Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

9. 12. 2008 15:23
Já bych to bral....všechno s rezervou.

Někdo to řekne opatrně, jiný jaksi nejasně. Lze to vidět i jinak. Pokud je ODS nějaké dítě táty Klause, pak bude stejně nemanželské, tedy levoboček. Nasnadě je i otázka, kdy a jak bylo to "dítě" počato a za čí asistence.  Děcko možná  vypiplané, ale nevychované, tvrdohlavé,  neposlušné a často i drzé k ostatním, a lže. A lže i svému věhlasnému otci. Děcko má zjevně problémy a dlouhodobé potíže již od narození. Dostalo se prostě do špatných rukou a později i do party různých špatných kamarádů.  A když  je mu už nejhůře, jeho "hodný a milý táta" ho klidně opustí a ponechá na pospas osudu.

Jak si kdo své děti vychová, takové je má. Ale děti přece nemohou za své rodiče. Nebo snad ano?  Proto bych nevěřil ani takovému "tátovi". Nevěřil jsem starému vedení a prozatím nemám důvod věřit ani tomu novému nebo "staronovému".

A když to nezvedené, již dospělé děcko necháte ještě celé dny, po večerech až do noci běhat po drahých hotelích na různé párty a kongresy, jak to s ním může asi dopadnout?

0 0
možnosti
L

Lovon.Bodom

9. 12. 2008 6:16
Já bych to bral

  Jako ukázku toho, že to neni těžké sepsat, a vystoupit i když vůz jede z kopce, tažený volem. Nehledě, že se jen reaguje na Mirkovu výzvu, v přeneseném výrazu,, Kdo nejde s námi, jde proti nám,, To víte, vojna a hodiny politické výchovy, musely dát Mirkovi zabrat, že to má tak zalezlé pod kůží.:-©,asi z něho politruk, měl radost.8-o

0 0
možnosti
D

D2uragan

9. 12. 2008 8:56
Re: Já bych to bral

ano, jablko nepadá daleko od stromu - tatík politruk by z něho měl radost!

0 0
možnosti
K

Karab

8. 12. 2008 21:52
Karma pro vás pane

Každého, kdo odejde je škoda. :-/

0 0
možnosti
D

D2uragan

8. 12. 2008 20:05
to autor:

soudruhu Paulcosi, kongres ODSS přinesl dvě zprávy: 1) tu dobrou: vyhrál opět rotný Tupolhánek a za 2) tu špatnou: díky tomu příští parlamentní volby vyhraje Plnouparouback a ani se nemusí snažit!

0 0
možnosti
E

echo.3

8. 12. 2008 19:01
Pane Paulczynski a věří někdo ještě Vám?

Vás ten kongres neuspokojil zcela určitě a za to bych dal krk. Zjišťuji postupně, že rád používáte různá příslov, jenž podezřele často vydáváte za výroky nějaké své babičky. Pokud ale Vaše babička používala stejně brutální přísloví jako Vy, tak si o této ženě nebudu dělat pražádné iluze. Její vnuk přirovnává asi některé členy Modrých ptáků ke starým slečnám z hampejzu a šéfa ODS k šéfovi zmíněného hampejzu. Ještě, že jeho slova označujete za precizní.  Jen jste neupřesnil, kterého šéfa máte na mysli, zda tátu a čestného předsedu ODS Václava nebo výkonného předsedu Vaší milované strany Mirka Topolánka. Protože precizní byla slova obou dvou, i když se v určitých aspektech a významu dosti diametrálně lišila.

Moudro o hampejzu  už známe, tak nás nezatěžujte dalšími moudry, například o koních, není to třeba ! Vy nejste žádný škarohlíd, Vy jste spíše nemocný člověk, který už asi neví co činí a je docela jedno, co jste dělali výborně nebo, co jste "markeringově" nezvládli. /pokračuji dále/

0 0
možnosti
E

echo.3

8. 12. 2008 19:31
/2/ Pane Paulczynski a věří někdo ještě Vám?

....A jestli nějací marketingoví odborníci natrhli nebo natrhnou někomu žaket, je docela podružné, poněvadž Vy už ho máte dávno natržený. Nevím, jakou mírou trpělivosti oplýváte právě Vy, ale trpělivost mnohých jiných je , zdá se u konce, a to i ve vztahu k Vám osobně.  Protože, zvěřejňovat na netu nějakou "žádost o ukončení členství" v ODS od fiktivního, anonymního člena a navíc prostřednictvím jakéhosi Ing.xxxx, je přinejmenším zhovadilost. Ale ta Vaše.

Ale podle zveřejněného textu by se mohlo jednat i o žádost Vaši, což by bylo možno tolerovat, ale pak by jste si to mohl také podepsat. 

Část Vašeho textu žádosti přece zní takto, ne? /přepis/: "Doufám, že můj odchod ze strany, nebude interpretován jinak, než jak je výše uvedeno. Odvolávám se na slova řečená na kongresu, v úvodním projevu předsedy strany "Kdo bude chtít jít po cestě jiné, ať jde" . Tak tedy ,"jdu".

Žádám Vás tímto o zaslání potvrzení o ,, ukončení členství,, i s uvedením datumu přijetí a ukončení členství v ODS."

0 0
možnosti
MC

sualk

8. 12. 2008 18:35
Kdo rozumný by také tomuto staronovému vedení strany věřil..

Však uvidíte jaké budou výsledky. Opravdoví pravičáci ještě neřekli své poslední slovo. Však president V. Klaus to vystihl zcela jasně. Tito lidé to rozhodně nebudou mít jednoduché v tomto státě, ale věřte, že ještě důrazně vystoupí.

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

8. 12. 2008 18:03
mě senejvíc líbil projev pana Ševčíka

 a taky bonmot pana Simkaniče - Když se jede z kopce, tak se voli nevypřahají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.