Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

21. 11. 2008 0:00
Pane autore a Vy máte v sobě skutečnou chlapskou čest?

Nazval jste nějaký můj příspěvek nactiutrhačným a nabízíte mi (nevím proč?)  terapii, abych Vás nečetl. To není terapie, ale pouze Vaše přání. Vy se totiž bojíte pravdy a neunesete kritiku, byť třeba jen satirickou.  Ať jsem pro Vás třeba i chudinka zmatená, mě tím neurazíte.

A řekněte na rovinu, v čem z mé strany bylo vůči Vám nějaké nactiutrhání? Jak mohu u Vás něco utrhávat ze cti, když skutečnou chlapskou čest asi ani nemáte. A nebo snad ano?  Jsem opravdu zvědav, jak odpovíte.

0 0
možnosti
S

Semper2

20. 11. 2008 20:25
Svůj k svému ...

Lidovci, že "byli vždy u toho", To jste vedle, ctěný pane. To ohlašuje 19 let bolševikovize a 14 let lžidovize (NOVA), ale pravda to není. Jen si to upatlejte se socany, stejně jako v JČ. Zednář k zednáři, rotarián k rotariánoví, modrý bolševik k oranžovému bolševikovi...

V tomhle s Váma antikomunistická "homofobní a cikánofobní" KDU ČSL neopojede. Vyžerte si to - a užijte si to !;-D

0 0
možnosti
C

cojanato

20. 11. 2008 13:57
Rudí Pavouci od válu ! Ať na to svět nedoplácí !

.....(to jsem tady první a nebo to nikdo nečte?).8-o......

Teda autore, to je zase úroveň !  Výcucy z tisku a ty Vaše trapné poznámky. To si nechte na tom svém vlastním webuRv Pavouk NEWS ! Pouštět se takto do Standy Juránka je nefér a ještě do toho pletete jakousi Báru. Já ji neznám (běžný občan také ne), a tak mě nezajímá, jak ji někdo vůbec "zlomil" a je mi fuk, zda to bylo v noci nebo pozdě večer. Nechte si ty prndy a KYDY:-© někde do zákulisí nebo do hospody ! Já sice Lidovce zrovna "nežeru" (ale  jen některé), ale toto jste si mohl odpustit. Dobrým spisovatelem nebo publicistou stejně nebudete. Ani kdybyste chtěl.

0 0
možnosti
PP

nemámzadnou

20. 11. 2008 14:06
Re: Rudí Pavouci od válu ! Ať na to svět nedoplácí !

To, že Vy se neorientujete, mne nepřekvapuje. Z každého Vašeho příspěvku pod každým mým článkem je to více než zřejmé. Že zrovna Vy mluvíte o prndech a kydech.V

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.