Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Z úvodní části jsem porozuměl pouze slovu "fuck". Dále jsem vyrozuměl že podle nařízení EU a podle Anežky Hodinové-Spurné, pardón Marx-Englesové, sakra zase vedle tedy Marksové-Tominové, si můžu vybrat,  co jsem, resp. čím se cítím být  (v návrhu je muž nebo žena). To mě dotyční politici považují za idiota? Já si myslím, že ním nejsem, jde to nějak změnit, když se idiotem necítím

1 0
možnosti
BK

marksová - tominová skákavá, taková diplomka fakt existuje?? 8-o Nemáte odkaz?

0 0
možnosti
Foto

Jeptiška rozhodně pobavila. Více než půl roku si nevidí přes břicho na tkaničky, okurky si namáčí ve šlehačce, ale neví nic o tom, že by byla těhotná.

Jinak pane autore, oceňuji, že na rozdíl od mnoha jiných zůstáváte i po tom všem, co jste v politice prožil, věrný ODS a nemáte potřebu přestupovat do různých takzvaných unií takzvané svobody a jiných stran na jedno použití.

2 0
možnosti
JE

J57i43ř33í 24E53u80l19e24r

22. 1. 2014 12:00

Tak dnes jste mne docela pobavil.

1 0
možnosti

Už jsem se lek´, že ji šuckal Genzer.

1 0
možnosti
Foto

Jménem světových obratlovců musím důrazně protestovat proti vyznění Vašeho článku, který páchne tendenčním, vulgárním a primitivním člověkismem na sto honů. Vy si zřejmě myslíte, že lidé jsou jediným druhem živočichů na této planetě, který má problémy. Tak to se tedy proberte a koukněte se jak se žije vačnatcům, lichokopytníkům, bahňákům a dalším.

S pozdravem "Šelmy všech zemí spojte se"

Pizizubka I. (medvídek mýval v demisi)

5 0
možnosti
RO

Samozřejmě jako vždy plný souhlas a karma. Jen s tou ODS si to nechte ještě projít hlavou. Podle mne (a není to moje přání) tudy cesta nevede.

0 0
možnosti
Foto

Já jí věnoval 20 let života, chvílemi v různých funkcích. Takže se mi obtížně přehazuje vyhýbka, i když ne vše se mi líbí.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.