Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P37e20t74r 68M50u92r18č58e84k

29. 12. 2013 16:44

Modrá košile a červená kravatka,chce to změnu.....

0 0
možnosti
JS

Myslím, že zveřejnění  videa dosud neodsouzené osoby z průběhu zatčení policií je silnější kafe než záběry Tymošenkové nebo Ratha z vězení. Nemyslím si, že k tomu mu policie jakékoliv právo bez ohledu co si o celé akci myslím.

Velmi podivná je z toho pohledu účast veřejnoprávní televize a konkrétně Moravce na tomto zjevně protiprávním jednání totalitního typu

CHUCPE nejvyššího řádu !!

 Kde jsou naši strážci demokracie- novináři- nejsou?

Kde jsou všichni ti lidskoprávní aktivisti a liga na ochranu lidských práv? Už mají vánoce?

4 0
možnosti
OL

O74t86o 24L61e39v

23. 12. 2013 14:20

Ti naši "strážci demokracie" neváhali zveřejnit Nečasovi lži a když se mu je někdo snaží vyvrátit tak je to útok na demokracii a lidská práva?Opravdu jste přesvědčen že to video je nahráno na Barrandově a vše bylo tak jak to popsal Nečas?V tom případě je mě vás líto.

0 0
možnosti
AS

A83d61a38m 26S15t70a68v81a

22. 12. 2013 23:26

Autore, eště že tam přidáte nějaký ten frk. Ale i jinak dobrý.

0 0
možnosti
Foto

Petře, samozřejmě karma a jenom technická poznámka. Když u mého bratrance, pilného samizdatisty Pavla Roubala prováděli domovní prohlídku, zazvonili způsobně a bez beranidla a bez kukel v 06:00 hod.

To samé u jedné paní, která pracovala u mého zákazníka (asi tak v roce 1983). Také u ní zazvonili v 06:00 a vyzvali ji, aby se oblékla. Ovšem udělali tu zásadní chybu, že ji nechali chvíli o samotě a pak ji našli dole na chodníku s rozbitou hlavou.

A šlo v podstatě o prkotinu. O nějakých pás set tisíc Kčs. Stačilo vydržet pár let a mohla z té basy vyjít jako disidentka.

0 3
možnosti
LB

nechápu,proč se tu řeší,v kolik zazvonili....zazvonili v době,kdy předpokládali,že bude asi dotyčna doma...mně by bylo fuk,jestli by u mě zazvonili v šest nebo o půlnoci...v každém případě by mě vytáhli z pelechu:-)

2 0
možnosti
Foto

Sice jsem nesledoval ten taneční pořad, ale kdo jiný by ho měl vyhrát, když se jmenuje 'Start Anče'?

A když jsme u těch názvů, přiznávám, že při mé tuposti mi až dneska došlo, proč v tom nedělním popoledním vysílání na ČT nejvíc mluví pan moderátor. Je to naprosto logické, vždyť kdyby to měl být pořad pro diváky, které by zajímaly názory někoho jiného, jmenovalo by se to "Odpovědi hostů Václava Moravce".

4 0
možnosti
LB

;-DR^,,nesledovala jsem ani dnešní popolední program ČT1 a 24...zase jsem byla v kolbence:-/:-P

0 0
možnosti
LB

vtip je sice známej,ale skvělej....jen paní Míčková je asi nekuřák;-D

0 0
možnosti
HM

takto se Vám povedlo ;-D,jen doufám,že nemáte zkažený zub ;-D

0 0
možnosti
HM

ten vtip se moc nepovedl ..R^ fuj..

0 0
možnosti
HM

ten palec nahoru je omyl ..patří takto Rv  :-)

0 0
možnosti
LB

;-D dávám karmu,ale mám výhrady... at1) ač bych mohla číst v práci,ze zásady nečtu,páč jako šéf musím jít příkladem a zakázala jsem chodit svým podřízeným na pochybné stránky ,tak taky čtu jen doma ;-D at2..k stardance...proč si myslíte,že Kuchařová je úspěšná a Polívková ne? ;-O;-)..každá je úspěšná jinak,jen vám se líbila stehna a jiné části těla Kuchařové asi více,než Polívkové :-P..můjtysvěte,šlo jen o to,kdo komu pošle více smsek,kdo je komu sympatičtější...a asi těm,kdo investovali prášule za smsku se více líbil velký nos,než krásně tvarované tělo...já teda nesemeskovala a ani jsem finále neviděla,páč jsem byla v kolbence,ale i kdybych chtěla poslat smsku,tak asi velkému nosu a pište si,že slečně miss nezávidím nic;-D;-)..teda závidím,ale to samé,co velkému nosu a to je mládí a odvaha;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.