Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Srovnání se Švýcarskem je docela potěšující.  Plyne z něj, že Švýcaři mají stále co dohánět. Nebo také zjištění, že si ledasco vůbec nemohou dovolit. Takže pozitivní informace.

1 0
možnosti
ZJ

Máte pravdu. Švýcaři by, při srovnatelném počtu úřadů. dávno zkrachovali. Takže jsme vlasně super hvězdy.

0 0
možnosti
Foto

Petře, jseš si jist, že takto je to správně: "stanovil 6x2 dcl a 3 panáky jako únosnou normu". Totiž je je 1,2 litru vína a 1,2 (dříve by to bylo 1,5) deci tvrďáku. Tak tos mi jak "dieta" nebo "umírněné pití" moc nezná.

Přitom samozřejmě nejsem žádný abstinent, ale realizuji se spíš v pivu. Tak 4-5 kousků denně. Není to úplně málo, ale o to méně jím, takže spíše hubnu. Ale to se o Zemanovi říci nedá. Prostě, asketický Klaus a poživačný Zeman.

1 0
možnosti
LM

Zdravím vás, včera ještě v 9 večer jsem marně hledal "Hlody pondělní". Tyhle nepravidelnosti doufám nejsou předzvěstí něčeho vážného (vzpomeňme např. jak nepravidelnost v jejím měsíčním cyklu dokáže rozladit a vyděsit nejednu ženu - a nejen ji)!

Už mi to nedělejte. Včera jste mi tím způsobil malé trauma a i když jste si to trochu vyžehlil "Hlody úterními", stejně máte u mě vroubek (ale karmě jste se nevyhnul, abyste věděl! ;-))

3 0
možnosti
HM

skvělé R^ jen  ten nápis na tričku ,marně přemýšlím ,ale nedává mi smysl

0 0
možnosti
JH

J65a26n 40H54l52e44d83í31k

12. 8. 2013 22:30

VELMI DĚKUJI ZA SKVĚLÝ ČLÁNEK !!

5 0
možnosti