Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

3. 4. 2009 23:30
Co mám dělat ? Šlape nám po chodníku, jako.......

.....nějaká politická prostitutka a všude dělá svinčík. Pavouk ! Co mám dělat? Nezametat, neuklízet a nechat ho dál šlapat? Co ale úraz? Co když si zlomí nožičku? Kteroukoliv z těch osmi pavoučích hnátů !  Kdo to zaplatí? Chodník nemám pojištěný. Není totiž můj !!

Nebo mám toho Pavouka zašlápnout, zamést a uklidit? Chodník bude sice čistý, ale kdo mně to uhradí, to uklízení? Chodník totiž není můj !!

Proto volám;-O, Vencóóó !! Podepiš zákon a nechej pojistit i ty chodníky !!

Pak budu zametat chodník třeba i od politických prostitutek docela rád, možná i zadarmo a po celý rok.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

5. 4. 2009 10:04
Re: Co mám dělat ? Šlape nám po chodníku, jako.......

Příspěvek profesionálního počišťovače chodníků. Mám pro vás nabídku. Hledám uklízeče toalet. Jevíte se mi vhodným adeptem.

0 0
možnosti
B

BlackHororMovie

3. 4. 2009 13:51
nezavedli úklid

chodníků komouši i s Pavoukem?

0 0
možnosti
B

BlackHororMovie

3. 4. 2009 13:50
trocha

fyzické práce, ti komouši, neuškodí - ostatně (jak by ti řekli tví soudrzi) práce polidštila opici, tak proč to nezkusit i s Pavoukem. Já jsem za nepřevlečených komoušů házel lopatou ve slévárně, zatímco ty jsi úpěl vna VŠE (píši to dobře?). A to jsi byl diskriminovaný spolusoudruh, že?

0 0
možnosti
PP

pavouk první

3. 4. 2009 14:13
Re: trocha

Člověče nešťastná, vy musíte strašně trpět. Nezanechala na vás ta slévárna stopu? To není žádný med, já to znám, já mám slévárenskou průmku. Nenadýchal jste se něčeho púři odpichu? A co se týká vlivu práce na poldštění opice, tak u vás se to zjevně nepovedlo. Jednou opičák, vždycky opičák.;-D

0 0
možnosti
PK

kraken

3. 4. 2009 12:34
to, ze by se meli zapojit nezamestnani

jsem navrhoval davno.

Kdyby se uzakonilo, ze nezamestnany musi odpracovat rekneme jen 20h tydne pro verejne blaho, tak by to pomohlo: nedostavali by podporu za nic, ale alespon za neco, mnoho cistych povalecu by si radsi nasli normalni praci, ve mestech by bylo cisto. A hlavne - padl by ten pochybny moralni deficit, ze nekdo dostava neco za nic z kapes tech, co neco delaji.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

3. 4. 2009 13:18
Re: to, ze by se meli zapojit nezamestnani

... ale to už se dávno děje, dokonce na zaměstnání techto lidí (nezaměstnaných) obcemi dávají úřady práce dotace zaměstnavatelům ... Problém je v nízké spolehlivosti těchto lidí - musí nad nimi stát dráb a hlídat, aby práci udělali, nezničili nářadí a neublížili si (sami sobě nářadím), proto část obcí od zaměstnávání nezaměstnaných upustila.

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

3. 4. 2009 10:51
Diskuse?

Co se tyce Vaseho clanku, vrele souhlasim...

Jen se podivuji, co zde dela povolena diskuse? ;-)

0 0
možnosti
PP

pavouk první

3. 4. 2009 10:57
Re: Diskuse?

Kapituloval jsem. Do zbabělců si nadávat nenechám. A ti neustálí "vysírači" se umlátí sami. ;-D

0 0
možnosti
JD

pedr64

3. 4. 2009 10:48
no, myslím, že prioritně nejde o úklid, ale o odpovědnost

města ty chodníky uklízet nebudou, budou ale nést případné náklady těch, kteří se na nich zraní. I tak je to vyjde mnohem levněji, než kdyby uklízela. Chodník za ně totiž uklidí nemalá část občanu(a zadarmo), kteří se budou chtít dostat ke svému baráku.

0 0
možnosti
JN

5alfa

3. 4. 2009 17:13
Re: no, myslím, že prioritně nejde o úklid, ale o odpovědnost

Ano, taky si myslím, že chodníky před domy si majitelé domů stejně uklidí, aby se dostali z domu do práce. Důležité a převratné je sejmutí zodpovědnosti majitelů přilehlých domů za obecní chodník...

A zranění? To bude jako když na silnici vlítneš do díry a nebo nabouráš na náledí... Prostě něco na způsob "nepřizpůsobil rychlost chůze stavu a povaze chodníku". :-P

Jinak údajně obce (pokud zákon projde) plánují masový nákup cedulí "Chodník se v zimě neudržuje".

0 0
možnosti
AA

Saša

3. 4. 2009 10:45
Každý si má uklidit před vlastním prahem,

ale přičítat mu odpovědnost za škodu způsobenou znečištěním, sněhem a náledím je hanebná lumpárna. Odpovědnost nechť nemá nikdo - když je zima a mráz, musí si prostě chodec dávat pozor.

Něco jiného je samozřejmě díra v zemi nebo nastražená past na meděvědy. Ale že v zimě padá sníh a že ušlapaný nebo tající sníh klouže, to ví přeci každý a každý se má podle toho zařídit.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

3. 4. 2009 10:48
Re: Každý si má uklidit před vlastním prahem,

Vykládejte to soudci, až Vás to nemehlo co si zlomilo hnátu zažaluje. Pane, jednou mi zaspalal domovnice, bába uklozla na chodníku a honili všichni orgáni co mají nějaký razítko. A navíc se cukala i pojišťovna. A jenom jedna bába po fetu zaspala.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

3. 4. 2009 10:31
Souhlas

Jen dodávám, že já jsem chodník uklízel, uklízím a uklízet budu. Kvůli sobě i kvůli kolemjdoucím. Nechci, aby se o mě říkalo, že jsem ignorant a bordelář.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.