Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NDCI

nekončící dynastie císařpána II

30. 7. 2009 9:57
Barva kuze je jen rozpoznavaci znameni

pro geneticky podobnou skupinu. O tu barvu jako takovou pochopitelne vubec nejde. Jde o vrozene veci s tou barvou spjate jako nizsi inteligence, lehka vznetlivost, casta tendence k nasili, despekt k autoritam a neschopnost planovat do budoucna, jina populacni strategie apod. U cikanu tohle vsechno bylo opakovanymi vyzkumy potvrzeno. Nejmarkantnejsi je srovnani s asijskymi imigranty- stejne (spis jeste horsi) startovaci podminky a dostanete uplne jiny vystup. A to nejen v CR, ale temer vsude ve svete!!

0 0
možnosti
RV

Montaigne

28. 7. 2009 21:04
A nakonec to nejlepší

*** ( Rada8 <osmickaRadka@...> , 27.04.2005 21:28 ) - vlákno

sousedila jsem s romy deset let. jako jediná bílá rodina v baráku. v ulici bydlely ještě dvě neromské rodiny. bylo to bezva. syn se léčil na psychiatrii pro noční děsy , já byla hned první rok svědkem dvojnásobné vraždy, dvakrát loupežnýho přepadení. dvakrát obětí přepadení. jednou terčem útoku skinů (bydlíš tu tak jsi cikánka a hotovo...) jediná výhoda byla, že jsem zhubla až na 50 kilo. protože chodit ráno do práce, v noci poslouchat své milé sousedy, třást se strachy o dítě, to je výborná dieta  nechtěla bych znovu mít za sousedy cikány. a myslím to upřímně, a za rasistu se opravdu nepovažuji.

-----------

Ano Kyki, máš pravdu

jsme "rasýsti", jak by jinak bylo možné, že z 456 evidovaných cikánů při sčítání po válce náhle vyrostly ty statisíce? Zvláště v tak nehostinném prostředí, jakým je česká většinová společnost?

0 0
možnosti
RV

Montaigne

28. 7. 2009 20:55
To se nám to skeptický optimista hezky teoreticky vyblunkal

a teď pro změnu něco ze života:

romové v Německu (georges, mail, 01.11.2008 18:50 )

Mám strýce v Německu.poblíž Brém.Vždy jsem to městečko obdivoval,hlavně upravenost a žádné,nebo symbolické ploty.Před deseti lety tam postavili velký ústav pro choromyslné.Volně se pohybovali.Můj strýc vždy čekal na 11 hod.To si přišel Kárl pro včerejší noviny.Sedl si do předsíně dlouho do nich koukal a pokyvoval hlavou.Číst ale neuměl.Okolo areálu pracovali pacienti na políčkách.Pěstovali  květiny,zeleninu,ovoce a domácí zvířata.U políček byla kasička s ceníkem.Taková samoobsluha.Ráno si přišli lidé natrhat čerstvou zeleninu a nařezat květiny.A patřičný obnos jim vhodili do kasičky.Všichni byli spokojeniPak jim tam v rámci rozmístění rom. obyvatel z bývalé Jugoslávie přidělili jednu rom.rodinu.Nejprve se opakovaně stratila kasička,tak ji tam již nedávali.Pak zelenina,slepice,králíci.Vloni jsem tam byl.Areál je oplocen,mnohé domy taky,A už jsou tam 3 romské rodiny.

0 0
možnosti
RV

Montaigne

28. 7. 2009 20:56
Re: To se nám to skeptický optimista hezky teoreticky vyblunkal

„V novinách jsou nesmysly. Jací Romové? Když jsem s nimi ještě vycházel, taky jsem jim tak říkal. To už skončilo,“ dopálil se Luboš Holman, starosta Vysokého Veselí nedaleko Jičína, po otázce na soužití s romskou komunitou. Před šesti lety starostu pokopala patnáctičlenná skupina Romů, když ji napomenul kvůli rušení nočního klidu. Zastal se ho místostarosta, zlomili mu nos. Jak celý incident skončil? Policie tehdy dva Romy obvinila z ublížení na zdraví a z hanobení rasy a národa (i tehdy padaly poznámky o barvě starostovy pleti). Do Vysokého Veselí však nakonec policisté poslali nález, podle něhož se incident má řešit jako přestupek. Starosta by musel případ předat přestupkové komisi do Jičína a zaplatit patnáct set korun.

0 0
možnosti
PP

paulczynski

28. 7. 2009 22:15
Re: moderni brno

O tom bude zítra můj druhý blog. První visí na devátou a bude o technařích.

0 0
možnosti
K

kuba78

28. 7. 2009 19:29
amen.

kde to muzu podepsat?

0 0
možnosti
LD

stovik

28. 7. 2009 10:09
Pšššššššššššt.......

0 0
možnosti
G

gghii

27. 7. 2009 23:09
rasisté ?

Kladu si otázku : rasisté jsou v ČR  ?odpověď : Ano jsou to sami příslušníci C.E. a soudruh Ryšavý,Vojtěch Lavička,P.Banga,Ivan Veselý,Judr.Ščuka aspol. neboť svými výroky,svým jednáním podporují v C.E. myšlenky o nadřazenosti,nedotknutelnosti a nutnosti pozitivní diskriminace příslušníků C.E.!!!!!!!!

0 0
možnosti
SO

skeptický optimista

27. 7. 2009 13:33
Kdo je rasista

Kdo je rasista? Ten, kdo konkrétnímu člověku přisuzuje nějaké vlastnosti jen na základě toho, jakou má onen dotyčný barvu kůže. Pokud uvidíte cikána a řeknete si, pozor, to bude zloděj, jste rasisti. To je holý fakt vyplývající z definice. To není o nějaké korektnosti. Napsat, že cikáni jsou nemakačenka je rasismus. Napsat, že konkrétní Dežo Olach je namakačenko a zloděj rasismus není.

0 0
možnosti
DR

Reg

27. 7. 2009 22:00
Re: Kdo je rasista

R^ Přesně tak. Je to jednoduché jako facka, a co se přitom kolem toho dá nažvanit.

0 0
možnosti
K

kongolese

27. 7. 2009 11:15
Ve vyctu vam chybi jedno klicove slovo,

ktera ta ostatni zastresuje

HYPOKRACIE - v medialnim i statnim smyslu. To je prekrucovani skutecnosti. Jinak souhlas.R^

0 0
možnosti
PP

paulczynski

27. 7. 2009 11:33
Re: Ve vyctu vam chybi jedno klicove slovo,

Přiznám se. Slyším ho poprvé. Hned se na něj kouknu.R^

0 0
možnosti
RV

Montaigne

25. 7. 2009 8:46
Jak je to prosté, jak je to jednoduché

Vyžadovat stejné povinnosti, zajistit stejná práva. Všechny obhájce parazitů upozorňuji na klíčové slovo: stejný!;-O

0 0
možnosti
PP

paulczynski

25. 7. 2009 9:15
Re: Jak je to prosté, jak je to jednoduché

Děkuji Vám pane Micheli de.R^

0 0
možnosti