Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

8. 4. 2009 16:44
"Úrazovka aneb kdo je ten blbec?" .....(1)

(z autorova článku 3.12.08 na iDnes): ...."S blbostí se musí bojovat, hřímal ve středu hejtman Hašek před Úrazovkou. Na demonstraci lékařů a zdravotních sester před brněnskou Úrazovou nemocnicí létala vzduchem silná slova. Nálada byla silně "protijulínkovská". Zaměstnanci zde symbolicky zablokovali hlavní vchod řetězem. ...Tak jak to celé je, a kdo je tu blbec. Uvidíte, že jich možná je několik. Úrazovka je špitál na hranicích brněnského Bronxu, hromadnou dopravou špatně dostupný. Vejdete-li do něho, dýchne na Vás duch socializmu. Ale v ohavném, zastaralém baráku jsou skvělí doktoři.Barák vem čert. Ale ty doktory nechť nám pánbůh nebo pan ministr Julínek zachovati ráčí. Možná pan ministr má nebo měl chvályhodné úmysly. Neuměl a neumí (nebo nechce) je vysvětlovat veřejnosti dost důrazně a přesvědčivě a tak to vypadá jak to vypadá"....(pokrač.(2)

0 0
možnosti
C

cojanato

8. 4. 2009 16:49
Re: "Úrazovka aneb kdo je ten blbec?" .....(2)

...."Přenos traumacentra do Bohunic ponechávám stranou, to je o něčem jiném. Ale úrazovka, kde zašijí čelo mé upadlé babičce, pobodaného Romáka, nebo..." A nyní k otázce z úvodu. Máme-li bojovat s blbostí, musíme se podívat, kdo je tady blbec. Je-li to jenom ministr který tady pokazil co mohl, nebo i ti, kteří chtějí provozovat špitál, do něhož bude nutno "narvat" šílený prachy, aby se dostal na úroveň doby. Klidně ať si Úrazovku nechá město, či kraj, či oba. Ale ať mně někdo řekne, jak se bude financovat."...(konec citací)...

(P.S. Doufám, že čtenářům to na dokreslení situace v jisé míře postačí.)! 

0 0
možnosti
C

cojanato

8. 4. 2009 16:40
A Paulczyňského vztah k brněnské Úrazovce?.......

Stačí třeba jen ukázka z jednoho z článků na úrovni dálkově vystudovaného ekonoma socialistické vysoké školy a brněnského zastupitele, ze kterého není poznat ani to jestli tedy tu Úrazovku na Ponávce chce, nebo ne, natož, aby z toho bylo poznat něco více. Jak vidno, ve Vás se ten socialistický manažer nezapře. Blbec je asi nejen Julínek a všichni další, jen o své osobě se autor Paulczyňski jaksi opoměl zmínit. Jak prosté! ........(viz 2 příspěvky výše)

P.S. - A v tom "ohavné a zastaralém baráku"(?) se léčí zraněnní a zachraňují životy mnoha lidí a nejen z Brna . Jen z mé rodiny byli tři lidé zachráněni a vyléčeni.

0 0
možnosti
KV

rybizek

9. 4. 2009 3:42
Re: A Paulczyňského vztah k brněnské Úrazovce?.......

meles kraviny.

0 0
možnosti
T

tromi

8. 4. 2009 12:26
nevím jak na Moravě

ale v Berouně nažvejklý modrý prase nechalo vybavit nemocnici za obrovský ranec a pak jí střelilo za pár korun

0 0
možnosti
C

cojanato

8. 4. 2009 13:25
Re: nevím jak na Moravě..........Tak v Brně zase....

....asi uvažovali a plánovali Julínkovci jinak. Oblbnout lidi, sebrat přístroje Úrazovce, zrušit traumacentrum, zlikvidovat nenápadně celou nemocnici a budovy i s drahými pozemky asi nějak výhodně "někomu" prodat.8-o A byl by z toho pěknej balík ! :-/

0 0
možnosti
C

cojanato

8. 4. 2009 12:23
Paulczyňski ! Už zase něco "do pekel"?

Co jste udělal prospěšného pro brněnskou Úrazovku Vy sám ? Akorát to vokecáváte;-O, děláte chytrého, mentorujete a ze všech ostatních děláte nejraději blbce, pitomce, debily nebo idioty.

O Úrazovce i lidech kolem ní jste toho nakydal dost, jak je už Vaším zvykem, viz např. Váš poslední článek v brněnském Metropolitanu. Ano, město nemocnici zachránilo, Vy jste ale nepomohl. Asi 30 tisíc občanů podepsalo petici, Vy jste je jako zastupitel nepodpořil a čekal jen na průšvihy. Ano, Úrazovka zůstala městu, ale bez statutu traumacentra a bez potřebného, špičkového přístrojového vybavení, které Úrazovce "ukradli" Vaši soukmenovci Julínek a jeho cikrtovská smečka, parta bezohledných vyčůránků.

Nemocnice je v pasti, a jak říkáte, bez traumacentra peníze nedostane. Zatím je to tak, ale Vy a Vaši povedení "kamarádi" z brněnské a krajské ODS máte na tom též svůj podíl. Smažte se třeba v tom pekle ! 

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

8. 4. 2009 12:34
Re: Paulczyňski ! Už zase něco "do pekel"?

Úrazovka v centru je stejná blbost jako nádraží v centru. A co, že 30 000 lidí podepsalo jakousi petici ? Dalších zhruba 370 000 ji nepodepsalo

0 0
možnosti
P

P.Farsky

8. 4. 2009 10:59
Možná Paroubkovi a Rathovi žáci neví, kudy chodit Brnem.

Pane Paulczynski, peníze v Brně přece nejsou žádný problém a nebudou tedy jistě problémem i pro zdravotnictví . Přinejhorším obejde Brno třeba nějaký senátor Přehnal.

A  Vy, pane Paulczynski, byste přece mohl umět i poradit kudy by v Brně senátor Přehnal měl jít.

Nebo snad  ne ?

0 0
možnosti
C

cojanato

8. 4. 2009 11:12
Re: Možná Paroubkovi a Rathovi žáci neví, kudy chodit Brnem.

8-o......:-)......;-D

0 0
možnosti
B

BlackHororMovie

8. 4. 2009 10:39
soudruhu Pavouku,

sice jsem napsal, že tě dočasně beru na milost, ale teď zase použiji oslovení soudruhu. Ne tak kvůli jmenovaným v článku, oni sockomouši jsou taky gauneři jedna báseň. Ale do pekel nás vede i tvá (nyní) milovaná ODSS. V politice platí: padouch nebo hrdina, všechno jedna rodina.!

0 0
možnosti
PP

pavouk první

8. 4. 2009 11:56
Re: soudruhu Pavouku,

Nic proti tomu soudruhu. Možná si myslím totéž. Myslíš, že nové volby něco vyřeší?

P.S. A nevšiml sis, že umím řezat i do vlastního těla?

0 0
možnosti
LN

divík

8. 4. 2009 9:24
Brno

Občas s Vámi plně nesouhlasím, nejsem z Brna a mnohé mi není jasné, ale fandím Vám a Jůlinkovi. Hlavně nevzdávat...;-D

0 0
možnosti