Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J98a94r80a 17R95a60n58k

8. 4. 2015 21:47

Autore, velvyslanec nerekl, ze je situace prekerni, slovo awkward, ktere pouzil dava mnoho smyslu, ale vetsinou se jedna o pocity: nejisty, nesikovny, trochu slon v porcelanu, stydlivy - ale nikdy ne prekerni;-)

0 0
možnosti
Foto

Slovo prekérní uvedla veškerá naše média odkud jsem ho čerpal

0 0
možnosti

Vy opravdu nezklamete, karma a díky!R^

1 0
možnosti

Akce soudruha alkoZemana, zvaná Čisté ruce, nepřinesla žádný výsledek? Tak na to se zeptejte jeho ministra financí Svobody s poradkyní Snopkovou, kteří šli natvrdo do kriminálu. A soudruh Rychetský? Jablko nepadá daleko od stromu a jeho tatík byl bolševický soudní ouřada, který se podílel na státní vraždě jistého zahraničního občana.

0 0
možnosti
Foto

Je to pohroma. ODS se nedaří. Ráda bych paní Němcové řekla něco pro útěchu, ale tak veliký politický diplomat nejsem.

 Vůbec žádné řešení se  nerýsuje. Babiš šéfuje pravici, levici i středu.

4 0
možnosti

Mirka Němcová, podobně jako ostatní špičky ODS, to je něco neuvěřitelného. Navíc,  když si uvědomím, že jsem je ještě před pěti lety volil, tak mě hanba fackuje. Doufám, že tato strana velice rychle zanikne. Plně chápu Klause, který nad ODS zavčasu zlomil hůl.

4 0
možnosti

Neuvěřitelné, jak se ten svět za pár let otočil dokonale naruby8-o

3 0
možnosti

A74d90a87m 16S36t82a87v35a

7. 4. 2015 21:41

".....Ruská propaganda v Česku sílí,....": Já tedy neznám žádný Hlas Ruska ani svobodné Rusko, ale když už si to ti analytici myslí, že ruská propaganda u nás sílí, měli by se jednoduše zamyslet nad tím, proč u nás každá druhá rodina za bolševismu poslouchala Hlas Ameriky či Svobodnou Evropu, případně nějaký ten Vatikán....

7 0
možnosti

A69d77a66m 92S71t41a17v81a

7. 4. 2015 21:46

"....škodlivosti ruské zmrzliny...":... sím, a mohu vnoučata pouštět na ruské kolo?

0 0
možnosti

mno, ona ta ruska propagana opravdu jela a jede na plne obratky, to neni vymysl, tomu verili i obcane CR, Petr Pavel varoval vojaky z konvoje ze muzou ocekavat nejake silnejsi protesty, ale ukazalo se ze i mistr tesar se sekne, a ti vyvadilove jsou na nejakou kloudnou propagandu lemplove. Asi dostanou kopacky.

A vy ze byste se obaval ze nedostanete vizum do Ruska? PROC PROBOHA? Kdyz by to byla pravda ze budou monitorovat socialni site vcetne blogu, dostanete ho prednostne.

2 0
možnosti
Foto

To se bojí eurosvazák Jakub Janda, ne já. Já už tam byl a dostal jsem ho stejně jako do států.:-P

7 0
možnosti

karma R^  i když ta tohle: "A vrcholem je hláška z FB: M.Němcová byla léta letoucí jen ozvěnou V.Klause. Teď opuštěna, bloumá prostorem a vyděšeně kdáká..."  bych vám ji dávat neměl :-/ 

Bo jsem si poprskal monitor ;-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.