Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Ládin

29. 5. 2009 11:18
jste

prostě šlechetný člověk, to se hned pozná

0 0
možnosti
C

cojanato

28. 5. 2009 16:39
Socialismus ? Ve Vás taky, Pavouku ?

Paulczyňski, :-)že to taky konečně přiznáte. Paroubek, socialistický ekonom u RaJe, Vy zas bolševik-disident a vyhlášený  ekonom u Tepláren Brno. Vy  dokonce s VÜMLem. Jestli Váš sok Paroubek dosáhl na ten VÜML mně není známo, ale pokud třeba ne, tak Vy musíte být proti němu jednička. Až na to, že i když Vy jste ta jednička, on to dotáhl poněkud výš a Vy jen paběrkujete v brněnské komunální politice, dnes jako důchodce a zakuklený bývalý komanč.

Paulczyňski, věřímVám, že ten socialismus v sobě dosud máte a pěkně zažraný. Jen jste se to snažit neustále zakrývat. Vaše přiznání je sice chvályhodné, ale že byste ten socialismus chytil přímo od Paroubka, tomu by nevěřila ani ta Vaše věhlasná babička, vyhlášení vypravěčka pořekadel a bonmotů.

Paulczyňski, ve Vás zažraný a tajený socialismus nemusím a nemusím ani toho Paroubka.

Paulczy'ňski, Vy toho bolševika v sobě prostě nezapřete !

0 0
možnosti
PP

pavouk první

28. 5. 2009 18:54
Re: Socialismus ? Ve Vás taky, Pavouku ?

Zase tady náš noční vrátný trousí místo konečníkem prstama. Asi neví, že VUMl mohli dělat jen partajníci. A to já byl jen od 8/68 do 8/69. Tak nevím. Lže schválně, nebo z blbosti. Soudím, že to bude to druhé. Jak byl conajato na nošční, tak vypadly pojistky a on se jak šátral po zdi protože si zapomněl baterku se silně praštil do hlavy. V důsledku toho došlo k silnému výronu a lejno se mu smísilo se těmi dvěmi mozkovými závity co má. A katastrofa je hotová. Politujte nebožáčka. Samostudium lekce Ema je EMO se odkládá až se mu to zahojí.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

28. 5. 2009 14:20
karma!

Petre, jinak preji pevne nervy, nasi oblibeneci maji pohovotst a rozhodne nechteji diskutovat a o nicem jsou na koni, takze se priprav za chvili je tu mas :)

0 0
možnosti
KV

rybizek

28. 5. 2009 9:23
Jeste jedna otazka na Vas pane:

Pokud vas, brnenskou ODS porazil v boji o vedeni mesta Brna nedouk, otec ditete, ktere ze zoufalstvi natocilo gay porno, tak jake pak mineni mate v ramci sebereflexe sami o sobe? A co boj o kreslo hejtmana? tam jste prohrali 2x!! Vy se totiz vubec nevidite v zrcadlech! Vite kolik je v Brne a okoli podnikatelu-bohatych lidi, kteri svuj uspech ziskali poctive a ne na zmanipulovanych predraznych mestskych stavebnich zakazkach dle pasystemu "Franta-Pepek-Karel"?? Tito lide s vami a nejenom s vami nechteji nic mit! Nedelejte si iluze, ale na Topolanka, Langra a spol by ta vejce litala taky.  

0 0
možnosti
PP

pavouk první

28. 5. 2009 9:45
Re: Jeste jedna otazka na Vas pane:

Mýlíte se opět. My volby v Brně vyhráli. V ZMB je nás 19, oranžistů 13. Povolební vyjednávání je jiný příběh. Kraj - to je jiná. Ten je baštou lidovců a to celorepublikově a podruhé jsme se svezli jako ostatní na demagogii 13:0. O podnikatelské sféře mne nemusíte poučovat, sám jsem jedním z nich a jsem s nimi v kontaktu. To co tu říkáte jsou naučená virtuální dogmata. A co se vajec na naše týče, proč tedy nelétají? I když neříkám, že by někteří za něco nezasloužili.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

28. 5. 2009 8:26
Hmm...

Pozdě plakat nad rozlitým mlíkem,když to ZP umožňuje ...To je tak,když pravicový podnikatel se jednou zamyslí jako socan a vymstí se mu to ;-DEhm,co to máte za firmu,kde vydrží dělat mnoho let člověk s kvalifikací - Jeho IQ sice nebylo nejvyšší, ale byl spolehlivý ?:-)

0 0
možnosti
PP

pavouk první

28. 5. 2009 8:38
Re: Hmm...

úklidovku. Koště udrží v ruce i cvičená opice.

0 0
možnosti
E

editi

28. 5. 2009 8:19
Já se domnívám,

že ty už máš ty jajce rozkopaný dávno. Ještě vyříznout jazyk a bude vše OK.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KV

rybizek

28. 5. 2009 8:09
Chovani politiku dospelo uz pred nejakym casem do faze:

PO ME POTOPA!

CSSD se takhle chova od odchodu Zemana, Topolanek to zacal pred par mesici a brnenska ODS se takhle chova minimalne 10 let! Mluvim vsak jen o ucelovem jednanim ne o jednani kdy si neuvedomuji co cinim.....jaky bude ve skutecnosti dopad. Tedy nevedomky delam skodu. Mluvim o jednani kdy vim, ze napr. predrazenim ci zmanipulovanim statni/mestske zakazky vlastne zadluzuji pristi generace apod.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.