Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

jinfakt

13. 8. 2011 19:41
chtěl jsem

napsat cosi o svobodě názoru a vkusu a slušnosti k druhým.pak jsem z diskuze odstranil nadávky , urážky , netoleranci a sprostotu a jelikož nic nezbylo ....tak na to...vykuřpytel a čtvrtníček taky.

0 0
možnosti
PP

echo.3.

13. 8. 2011 18:21
Pavoukův seznam "milovaných trollů"

Lovec trollů se nezapře. Ach jo, opět nový Paulczyňského black-list?     

        :o))

Vězte Paulczyňski, že nikdy bych se nemohl milovat s pavoukem,

nedej Bože navíc s komunistou nebo bolševikem. To bych vrhnul.

0 0
možnosti
C

cojanato

12. 8. 2011 18:24
Unapetitlich...

Nemám ho rád a jeho verbální projevy, mimika i afektovaná gesta mně připadají směšné až trapné. Ale vulgárně mluvit nebo sprostě někoho napadat jsem Klause ještě neslyšel.

Na to má přece svoje spřízněné duše, věrné tajemníky, mluvčí, různé kamarádíčky, podržtašky a jiné přicmrndávače, kteří v jeho přítomnosti přímo povyrostou. Že ano, pane Paulczyňski ?

A že vám to hošové spolu věru sluší !;-D

http://blog.idnes.cz/blog/5745/58488/1VK.JPG

0 0
možnosti
PP

echo.3.

13. 8. 2011 18:23
Re: Unapetitlich...

:o))

Sekne jim to, hošům.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

12. 8. 2011 14:09
Jo a s tím "kopáním do Klause"

jste jako zaseknutá deska. Pokud bude Klaus neustále pronášet zvěrstva, jaká pronáší, tak se prostě budu/budeme bránit. Nejsem to já, kdo si z dlouhé chvíle vymýšlí na Klause to či ono. Klaus a jeho méně inteligentní podržtaškové neustále provokují a podle vás já/my mám/máme vždy jen pokývat hlavou a vychválit ho za to do nebes? Tak si to představujete? Já už mám toho rusofilního brouka Pytlíka plný zuby a moc se "těším", až vyvede něco, po čem už i zaslepenci, jako vy, uznají, že mu ruplo v bedně. Dost možná, že to nebude dlouho trvat... Rv

1 0
možnosti
C

cojanato

12. 8. 2011 18:02
Re: Jo a s tím

R^:-).....Asi tak.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

12. 8. 2011 13:57
Pokud je Klaus proutník

tak je to lhář a porušil sliby, které dal před prezidentskou volbou. Pokud je to hóša, je to jeho věc... No ale chápu, že v očích moravských kaňourů by jako hóša asi klesl - a kdo by mu potom zbyl? ;-D

0 0
možnosti
P

Petterson

12. 8. 2011 10:13
Je nepochybné,....

... že většina blogerů a diskutujících vůbec nechápe o co komu jde. Ani od pana Hájka ani od pana Jocha ani od pana prezidenta, ani od pana Bátory ani od maďarů jsem neslyšel nic proti homosexuálům jako takovým. Všichni se pouze ohrazují proti jejich sebepropagaci formou pride parade a doprovodných akcí, ev. proti vyjadřování podpory této akce. Je opravdu nutné reagovat takto vztekle na  jasně formulovaný názor? Je nutné hned všechny urážet? Nepochopím že se k něčemu takovému dokážou snížit pracovníci akademie věd nebo známí herci (asi není potřeba jmenovat). Nedokážu si představit, pokud by nějaký (jakýkoliv) názor vyslovil třeba nějaký jiný náš prezident, že bych se do něj pustil tak neomaleně jako nejmenovaní herci, herečky a pracovníci akademie. Nemusím ho mít rád, ale kvůli tomu ho přece nemusím sprostě urážet. Mrzí mě, že se ze života vytrácí slušnost.

0 0
možnosti
K

klapste3

12. 8. 2011 11:18
Re: Je nepochybné,....

Ano ze života se slušnost vytratila - sledujte blogy a diskutující třeba na téma filmu "Odcházení". Tolik špíny, nenávisti, urážek se jen tak nevidí - to jen proto, že film byl film bývalého prezidenta. Je opravdu nepochybné, že celá tato akce kolem pochodu je obratný manévr Hradu - z různých důvodů, které jsou zcela nepochybné a slouží dobře všem, kteří na sebe upozorňují jako strážci morálky. Nebýt celé mediální přestřelky, jen málo lidí by se pochodem zabývalo. Myslíte, že po sebepropagaci homosexuálů jich přibude? Že jde o nějaký nábor?

0 0
možnosti
K

klapste3

12. 8. 2011 9:39
čárka

Pro autora to musí být fuška vymyslet něco smysluplného na téma pochod homosexuálů... Ve 2/3 svého blogu nám cituje, potom opakuje co již napsal a v podstatě nám sdělil jen dvě originální myšlenky - přihřívání polívčičky Paroubkem - pro Boha, ten člověk ještě někoho zajímá? Nebo možná autor ví víc... Druhou myšlenkou je ta hrůzná nenávist kvůli pár nepodstatným prohlášením (proč jim tedy věnuje již čtvrtý blog?) - autor zřejmě ještě neviděl skiny nebo národovce v akci (samozřejmě v minimálně desetinásobné přesile), jinak by takový blábol nepsal. Pro mně osobně je jediným závěrem proč autor blog napsal to, že někdo na Hradě udělá u jeho jména čárku - ale Pavouku snažte se, A. B. Bartoš jich má dozajista víc.

0 0
možnosti
GT

Goethe

12. 8. 2011 9:20
Druhá fotka

S tu druhou fotkou jste myslím ulít, to vypadá spíš na diváky na Tour de France nebo jiném cyklozávodě :-)

0 0
možnosti
J

josefnik

12. 8. 2011 8:13
Jalta v Brně

Važený pane, kdy už konečně napíšete o kauze Jalta? Se svými spolustraníky, když jste byl zastupitel na radnici v Brně, jste provedl, mimo jiné, neuvěřitelnou směnu jednoho domu "na spadnutí" za několik prosperujících domů...              Jaké jsou Vaše meze? Při spravovaní veřejného majetku jste ukázal, že žádné. Ale nebojte, boží mlýny sice melou pomalu, ale jistě!!Nebýt takových zlodějen z dílny ODS (ale i ČSSD), tak jsme nemuseli být tam kde jsme ...

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

12. 8. 2011 3:26
Klaus donutil k přiznání orientace stovky diskutérů

Fajn, mám paměť dobrou. Sami přiznali, že homosexualizmus není pustá fráze, ale vytažení této skutečnosti na světlo Boží.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.