Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kladivo a srp, naroste ti hrb

1. 2. 2011 23:42
Jakým právem?

Autore Paulczynski, vyvolávání ducha Margaret Thatcher jste si zjevně vybral jen jako záminku, abyste si mohl nehorázným způsobem, cíleně kopnout do dvou českých lékařů-odborářů, kteří hájí práva stavu, mzdové požadavky a nápravu závažného, neutěšeného stavu v českém zdravotnictví.

Jakým právem si dovolujtete veřejně označovat oficiální představitele za vyděrače? (vyděračství je trestným činem) Jaké temné pohnutky Vás asi k tomu vedou? Člověka, který byl nejen za komunistů svazákem, navíc se v minulosti zapletl se zločinou KSČ, do které jste neváhal vstoupit v osudný den okupace vojsky Varšavské smlouvy v roce 1968? Členem nebo funkcionářem Revolučního odborového hnutí (ROH) jste byl následně zajisté také.

Vaše výpady proti MUdr.Kubkovi i MUdr.Engelovi, k tomu úmyslné komolení jména  pana Engela , je možné chápat jako sprostou a záměrnou provokaci

Pane Paulczynski, Vy nemáte čest ani svědomí? Asi ne, jinak byste nemohl takto jednat. Napadání, urážky a provokace, to je Vaše doména.

0 0
možnosti

Clovek obycejny

2. 2. 2011 13:04
Re: Jakým právem?

Já tedy sám za sebe doufám, že toto je myšleno jako recese a vtip.

0 0
možnosti

al.mucha

1. 2. 2011 15:20
Zmizel lovec trollů a objevil se vrah -

Paulčynského nová reinkarnace. Vrah se v diskuzi pohybuje v poněkud drsnější poloze, jsem zvědavý, kdy si Pčynsky naběhne a zase si zapomene přepnout nick :-)

0 0
možnosti

echo.3

1. 2. 2011 18:46
Re: Zmizel lovec trollů a objevil se vrah -

          :o))

Dávno odhaleno, "pavouk první", To je bomba, lovec.trollu, ach.jo.

A zakončuje to "Vrah". Ten mu dělá advokáta a provokuje.

Paulczyňski se tím při své jednoduchosti hrozně moc baví

0 0
možnosti

VašekIV

1. 2. 2011 14:15
ježišmarja, voco de?

chtěli odejít za lepším? Nebo chtěli vydírat? Pokud chtěli jít za lepším, ať jdou, je jim přáno. Pokud chtěli vydírat, ať táhnou, mají smůlu. Dle mého není jiné cesty.

0 0
možnosti

Bobrufka

1. 2. 2011 13:00
Souhlas,

pokud nemocnice nevezmou zpátky lemly, zbude víc peněz na kvalitní doktory. Ti, kterým se to nelíbí můžou začít podnikat a uvidíme, jak jsou schopní. Myslím, že budou litovat, že nebyli zticha :-/

0 0
možnosti

clay

1. 2. 2011 1:31
tolik kretenismu v jednom "dílku"

Pcha, ani se nedivím, že to nevíte..... baronka Thatcherová ustoupila požadavkům slovutné Královské lékařské společnosti při obdobné akci po dvou týdnech vyjednávání, když shledala jejich požadavky oprávněnými ....připomínám, že Heger shledal požadavky lékařů oprávněnými....

....na Žofíně, není to tam, co Klaus pořádal sponzorské večeře pro ředitele státních a polostátních podniků?

"Opravdu se nám složí zdravotnictví v němž se platí přesčasy v nichž doktoři noční prospí (mnohdy se sestřičkami) ?"

Tak tohle může napsat fakt jen ubohé ideologicky zaslepený ubožák.....a blbeček, který si myslí, že v noci nebo o víkendu "mimo provoz" a mimo dosah lékaře se mu v nemocnici nemůže nic stát ;-D

0 0
možnosti

Vrah

1. 2. 2011 1:45
Re: tolik kretenismu v jednom "dílku"

Jak se cítíte při pohledu do zrcadla? Házíte tu slovy jako „ubožák“ a „blbeček“ a ještě se u toho blbě tlemíte (;-D). Jako děti jsme na to měli říkanku: „Kdo to říká, ten to je, tomu se to rýmuje“.

Měl byste tu odvahu říct, že je „ubožák“ a „blbeček“, autorovi do obličeje? Pochybuji; vy budete nejspíš jedním z mnoha anonymních statečných internetových bijců, kteří si kompenzují svoji zbabělost z „běžného“ života.

0 0
možnosti

Vrah

1. 2. 2011 0:23
„Po shlédnutí tiskové konference“?

Odehrávala se ta konference moc hluboko pod vámi? Museli k vám vzhlížet, když jste na ně shlížel?

0 0
možnosti

viet

31. 1. 2011 23:51
Mengele

To Mengele je hodně ubohé, pane Paulczynski. Aspoň trochu slušný člověk aspoň se základním vzděláním by se za takovou hloupost styděl! Tak kriticky vám došly argumenty?

0 0
možnosti

55108311ver3

1. 2. 2011 1:50
Re: Mengele

R^ Taky mi to přijde vůči Mengelemu nefér. Mengele nikdy  nevydíral.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

31. 1. 2011 23:11
V událostech jsem viděl

Vašeho bratra ve zbrani Borise Šťastného. Na jeho vystoupení se lze dívat dvojím způsobem. Z Vašeho pohledu zaujal principiální stanovisko neustupovat a v ničem. Též rázně dodal, že pacient vlastně nesezná řádné újmy jen tu péči bude hledat dále. Z tohoto úhlu pohledu je pak ale zřejmé, že ti Polanečtí, Šimonové, atd jsou prostě totální panikáři podlehnuvší zmatkujícímu ministru zdravotnictví poté, kdy se o těch miminech a jejich osudu zmínil.

Nu a pak je druhý pohled, že ten Váš pobratim vědomě lže a měl pravdu ministr, když uvažoval o "stanném právu" stran povinnosti pracovat pro lékaře, kteří podali výpověď. Pak ovšem na obrazovky vstoupil arogantní diktátor, jehož ti pacienti zcela zřejmě nezajímají - a s nikým se bavit prostě bavit nebude a jen potvrzuje letitou praxi, kdy se český politik prostě nebude vážně bavit ani s profesními komorami o legislativě v působnosti jejich oboru a bude tu dále obcházet zákon nanejvýš formálním procesem ři ignorací.

0 0
možnosti

Alka.24

31. 1. 2011 22:41
Škoda

že tu žádná Železná laidy není;-(. Ta by postavila do latě:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.