Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co mi v posledních Hlodech určitě chybělo:-)....

Nedávno se něco šustlo kolem vašeho kamaráda, zmodralého, levicového děkana VŠE, Ševčíka, bývalého aktivního komunisty (učil prý i vás, již před listopadem 89). Po uschování stranické knížky začal ve volném čase pravičácky podnikat a přátelské vztahy našel také u kmotrovského Klause. Však je oba znáte.

Uspěchaný pan superděkan-podnikatel uvíznul v autě kdesi na dálnici, ztratil trpělivost, sebejistě, nadrzo vytáhnul MODRÝ MAJÁČEK, přilípnul na střechu, rozsvítil a HURÁ kamsi k neumětelům do protisměru. Ještěže jsou lidé vnímaví a pohotoví, proto se podařilo zdokumentovat a zveřejnit. Smlsla si i ČTV, výmluvný je děkan ažaž.  

Nechcete s vaším kamarádem rovněž udělat rozhovor pro vašenaše místní Hlody?

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/268861-mam-doma-rolbu-tak-pouzivam-majacek-vysvetloval-dekan-sevcik/

0 0
možnosti
Foto

Zkuste to sám. Nepotřebuji vaše rady co mám psát.

0 0
možnosti

J24a49n 29K69o48ř90á50n

11. 4. 2014 10:33

Ale copak copak jsem to o vás slyšel ??

0 0
možnosti
Foto

To netuším. Vono se toho nakecá.....

0 0
možnosti

Jako vždy super, nejen den pro gadži ale i pro dědky, v Makru mají knihy za babku, ptal jsem se kdy budou za dědka. Prý nic takového nechystají. To je do nebe volající porušování rovnosti pohlaví!!!!!

Prodej v hypermarketech o sobotách a nedělích je v pořádku, co by lidi co nemají chaty, chalupy nebo jiné aktivity asi v sobotu a neděli dělali? Alespoň se projdou po krámu, už takle patříme mezi nejoběmější národ na světě.:-)

Přeju hodně lákavých titulků a pěkný den.

0 0
možnosti
Foto

Teď mně došel ten stařík. Jakej stařík? Já jsem mladík. Každej je tak starej jak se cítí.:-P

0 0
možnosti

J29i48ř21í 27E40u64l53e30r

9. 4. 2014 11:15

Stať o senátoru Bublanovi je napsána jako obvykle satiricko-ironicky. Nechci reagovat na příklady AA (ad absurdum), které PP uvádí, ale doporučoval bych mu promluvit si s některými řadovými zaměstnanci super- a hypermarketů a zeptat se jich, co o víkendových a svátečních směnách soudí oni. Případně by nebylo od věci, kdyby si to jeho mamuš vyzkoušela třeba za kasou nebo při doplňování regálů aspoň po dobu půl roku. Myslím si, že by byl nucen vyplavovat svůj přebujelý testosteron někde jinde. Ono je snadné obhajovat tržní principy, ale ne bezduše. Do monsterprodejen se v drtivé většině dojíždí autem a není tak problém udalat si na těch pár dní vhodnou zásobu potravin.

1 2
možnosti
Foto

Vážený pane. Moje mamuš svého času provozovala 5 trafik a makala na tom při navážení zboží z velkoskladu od rána do večera od pondělí do neděle, o účetnictví a hlídání personálu se sklony k mankům nemluvě, takže mi nemusíte nic vykládat. A zaměstnanců se ptát nebudu. Spíš mne zajímají ty davy co se v těch krámech nepřetržitě pohybují. A kfdyž se to prodavačům nelíbí, ať jdou dělat něco jiného. BTW. Proč do toho pletete můj testosteron mi uniká.

4 0
možnosti

Výzbroj nato (na h....) To je v novinách a televizi pořád Pandur sem, Pandur tam. A oni si v tichosti pořídili takové dravce.

2 0
možnosti

Některé pasáže jsou přímo geniální :-)

4 0
možnosti

Vždycky tak nějak čekám na středu, dík ;-DR^

6 0
možnosti
Foto

Už zas sem leze Kovařík.;-€

0 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.