Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale ano, píšete dobře a souhlasím s Vámi...ne ale ve všem.Sympatizuji s paní Šabatovou pokud se týká práva nošení šátků muslimských dívek i ve škole.Myslím také, že to není věcí školního řádu zda-li to povolí či ne.Tak jako je nadřazena všem zákonům Ústava, je patrně nadřazený zákon nad nějakým školním řádem...Arabské země nejsou všechny stejně rigidní vůči náboženským symbolům jiných zemí.Jsem si jist, že na př. v Tunisu, či Maroku by nikdo ve škole i na ulici  nic nenamítal, kdyby  děvčata- křesťanky, přišla   s velkými kříži na krku do třídy, či se promenovala po ulici.

0 12
možnosti

Proč by nemohl školní řád regulovat vhodný oděv?

3 0
možnosti
Foto

Neměla ona to být spíš "spina" (místo "spine"), že jsem tak smělá? Pak by ovšem bylo správně spíš to druhé řešení, čímž bychom přišli o pointu. 

Jinak jako vždy R^ ;-D

0 0
možnosti

páteř = spine

domnívám se však, že obojí je správně, tedy i spine

0 0
možnosti
Foto

K77a20r49e16l 23M94á61d45l25e

7. 10. 2014 20:10

Klasicky karma. Jenom ten popřevratový bonmot, že jednoho krásného dne všichni komunisti půjdou..., byl už hodně dlouho před plyšákem pointou jednoho z mnoha vtipů o Pepíčkovi ve škole. To se Pepíček několik dní po sobě paní učitelky ptal, jestli je krásný den. No, někdy pršelo, mrholilo, foukal vítr, byla mlha, ale pátý den mohla učitelka říct - Sluníčko svítí, nebe je bez mráčku, dneska je opravdu pěkný den. A Pepíček začal tleskat a skandovat - Pů - jdou, pů - jdou... A kdopak půjde?, zeptala se paní učitelka. No tatínek říkal, že jednoho krásného dne půjdou všichni komunisti do...(viz článek).

9 0
možnosti
Foto

Dneska to máte s bojlerem ;-)R^

3 0
možnosti
Foto

R^ Jo, Jakub Janda by udělal v ÚV KSČ jednoznačně kariéru jako hrom.

8 0
možnosti

Hubálkova konstanta je bohužel pravdivá.;-D

15 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.