Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jiri Kram

10. 5. 2009 0:35
nahodou to je vyhoda!

takovej pivni tacek, znam z vlastni zkusenosti, se da pordne polejt pivem rozpichat nozikem, primalovat doplnujici nalezitosti k danemu xychtu a navic krasne se s nim da hazet po hospode, specialne pokud je to nejaka venkovni, no neberte to polejt komouse pivem a zneuctit ho nozikem a nebo si s nim s kamosem zahazet :-) ....jinak bych pro KSCM mel jeste jeden marketingovej tip, kterej by urcite sel na odbyt! Udelejte hazjl papir s vasimi kandidaty, klidne za nej dam 30 Kc poplatku, to same by mohla udelat i CSSD.....jsem presvedcen, ze hajzl papir s Jyrkou by byl prodejnim hitem!! ;-D

0 0
možnosti
P

P.Farsky

10. 5. 2009 8:37
Re: nahodou to je vyhoda!

Pane Kráme, Vy jste byl také v KSČ, že se z toho potřebujete vypsat a máte potřebu být hrdinou po válce, když už se to může?

0 0
možnosti

vodní želva

9. 5. 2009 20:30
Občas se koukám na televizní debaty

a jak komunisty nesnáším, tak musím uznat, že ten chlap, o kterém se píše rozhodně není hlupák. Ten ty debaty moc neprohrává. A s takovou Žákovou si spíš pohrál, než prohrál. Nevím, jak by dopadl souboj Ransdorf vs. Pavouk první, resp. si myslím, že vím. 

0 0
možnosti
PP

pavouk první

9. 5. 2009 21:41
Re: Občas se koukám na televizní debaty

Ransdorf je zcela jistě velmi vzdělaný. Až se člověk diví, že je to komanč. To mně nejde dohromady. Ale sednout si s ním k diskuznímu stolu bych se možná nebál. Protože člověk musí umět i prohrávat. Ale nesmí se dát zadarmo.

0 0
možnosti
E

editi

9. 5. 2009 18:56
Tak autor

zde píše šovinistické články zaměřené proti levici, a sám byl součástí drtivého rudého soukolí zvaného KSČ? Divný to pavouk. Nemá v sobě špetku studu.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PP

pavouk první

9. 5. 2009 19:43
0 0
možnosti
HN

handour

9. 5. 2009 17:54
copa je to za hospodu

ta Bláhovka?:-)

jsem z Práglu, tak sorry, že se tak hloupě ptám:-);-)

0 0
možnosti
PP

pavouk první

9. 5. 2009 18:23
Re: copa je to za hospodu

Normálka knajpa. Prej tam ale teče betálné čechr.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

9. 5. 2009 17:49
Petře jste si jist, s kým jste to na Bláhovce vlastně byl?

Tak se mi zdá a poslední dobou čím dál častěji,  jako by geront Paulczynski nebyl zcela psychicky konsolidován. Nedávno totiž tady napsal článek s názvem "Chcípněte komunisti", dnes zase vytvořil článek s názvem "Jak mně zhořklo pivo aneb komanč na Bláhovce".

U geronta, člena KSČ ("bývalého") PAulczynského, by tyto články, kde vyjadřuje sklony k sebepoškozování a podruhé zase neví s kým to vlastně byl na Bláhovce mohly vypovídat o nastupující duševní nedostatečnosti . Skoro by se mi chtělo doporučit mamuš , aby se podívala, než zase pustí  Petra na Bláhovku, jestli má Petr zapnuté kalhoty .

Poznámka pro admina :

Slovo geront nepovažujte ve vztahu k panu Paulczynskému za jakkoli pejorativní. Nazývá tak své bývalé cca stejně staré soudruhy, se kterými byl kdysi v KSČ a sám sobě tedy snad ještě nenadává.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

9. 5. 2009 18:25
Re: Petře jste si jist, s kým jste to na Bláhovce vlastně byl?

To víte, že jsem si jist. Jenom ten křivohubka mně zaskočil.

P.S. Chcípněte komunisti není termín z mé dílny, asi jste špatně četl. Ale to mně u Vás nepřekvapuje, to je prakticky norma.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

9. 5. 2009 15:16
Na druhou stranu jste ho mohl

zcela legálně praštit půllitrem do hlavy,no neberte to.;-DR^

0 0
možnosti
C

cojanato

9. 5. 2009 14:37
Ty bláho ! Pavouk na Bláhovce.

Tak bolševik Paulczyški už je zase "in", zavítal nám do hospody Na Bláhovce ! Ty pivní podtácky se soudruhem Ransdorfem, to bylo překvapení, že? To tam pro Vás určitě nachystali na přivítání. Jako by tušili, že tam zavítáte právě Vy, slavný brněnský kontroverzní, komunální politik z brněnské ODS, bývalý komanč a dosud bolševik, Pavouk První, Superstar a mediální hvězda na NETU.

Paulczyňski, je sobota a víkend, tak asi jen tak pro odlehčení jste nám chtěl vzpomenout něco z totalitní doby? Něco málo o Stalinovi, něco o té vyhlášené Lenince, kde mimo oddělení pasů a víz sídlila i Vaše uznávaná Stb, a kde jste pouze za půl dne čekání obdržel "cestovní doložku", a  právě do té kapitalistické ciziny, kam jste Vy komunisté a bolševičtí pohůnci tak rádi občas zavítali a pak všem sdělovali, jak je ten prohnilý kapitalismus nebezpečný.

A právě Vy chcete měnit Evropu?

Paulczyňski, doufám, že jste si z té "Bláhovky" alespoň jeden ten pivní podtácek s Ransdorfem odnesl domů, jako trofej na památku.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

9. 5. 2009 18:27
Re: Ty bláho ! Pavouk na Bláhovce.

To víte, že vzal, však kde bych vzal ten scan co je přiložen ke článku? V návalu rudého před očima  jste asi něco přehlédl. Zkuste lecithin. To podporuje myšlení.;-D

0 0
možnosti
A

Amamri

9. 5. 2009 13:57
Nemá ráda komunisty

ale u Vašeho článku jsem neochopila, o co Vám šlo. Pokud máte ale alespoň polovinu inteligence jako pan Ransdorf, tak jste dobrý. Škoda, že tento inteligentní politik nehlásá jiné názory.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

9. 5. 2009 14:17
Re: Nemá ráda komunisty

Promiňte dámo, ale Vaše nepochopení je Váš problém. Zdá se, že ostatní pochopili. O Ransdorfově inteligenci nebyla řeč.

0 0
možnosti
K

karelman

9. 5. 2009 13:53
Já taky nemám rád komunisty,

ale vy sám jste nedávno apeloval, aby se blogovalo za střízliva.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

9. 5. 2009 14:18
Re: Já taky nemám rád komunisty,

Odstup mezi tím jedním pivem, víc si nedávám, a tímto blogem je víc než týden. Musíte mne zesměšnit nějak jinak. Tak do toho.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

9. 5. 2009 12:03
Řekl bych,

že tohle snad ani není článeček od Vás. Že byste začal alespoň tušit, že někde je nějaká hranice? Vím, že ji má každý jinde. Za sebe -  tenhle článek se mi líbí.

0 0
možnosti
MC

sualk

9. 5. 2009 12:13
Re: Řekl bych,

Vidím, že máte dnes svůj den.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.