Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

4. 12. 2008 11:36
Rudý Pavouk už i veršotepcem? Až tak....?

Ty veršíky pochází z Vaší hlavy, pane Paulczynski? Nebo jste to zase jen někde opsal? 8-oA uvedl jste to jako heslo dne. Že jste si na veršování zvolil zrovna Vy takové téma? Ale proč ne, když v bombastické "reportáži" o brněnské Úrazovce to máte přímo v titulu článku.

Já Vás raději tituluji Pavoukem, což je trochu přirozenější, tak nějak od přírody, i když si mohu v duchu myslet i něco jiného. A k Vašemu veršování  mohu na oplátku dodat, že : ......

"Když už nějaký blb básně na sebe začne skládat,

pak opravdu netřeba v té věci nějak dále bádat".

(pozn.: ten pan Hohewarte měl pravdu. Vy jste NESKUTEČNĚ "VTIPNÝ".);-D;-D

0 0
možnosti
PP

pavouk první

3. 12. 2008 21:16
Heslo dne k této diskuzi.

Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně,

pravdu o tom, že  je blbec, blbci říkáš zbytečně.

A teď si tu spolu povídejte do ztrhání těla,  duše a veřejného prostoru.

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 12. 2008 21:03
Zlatý prstýnek nalezen a Pavok má konečně téma

Hohewarte se určitě trochu podpásovky dopustil,  budiž mu to proto odečteno z bodů. On to jistě  pochopí.  Paulczynského matka do jisté míry nemůže za svého nepovedeného synka a za to, že se z něho stal odporný Pavouk, jako on nemůže za své rodiče. Že se děcko z brněnského "Bronxu" nevyvedlo a že získalo pavoučí geny (kdo ví kde?), to je do určité míry osudová záležitost.  Horší je to, že při svém zvráceném a křivém charakteru, zlé povaze a postupující senilitě dále otravuje život jiným a dělá podpásovky na každém kroku.   Primátor Onderka měl asi raději ten ködr (prstýnek) buď nechat ležet nebo ho předat asistentovi, případně ochrance, aby to vyřídili sami. Pavouk  by neměl kýženě očekávané téma a nemusel by psát na blogu tyto svoje bláboly a cancy. A byl by pokoj !  Hohewarte by neztratil body, Lovon.Bodom by se nemusel pohoršovat a já bych nemusel toto vůbec psát.

Stejně o panu Pavoukovi ještě uslyšíme, copak vtipného,  poutavého nebo podpásového napíše příště?

0 0
možnosti
H

Hohewarte

3. 12. 2008 19:08
Petr byl v "lepší společnosti".

Pane Paulczynski, Vy  jste neskutečně "vtipný",Vás je radost číst. Ale ještě "vtipnější" než tento článek, je jeden z Vašich minulých článků o návštěvě Prahy

Vážení čtenáři,Paulczynski byl na oslavě v Praze a v onom článku popisoval,jak se tam setkal s různými,alespoň podle Paulczynského názoru, pitoreskními figurkami a podobným nevábným odpadem pražské společnosti. Budiž, může to tak být,ale představte si,že Paulczynski vážil cestu z Brna až do daleké Prahy,aby v této společnosti nechyběl a mohl být vyfotografován . Vážení čtenáři, nezdá se Vám člověk, který se takto chová přinejmenším slaboduchý?

Nezdá se vám milí čtenáři, že když si něco takového od Paulczynského přečtete, bylo by cca před šedesáti roky namístě, aby se někdo zeptal paní Paulczynské, jestli se ji nezdá, že se ji v podobě Petra podařil blbec a  zda má smysl ho vůbec živit?

Dnes už je bohužel pozdě a tak se brzy dočkáme dalších podobných článků z "lepší společnosti" a fotek Petra s  celebritami  s rozkrokem u kolen.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

3. 12. 2008 19:23
Re: Petr byl v "lepší společnosti".

O tom, kdo z nás dvou je větší blbec, nechť si utvoří čtenář sám. A moji matku laskavě nechte na pokoji a zkuste se poptat, zda naopak Vás nenašli někde na smetláku.

0 0
možnosti
P

pesimista

3. 12. 2008 18:53
o tom to je

vážený zastupitel, vaše ODS nedovedlaprodat doposud nic; jsem zvědav, jak bude váš Julínek zítra prodávat traumacentrum; to bude prče po štatlu.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

3. 12. 2008 19:19
Re: o tom to je

To jo, hlavně proto, že už nemá ani podporu modrej fóglů. Už o tom píšu glosu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.