Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A nezůstaneme v půli bohulibé cesty! Následovat budou i veřejnoprávní kadeřnické služby, a pochopitelně i povinné poplatky za možnost jejich využití. Plátce tak získá zákonný nárok na trvalou ondulaci s rudo-černo-oranžovým přelivem každý měsíc (barvy a natáčky si každý zakoupí sám). Poplatek bude vybírán z hlavy, a to včetně hlavy motoru, hlavy mazací a hlavy Daniela Hermana.

0 0
možnosti
Foto

Neexistuje politik, který by byl inteligentní odborník. To by nebyl politik. Takže položit jim obdobné otázky, co Babišovi rovněž by nevěděli. Jenomže na rozdíl od něj by mluvili dlouho a nic neřekli. Babiš není politik a ani odborník na státní finance. Vidí-li na nějakém účtu miliardy, má za to, že tam jsou. Tak je zvyklý ze svých firem. Ti, které tam na to má mu časem vysvětlí o co kráčí. Důležité není co zná o MF, ale zda chce krást jako jeho předchůdci anebo chce dokázat, jak by se hospodařilo, kdyby se nekradlo. Na to jsem zvědav.

1 1
možnosti
OP

Trošku se zastanu DD a Retra. DD se chová velmi kultivovaně, už neštěká a neskáče do řeči. Pořad Retro sleduji. Je to cesta do historie, moje děti se podívají,jak šel život v době, kdy jejich máma byla dítě, nebo co bylo v jejich ranném dětství. Včera byli hokejisté, co je špatného na tom, že řeknou, že pašovali ze západu rádia a upláceli celníky? To přece není žádná propagace socialismu. V pořadu Historie.cs se taky rozebírá minulost a nikdo neřve o propagaci Habsburků, naopak by tento pořad měl být součástí výuky dějepisu.Víc mi vadí major Zeman nebo okres na severu.Ale soukromá televize může, že jo?

1 0
možnosti
Foto

Soukromá to nedělá za moje peníze. A DD dodnes nezkousla to přeřazení - viz její odbojová akce.

3 0
možnosti
JM

Hned lepší pondělní ráno :-)R^

5 1
možnosti
LV

Tak tohle teda nemá chybu ;-D

1 0
možnosti
Foto

A38l74a18i85n 80H56a15j33d53a

26. 1. 2014 22:37

Chybí závěrečné vyjádření pavouka po vyslechnutí návodu na použití od našich eurounijních německých bratří

0 0
možnosti
Foto

Pavouk ho nemá, tak mu to není jasný doteď.

4 0
možnosti