Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já to vidím taky asi takhle - sjezd ANO byl nadšený. Ukázal, jak to má vypadat. Hezkých 100 % volilo šéfa. Dokonce už možná pracuje anomarketing na tom, aby toho štěstí příště nevypadlo tolik. Babiš totiž už nemusí ani dráždit zřetelnými programy a názory (Ukrajina) - nikdo se nic neptá !!! Ani Ištván se Šlachtou! Na jeho vlastní účetní kouzla už vůbec ne. Miliárdář s lidskou tváří vyšplhal na hysterii, že každý krade pro sebe, jen on krade pro lidi. Jak snadno změnil tón veřejné debaty !

Trochu začíná svítat proč musela padnout Nečasova vláda.

Ale Andrej bude muset zčertva využít současné situace i za pomoci svých medií, protože na dobré výsledky to nevypadá - mohla by se vzpamatovat pravice (živnostníci budíček !) a přijít do módy.

Lenka Zlámalová - Skutečné společensky nebezpečné daňové úniky se neodehrávají u drobných řemeslníků ani u pekařů - nýbrž v sofistikovaných účetních operacích velkých holdingů a skupin. A hlavně se odehrávají ve veřejných zakázkách a dotacích.

A ještě z radia - Děti chtěly zvířátko domů. Matka zakázala - "Jen přes mojí mrtvolu !" Po čase přicházejí děti - "Mami, nedá se nic dělat, musíme tě zabít, neseme kotě."

0 0
možnosti
MR

Jo ty volby na 100 procent, kde jsou ty doby! Akorat na Krymu to dotahli na blbejch 97 procent, uz to taky nema tu stavu

0 0
možnosti
JS

Stejně je to panoptikum , když se Babiš vydává za politika, Šafr za novináře, Jakub Janda a Lukaš Kraus za politology, Tabery za nositele demokracie a Škromach za sluníčko.  To nemá chybu.  ;-D;-D;-D

11 0
možnosti
JC

Přichází elektronická evidence všeho. "Důvěřuj, ale prověřuj" se u Babiše mění v "nevěř nikomu a zařiď, aby se báli."

R^ vlastně Rv

Je to skvěle vyjádřený děs naší budoucnosti.

5 0
možnosti
Foto

TASS je zplnomocněn prohlásit, že zprávy západního tisku, které viní ruského prezidenta z laxního přístupu, jsou lživé a nepodložené. Pravdou je, že Vladimir Vladimirovič již před třemi dny vydal pokyn k nekompromisnímu a důslednému prošetření Němcovovy sebevraždy.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.