Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... ne a ne na ty modrý ptáky zapomenout ?!    ...."nesmlouvejte a nejezte na zemi" - bych do tej příručky snad aj dodal - a hlavně si levou rukou nevytírejte pr... !R^

0 0
možnosti
Foto

Jaký zdechlý kůň ? Hříbátko ! Pavouk potřebuje brýle.

1 0
možnosti
MS

K modré informační ceduli Ministerstva vnitra: Na dveřích WC v jedné postsovětské republice jsem viděl nápis "Videonabljudenie na tualjetach proizvoditsja dlja vášej bezopásnosti!" ;-D[žádnou kameru jsem tam neviděl]

0 0
možnosti
Foto

Co se týká onoho hejhuláka ze Svobodných, z toho bude brzy druhý Zahradil.... Bude dál proklamovat své antiEU teze, ale eura z Bruselle mu smrdět nebudou. Jak je to s tím vínem a vodou?

1 11
možnosti
LH

Ale pak mi není jasné proč ČSSD nepadá když ze svých slibů nesplnila nic !

2 0
možnosti
JL

Ono to přijde, ČSSD prostě nebyla 8 let u moci a teď vládne ještě velmi krátce. Pak všichni zjistí, že i tam jsou kluci, co spolu mluví.

2 0
možnosti
Foto

R10o94m25a36n 19K46o34z18e82l

27. 5. 2014 20:22

Už jsem na to mockrát upozorňoval, že hlavní příčiny pádu ODS jsou v porušování volebních slibů a lží...a ať nikdo neříká, že v koalici nelze prosadit vše, to by hned několik představitelů ODS nesmělo přiznat, že by program neplnili ani při zisku 60 %, protože ty sliby byly naprosto nereálné.

0 0
možnosti
Foto

Vaše analýza ODS je opět přesná a trefná. Pro onu stranu je škodou, že Váš názor je zjevně ve výtauné menšině a oficiální vedení se řídí strategií "čím hůř tím líp."

1 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.