Diskuse

Nový Mnichov?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

7. 5. 2009 13:09
Začíná Teplé jaro 2009 ! To potěší jistě i srdce Bolševika.

Paulczyňski, tak nějak podobně začínal jeden Váš minulý článek na téma jisté populární komunity.

Ne, pane Paulczyňski, ani já se nespletl v nadpisu ! To velké "B" je skutečně velké, to jen ruští bolševici a světoví komunisté zahájili před mnoha lety velký "Bolševický" festival. Rozjeli se s tím cirkusem na všechny světové strany a na dlouhou dobu zavítali i do samého srdce Evropy, do země ˇčeské. Jejich propagátoři, agitátoři a čestní delegáti rudého festivalu jsou dnes rozeseti po všech kontinentech světa.

Pricipálové i uvědomělí manažéři tohoto Rudého tyjátru našli a získali davy nadšených účastníků a fanatických příznivců skoro všude, i kdejaký grázl ochotně přiložil ruku k dílu.

Paulczyňski, a Vy jste jedním z nich ! Vy jste se již dávno zařadil do předvoje toho masového, zvrhlého představení a velký Bolševický festival zjevně stále pokračuje i přes nepřízně poičasí a překážky nepřátel a oponentů.

Paulczyňski, Vy též bojujete a nic Vás nesmí zastavit ! Ani Lisabonské spiknutí ! (?)

0 0
možnosti
TT

tolan

6. 5. 2009 21:42
Autore, měl jsem Vás za schopnějšího.Tohle je gól.....

Tedy gól do Vaší vlastní branky

0 0
možnosti
PP

pavouk první

7. 5. 2009 0:08
Re: Autore, měl jsem Vás za schopnějšího.Tohle je gól.....

Vlastenec to je. Ale ta branka není moje.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

6. 5. 2009 21:24
l.s.

uprimne, jsem radsi, ze je LS schvalena, aspon tento bordel na koleckach bude podlehat kontrole nekoho kdo nehaji pouze lokalni zajmy. Uz me nebavi jak se tu bezskrupolozne nasi politici chovaji, vadi me zbytecny a hloupy fight mezi kridly ODS kvuli LS, ktery napomohl padu slusne pracujici vlady v ramci EU predsednictvi, kdy timto cinem smazali borci jako pan Tlusty delici caru mezi nimi a KSCSSD. Proto je mi to jedno, nevidim v tom zlo, ani pokrok.....mozna jsem naopak rad, ze tahle blba a nudna fraska okolo LS konci, i kdyz jak znam nase pomery tak nekonci, ted bude milion tahanic o to jestli tu pos*anou smlouvu Klaus nakonec podepise nebo ne a stane se z toho na dalsi x tejdnu ne-li mesicu svatej boj jak o ty debilni poplatky co vede Dr.Rath....jeste, ze nemam TV a nemusim to sledovat live, ten slaby odvar co vidim na netu me vsak staci....

0 0
možnosti
AK

Alka.24

6. 5. 2009 21:35
Re: l.s.

A víte jak to našim politikům vezme vítr z plachet? Už aby to bylo. Hlavně tomu, asi bohužel budoucímu premiérovi, který umí slibovat a nic ho to nestojí. Pouze nás, co jak blbý platíme daně.

Ještě přežít toho nejdůležitějšího na tom Hradě. To zas bude keců. Ach jo....:-(

0 0
možnosti
PP

pavouk první

6. 5. 2009 20:53
0 0
možnosti

Alexandr Špáta

6. 5. 2009 21:21
Re: Něco pro Eurohujery

Ani to číst nemusím abych si odpověděl sám. Rozhodně co nejdál od neználků, manipulátorů a lhářů.

0 0
možnosti
VK

buchlovann

6. 5. 2009 20:20
Kemo, kemo

pokud to dobře kómu tak seš ze štatlu.Maš 62 járu a tak to určitě chodils na prvního mája do průvodu a teď  tady zkóšiš takovy levy války proti Lisabonské smlóvě. Co se Ti na ni nelibi? Tak celá Evropa só asi sami pobóchanci , jenom Ty  seš ten nélepší. Myslim ,žes to v létě přehnal na priglu se zocněním a teď je Ti z toho šófl. Možna seš taky takové londsmen, keré se přistěhoval do štatlu a teď ze sebe děláš hogo fogo. Dyby to bylo za mlada, tak bych Ti řekl, zajdi k Dorclovi, Sedloňovi nebo Tomanovi, dé si tam 2 deci metráku a hoď bobek na tu špinavó politiku.

0 0
možnosti
S

SIDLSD

6. 5. 2009 20:51
Re: Kemo, kemo

Negómu komu to hážeš, recht je, že škopek na priglu a betelný koně bévaly před 40 járama besr. ;-D

0 0
možnosti
RR

rezjir

6. 5. 2009 19:15
Ono Lisabonská smlouva

někde se zmiňuje o tom, že české hranice se posouvají k Mnichovu? No neberte potom tu smlouvu?!

0 0
možnosti
MB

MychalB

6. 5. 2009 20:12
Re: Ono Lisabonská smlouva

Až na ten detail, že při posledním "Mnichovu" ve 38. se hranice posouvaly od Mnichova dále jsi se skoro trefil ;-D

0 0
možnosti
D

Dennys

6. 5. 2009 19:13
Novy krok do budoucnosti

Jelikoz uz nejaky ten rok postupujici integraci EU vyuzivam (pracovne), jsem plne pro prijeti Lisabonske smlouvy. Zazil jsem zjednoduseni byrokracie po vstupu do EU, Shengen, ted prijeti Lisabonske smlouvy. Je to jen dalsi krok v behu na dlouhou trat - EHS - EU - Shengenska smlouva - Lisabonska smlouva - .....?Neni to konec sveta, ale novy zacatek, na kterem se i nase zeme muze podilet - je to prvni evropska integrace mirovou cestou, ke ktere (a jejimu smerovani) se i v budoucnosti bude moci kazdy stat vyjadrovat.

Zahnivajici klientelisticky cesky rybnik mi jako raj na zemi, ktery by stalo za to ohrazovat a delat z nej skansen, nepripada.EUR^

0 0
možnosti
NB

j@ck

6. 5. 2009 19:16
Re: Novy krok do budoucnosti

jj R^

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

6. 5. 2009 19:01
Je smutné ...

... jak se poměry mění. V roce 89 jsme přesně věděli, kam chceme, že chceme být součástí moderní, tehdy západní, Evropy. Jistě, chtěli jsme se vymanit především z Ruského jha, ale dobře jsme věděli, co to znamená a že se chceme integrovat do Evropských struktur a věděli jsme to tím spíše poté, co náš současný prezident, separatista Václav Klaus, který by nejraději osamostatnil i Prahu, jen, aby mohl být něčeho doživotní prezident nebo nejlépe kult, naši zemi rozpůlil a ustavil tzv. Česko, se kterým se dlouhou dobu nikdo neidentifikoval. I v zahraničí nás dodnes nazývají většinou Czechoslovakia, protože to je, na co bychom teoreticky mohli být pyšní. Takže mi všechny ty příměry k Mnihovu a podobné zní velmi lacině, populisticky a dokud jsou proti LS lidé jako Bobošíková, Železný, Tlustý a jim podobní, tak už se těším na to, až bude ratifikovaná a tyhle individua už nikdy v politice neuvidím ... doufám ...

0 0
možnosti
AK

Alka.24

6. 5. 2009 21:03
Re: Je smutné ...

R^Vy mi vždy mluvíte z duše:-)

0 0
možnosti
P

P.Farsky

6. 5. 2009 18:56
Evropan Paulczynski s botami od h...........

Pane Paulczynski, nedávno jste tady psal, že pokud byste byl mladší, emigroval byste do Rakouska. Pane Paulcznski  a co byste s těmi vašimi "strejcovskými názory" a "vzděláním socialistického ekonoma"  v Rakousku dělal?  Já jsem v Rakousku několik let žil a mohu vám říci, že  Rakousko zase tak velká a vzorová Evropa není.  Ale pro vás, pane Paulczynski, který se a nejen v tomto článku, projevuje jako typický " moravský vidlák" a pro kterého je současná Evropa novým Mnichovem , je i to Rakousko určitě silně nad jeho chápání a schopnosti.

Pane Paulczynski, vy jste člověk pro Rakousko a Evropu "jako stvořený".

- Bývalý komunista, který se k tomu nehlásí.

-  Potenciální emigrant do Rakouska, pro kterého je LS nový Mnichov.

Pane Paulczynski, vy jste tak důvěryhodný, vám musí všichni věřit každé slovo.  Nebo, že by to bylo jinak a že z těch, co vás blíže poznají, vám věří už jen váš pes, protože ti to mají v povaze a vaše mamuš, protože musí a nic jiného ji nezbývá?

0 0
možnosti
C

cojanato

6. 5. 2009 21:47
Re:Evropan,Paulczynski?....Prudic!

P.F.-Supertrefa!

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

6. 5. 2009 18:30
mohu se optat ?

Proc lide z ODS tak radi sami rikaji jak to ci ono je unorem, mnichovem a kdo vi cim jeste, ale pokud to nekdo pouzije na ne tak dostavaji zachvaty vzteku a tvrdi ze takova prirovnani jsou nepripustna ?

0 0
možnosti
RK

Radek0075

6. 5. 2009 19:00
Re: mohu se optat ?

Protože v každý straně se najde nějakej blbec. A jak to tak zjišťuju, tak jich je ve věech stranách čím dál tím víc:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.