Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

grimosa

20. 5. 2009 23:55
jeje

nechci zde mit slovnik Davida Ratha, zaroven ale ani zde nechci mit chovani Topolankovo ci Dalikovi uplatky a zadna Icka.

Ted babo rad..

0 0
možnosti
A

augustin

20. 5. 2009 17:54
I ty mladíku ....

V té době já jsem házel šutry na rusáky a určitě jsem si představoval polistopadový vývoj jinak!3 roky modrobolševismu už stačili,asi se ti stýská po rudém boševismu když mluvíš takové nesmysly!

0 0
možnosti
NA

Next Apache

20. 5. 2009 17:21
hmm.........

Na tvúj život kašlu. Starej se o sebe sám.

0 0
možnosti
A

Arth-

20. 5. 2009 17:28
Re: hmm.........

Stručné vyjádření základu pravicového vidění světa!!

Jen zbytečně extrémní...  člověk by měl trochu přispět i těm, co se jim nedaří...  když se mu daří.

Těm, co se jim nedaří...  ne těm, co se jim nechce! :-P

0 0
možnosti

lopee

20. 5. 2009 17:13
Vážený autore

Vážený autore, v roce 1989 jsem chodil do osmé třídy základní školy. Co se dělo v listopadu '89, jsem bral s nadšením, asi skoro jako většina. Jenže pak se to nějak zvrhlo, lidé se změnili. Tenhle náš stát se začal rozkládat (a rozkrádat) ve velkém. Bylo to vysvětlováno jako 'chybný podnikatelský záměr'. Pak se pro to vžilo označení 'tunel'. A vy, v produktivním věku, jste zase zkazil život mně právě tím, že jste to připustil. Stejně tak i dalším generacím. Takže běžte do háje - omlouvám se cenzorovi.

0 0
možnosti
H

hnupobijce

20. 5. 2009 17:18
Re: Vážený autore

R^.Problemem je ze tento tunel prezentuje Klaus,ODS a snad vetsina tzv.pravicovch stran jako neco, co bylo az na malickosti v poradku.Jen aby jste vedel koho nevolit.Mne osobne leta po listopadu na rozdil od konce 80 -tych let za komunistu take zkazila zivot.

0 0
možnosti
A

Arth-

20. 5. 2009 16:53
Souhlas...

jenom: možná je to proto, že ČSSD tahá z "tajemného žoku" desítky milionů ma kampaň...  kdo ty amíky platí? Převážně asi ta ztracená milarda při nákupu gripenů... ale každopádně nakonec chudák daňový poplatník.

Takže ODS nevyhraje, protože míň kradla?

To je ale divnej svět, že jo? Váš známej nebude sám, kdo odejde... a odejdou ti, co kasu plní... a zůstanou ti, co z ní berou... a pak teprve tady začne být ouzko.

:-( Já si svoje děti vezmu s sebou. Já je tady nenechám... ale pořád ještě zbývá šance! Eurovolby MŮŽOU zastavit Spojené státy evropské... a podzimní volby MŮŽOU zastavit komunisty, lezoucí z kanálů... 

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

20. 5. 2009 16:05
Pavouku...

Chtělo by to lidi odradit od účasti ve volbách... Téma článku nechám na vás ;-D 

http://zpravy.idnes.cz/stem-vysoka-volebni-ucast-zajisti-v-eurovolbach-vyhru-cssd-nizka-ods-12v-/domaci.asp?c=A090520_153138_domaci_bar

0 0
možnosti
A

Arth-

20. 5. 2009 16:54
Re: Pavouku...

Ale sám tomu nevěříš, že ne...  STEM je dvorní agentura Lihového domu...  takže v čí prospěch asi hraje? ;-)

0 0
možnosti
M

Maj

20. 5. 2009 14:39
Doufám,

že Paroubka vyhrát nenecháme. Je to opravdu krok zpátky! Už jenom kvůli mým rodičům. Užili si socialismu skoro škoda povídat a já jsem "Husákovo" dítě. Když kdysi vyhrál Zeman, říkali mě a sestře ať si připravíme pasy....

Jenže ona ta ODS není taky úplně bez chyby, že?

0 0
možnosti
P

peggyIlsoft

20. 5. 2009 13:26
Názory, postřehy

S obsahem článku vcelku souhlasím, těch pár drobných připomínek zde rozebírat nebudu, ale rád bych se zde věnoval jiné otázce a sice otázce lidí a jejich názoru, aneb jak říká můj kamarád: Miro, lidi jsou fajn, lidi maj svůj vlastní názor, lidi si nekoupíš,... Přál bych si, aby tomu tak opravdu bylo, abychom vychovávali děti v duchu této myšlenky,.. Co se týče emigrace, tak to je dle mého názoru blbost, aneb jak říkám já: boj proti blbosti sice nemůžeme nikdy vyhrát, ale nesmíme nikdy přestat ! Možná by pomohlo, kdyby lidi měli více práce a tudíž méně času si všímat všeho kolem sebe, buzerovat a udávat. Možná je to zbožné přání, ale vždyť snít je tak pěkné,..

0 0
možnosti
A

Arth-

20. 5. 2009 16:55
Re: Názory, postřehy

Ale jó! Lidi jsou fajn...  ale s lidem je průser...  ;-)

0 0
možnosti
M

McLucas

20. 5. 2009 11:46
Vlastenci

Kdyz uz nekdo pouzije vyraz emigrace pri nejakych problemech ve statu tak  je to pro me vyraz zbabelosti a rozhodne ne znak vlastenectvi. Ono asi bylo jednodussi byt vlastenec za komunistu v zahranici, nez byt vlastenec a antikomunista ktery zustaval v Cesku - to jsou lidi kteri jsou podle me vlastenci. Jinak Karma protoze az na tohle plne souhlasim.

0 0
možnosti
OF

chytry chlap

20. 5. 2009 11:35
Zvracet se mi chce! (1)

Moje rodiče byli nuceni v 48 emigrovat, protože jeden jejich soused, jenž převlékal kabáty během války ale i po válce, je začal pronásledovat za to, že o něm otec napsal pravdu. Mého stráce, který zde zůstal komunisté umučili jako politického vězně a má teta spáchala sebevraždu, když jí poslali děti na převýchovu, kvůli politické nesounáležitosti se státními zájmy!!!

Já se narodil ve Vídni, ale v duchu vlastenectví jsme s bratry hltali vše co bylo české. Dokonce bych si dovolil říci, že jsem byl vychován více jako Čech, než kde jaký Pražák. Otec přednášel dlouhá léta na Vídeňské universitě a pamatuji si, jak si vždy do práce bral na sako Českou trikoloru. Našim sousedům byl někdy k smíchu, ale když padla Berlínská zeď a já ho vzal po 50 letech z5 do Čech (do Prahy), byl tu k smíchu ještě víc. Nikdy nezapomenu to jeho štěstí, když jsme se vrátili do Prahy, ale ještě víc mi utkvělo v paměti, to jeho obrovské zklamání na sklonku jeho života...

0 0
možnosti
OF

chytry chlap

20. 5. 2009 11:36
Re: Zvracet se mi chce! (2)

..., že KSČM nikdy nebyla potrestána za ty zrůdnosti co dne prováděla a že ČSSD se může opět dostávat k politické moci.

Naše rodina nikdy nebyla bezhlavě pravicová a nikdy jsem nebyli kapitalisti. Vždy jsme museli tvrdě dřít na to, co jsme si chtěli zasloužit. Já osobně mám firmu kde zaměstnávám 34 českých zaměstnanců 7 Čecho-rakušanů (z toho 11 invalidů). Naše výrobky vyvážíme do Rakouska, Německa, Francie, Belgie stejně jako na Slovensko, či Maďarsko. Naši zaměstnanci mají takové sociální výhody a zabezpečení, které by jim mohli němečtí důchodci závidět a ještě se mi nestalo, aby mi někdo řekl že na nich parazituji - je to prostě obchod a já si svých zaměstnanců vážím víc než kapitálu (který je mimochodem nahraditelný).

Každopádně je mi, pokaždé když otevřu české noviny, na zvracení z české politiky a ještě více z toho, jak jsou lidé nepoučitelní! Za dob komunismu se říkalo, že nás komunisté z Ruska ovládají násilím, ale dnes máme svobodu a lidé jí prodávají za cenu jednoho piva!...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.