Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

"Nechápu. Rusko se nevměšuje, jenom na něho furt někdo pokřikuje." Opravdu velice trefné, dál číst ty bláboly netřeba

1 0
možnosti
Foto

Vojenské strategie a taktiky neznám, ale včera mě konsternovala drobná zpráva o tom, že se palestinští vojáci případně maskují izraelskou uniformou i s bagančaty. Jsem si vědoma, že v tom vzájemném vraždění jim o čest a detail nejde.Je to je tak podlé až ubohé. Jaký satanáš jim nakukává?

1 0
možnosti
Foto

Když jsem se včera tak pěkně rozjela, nebudu skrblit a přidám postřeh z "Nesmrtelnosti" Milana Kundery - "... Ve zprávách znamená smrt přesně totéž co v románech Agathy Christie, která uměla proměnit vraždu, páchanou pro naší radost - v zábavu. Ale jestliže se veškerý čas života promění v dětskou hru - zahyne jednoho dne svět za našeho veselého žvatlání". /A iluzí, které zakrývají realitu/.

1 0
možnosti
PB

..... Laďa s Boeingem temu dal šťávu ;-DR^

1 0
možnosti
VT

No, k tomu ostravskemu letištu v Mošnově jenom tolik - někdo frflá, že není pořádné napojení na ostatní dopravní tepny, na Ostravu a tak. A když někdo něco vymyslí - tak se opět pindá, zasek špatně.

0 1
možnosti
PH

;-D;-D;-D

pavouk má správný postřeh na senátory, doufám, že i na senátorky (gender je gender).

0 0
možnosti
JM

Fóry na závěr super ;-D ovšem to s tou železniční dopravou na Mošnov je do nebe volající nehoráznost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-€

1 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.