Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

J86i30ř85í 31E40u41l26e76r

25. 9. 2014 16:44

No tak nevím, jak je to s tím počítáním, pane PP. Podle mne je 20/120=0,1666... Nebo ne?

0 0
možnosti
Foto

Akorát že řeč je o procentech jaksi, že? Což chytrý pochopí a hloupého trknem.

0 0
možnosti
MK

O tom přitloukači vlastního pytlíčku s kuličkami jsem nečet. Jako poslední incident na Rudém rynku  v Moskvě si pamatuji, že tam přistával s cesničkou jakýsi Rust.  Tak se pouze divím, že  tam jak dělová koule ho nepřilítnul ho podpořit náš Khárl Šláfenberg, který má rád tyhle tyhle avantgardní umělce, naposled to byly ty.......... no já bych to přeložil do češtiny, ale to mne cenzor (asi oprávněně;-D) pro vulgaritu  smáznul. Že by mu to Vopěnková nepovolila  ;-D???

0 0
možnosti
RH

Jako obvykle skvělé. Děkuju za příjemné ráno R^

0 0
možnosti
VV

Pjotr Pavlenský (nebo Pavlenskij, Pavlenskyj?) prostě JE "duševně nesmělý". Formulaci jsem použil s ohledem na dukáty, neboť jsem již zjistil, že výraz idiocie se místním cenzorům nelíbí.

A "hudební" skupina Pussy Riot? Doporučuji kouknout na určité webové stránky pro které je výraz "porno" jen slabším odvarem toho co si pod ním běžný člověk představuje. Ovšem kníže Karel jim fandí. A nejen on.

0 0
možnosti
ZS

Ty stupně ohrožení pokračují ještě s Austrálií a dalšími státy. U Austrálie byl stupeň ohrožení zvýšen na: možná budeme muset o víkendu zrušit grilovačku. Mají v záloze ještě jeden: grilovačka se opravdu ruší, ale ten zatím nebyl nikdy vyhlášen.

U těch Francouzů by se místo požáru spíš hodila stávka, ale jinak R^.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.