Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Hlodů niť jest náhle přetržena?;-D

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LB

jak já vám závidím,Petře,že máte tu možnost dát občas někomu  pápá...i když u vás to vidím poprvé...většinou to dělá jen pán Ziegler...na jiných blozích uráží kde koho,ale ten svůj si dokáže vočistit;-D

0 0
možnosti
PK

Pan Paulczynski je v tom přeborník, to ho málo znáte.;-)

1 1
možnosti
LB

objektivní pohled na věc zaslouží karmu...;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Uděláme Kovaříkovi pápá.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JC

Vstup Arabů do Schengenského prostoru je zjevnou přípravou na uzavření ruských kouhoutků. Po Arabech se bude chtít velké pochopení a sleva, že...

Na a protože ten vstup Arabů se připravoval už delší dobu (pozorohudně utajovaně), je tím taká dána odpověď na otázku, jak dlouho se připravovala revoluce v Kyjevě a kdo ji připravoval.

3 0
možnosti
JE

J17i84ř61í 88E31u17l46e94r

5. 3. 2014 10:23

Pokud se týká hlavní části dnešního Vašeho příspěvku, v podstatě se vším souhlasím. Nemyslím si ale, že by Rusové dostali na Ukrajině na frak tak, jako v Afganistanu. Je to geograficky i národnostně úplně jiná země, prakticky celá rovinatá se silným zastoupením ruského etnika, navíc bez Al Kaidy. 

Mohl byste ale blíže vysvětlit, v čem Kličko nedodržuje dohody?

No a k Vašemu bulváru - nejsou všichni senioři tak movití, nevlastní podniky a nesedí v tolika představenstvech a dozorčích radách, aby si mohli dopřávat křidýlka v KFC a kupovat "hlemýždě" bratru za víc než 2é Kč. Hruškovy rady považuji za přínosné právě pro velkou část našinců, kteří mají hlouběji do kapsy než Vy.

0 0
možnosti
Foto

Kličko podepsal dohodu s Janukovyčem a tu potom nedodržel.

2 0
možnosti
OP

V neděli večer jsem čekala u ČT24 na brífink po zasedání bezpečností rady státu. Byla to mylná informace, nakonec lehce pohovořili Sobotka, Zaorálek a Stropnický. Výsledek-jen velký pšouk, hraní si na obra, kterého se má Rusko bát, Zaorálek se staví do role člověka, který má rozhodující slovo. Určitě se Putin bojí sankcí ze strany ČR. Hahaha. Embargo na zboží-evropští výrobci jsou rádi, když se dostanou na ruský trh a dostávají zaplaceno. Jinak k léčbě zraněných-kolik jich přijali Slováci, Poláci, Němci? Nebo jen my jsme ti blbci, kteří si hrají na záchranu lidstva, hauři kteří na to přece mají? Taky pomáhám kde se dá,ale musím na to mít a ne na úkor vlastních lidí. Minimálně 2 x týdně na ulici potkám výběrčí na postižené děti, dětské domovy, vozíčkáře, chráněné dílny , azylové domy nebo zvířecí útulky. Není něco špatně ve finančních tocích?

3 1
možnosti
Foto

Petře zdravím Vás srdečně, já si na svůj blog vypůjčil Váš obrázek "šachová partie Putina se zbytkem světa" tady: http://milannovy.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=399459&bk=66515. Snad se nebudete zlobit. Je geniální.;-DV

1 0
možnosti
ZJ

Mílý Petře,

posílím Vám plamenný pozdrav do zatáčky. Největší radost jsem měl z potvrzení informace o šengenu pro ručníkáře. Tak už nebudeme potřebovat vízum, až tam pojedeme na MS v lyžování, nebo ZOH.

Ta ženská, co je závistivá (foto nad Vlaďkou šachistou), není to nějaká příbuzná fousaté Petrušky?  

A Kovaříka nechte, onse umlátí sám. Počkejte, až se sem nastěhuje Sohorová. To bude rachot.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.