Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není zde velká zmínka o minimálně mzdě, se kterou Středula tvrdě krotí živnostníky.  Miroslav Macek to hodnotí přesně: "Všichni, kdo nechtějí pracovat za nízkou mzdu si mohou otevřít živnost a vyplácet si takovou mzdu, jakou si představují. Jen si na ni musí vydělat, a to včetně režie, odvodů a daní".

2 0
možnosti
JE

J94i66ř70í 80E10u22l97e22r

10. 9. 2014 10:32

Zatím jen malou reminiscenci ve spojení s ééé éé paní Šabatové. V tomto směru byl absolutně nepřekonatelný Benda starší svého času, jehož poslouchat a vydržet byl úkol téměř nadlidský.

2 0
možnosti

"A jeden říkal, že bod G u své ženy nemohl nalézt. Pak zjistil, že ho má její sestra."

;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JH

Napsal jste o panu Hudečkovi, že je vůl.R^ Správně jste měl ale napsat vul.Bez kroužku! Ti s kroužkem nejsou tak nebezpeční.

2 0
možnosti
Foto

Já to tady karmuji skoro pokaždé, ale dnes bych navíc vyzdvihl, že závěrečný fór není obšlehnutý z Neviditelného psa. A docela se povedl.

1 1
možnosti
MS

Ad Zimní prázdniny: Není to jediný projev blbnutí tohoto druhu v UK. Místo vánočního a novoročního přání se má posílat Sezónní přání, a v obchodě jsem před pár lety viděl produkt s názvem Sezónní puding. Podivil jsem se, co to je, až při pohledu kousek vedle měli (zatím ještě i) Vánoční puding.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.