Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Oto Lev uz asi jako starší v 70.letech nevycházel z domu. A nebo uz si vubec nic nepamatuje. Tak pane starší nedělejte blbce z nas starších.

1 1
možnosti
OL

O73t18o 93L13e30v

17. 12. 2013 12:16

V 70letech na rozdíl od vás jsem křižoval republiku dnes a denně coby řidič profi a pamatuji si vše velice dobře,takže na nějaké bláboly a lži jen tak neskočím.

1 0
možnosti
OL

O12t52o 42L44e18v

16. 12. 2013 14:02

Přestaňte oblbovat lidi fotkama z 50let kdy tyto fronty opravdu byly ale ne v 70letech a později,v 50 letech stály fronty na jídlo i v  NSR.Nedělejte z nás starších blbce.

2 1
možnosti
Foto

Ad inf. Mně táhne na 68 a dobře si to pamatuju. Co kde bylo a nebylo a jak pro někoho jo a pro někoho ne. A je dobře to mladým připomínat. A jestli si připadáte jako blbec, tak sorry. Za to já nemůžu. A v 70 možná už to v masně nebylo tak tragické, ale zase lidi přenocovali před Mototechnou.

0 0
možnosti
MS

Důchodová reforma se má opírat o tři pilíře, nejen o zmíněné přecházení na červenou. Důchodcům bude také povoleno dotýkat se drátů i na zem spadlých a jíst jedovatý houby.

3 0
možnosti
AF

No, pane Paulczynski, (ne)existence globálního oteplování se nedokazuje tím, že vybereme jeden den v roce, který se hodí. Dokazuje se všemi dny za posledních 30 let. A bohužel globální oteplování tady je, a nechce se dát zviklat Vašimi hlody

1 3
možnosti
Foto

Ani všemi dny za posledních 300 let se to nedokazuje. Otázkou totiž není, zda je tepleji, což samozřejmě může být. Ale otázkou je, zda to případné oteplování má na svědomí člověk nebo zda to je zcela normální periodický vývoj klimatu, kdy již dávno před vynalezením parního stroje se víno pěstovalo i v oblastech, kde to dnes vůbec není možné.

6 1
možnosti
Foto

Tak já Ti Petře nevím, jak to s těm šprckami je. Já je používal jen v jednom životním období, ale ony se potvory ohýbaly. To je smaozřejěm legrace, tehdy u nás býval velmi často na návštěvě jakýsi Srbochorvat (nevěděl jsem, kam ho zařadit, ale muslim nebyl), Stojan Jakotyč a ten vždy na vše dohlédl. To jméno mám od pana Svěráka, tak nevím, jestli mě nezažaluje.

Ale jednou ta potvora praskla a druhý den u toho byl Postinor. Takže jen tak na okraj, ty šprcky se používají před početím, přesněji k jeho zamezení.

0 2
možnosti
AS

A32d13a70m 68S48t79a61v91a

15. 12. 2013 21:41

"ale ony se potvory ohýbaly. ..": nesvádějte to na ty... no, jak tomu říkáte?

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Kovaříka čísti, pro kudlu do kapsy sahati.

1 2
možnosti
PS

Zde je lék na potravinovou soběstačnost: 

Soběstačné domy

Zdarma voda, elektřina, topení. maso a zelenina - to jsou soběstačné domy.  Mít soběstačný dům, je dnes, v době "hroutící se civilizace", stále častější sen všech lidí. Civilizace se přímo nehroutí, jen stát přestává fungovat, mění se demografie, přibývá lidí,ubývá zdrojů.

0 0
možnosti
PS

Takový dům, pak ovšem málo odvede na daních a zase poklesnou řetězcům a síťovým dodavatelům tržby, dobrou noc. EU

0 0
možnosti
Foto

Bez pavouka a maminy to není ono. Ovšem celkově R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.