Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Celkem dobrý, jen o těch přechodech evidentně nemáte přehled. Přidejte 10 let... ;-P

0 0
možnosti
JE

J49i79ř76í 79E73u11l59e13r

10. 12. 2013 15:40

Ten fór na konec - no to snad ani není fór, ale smutná skutečnost.

0 0
možnosti
JE

J96i34ř34í 81E85u96l78e94r

10. 12. 2013 15:34

Odjakživa jsem si myslel, že den má 24 hodin. Teď vidím, že tomu tak není. Jak jinak by mohl PP absorbovat a strávit takovou přemíru informací, sahajících od politických přes ekonomické, kulturní, historické, mainstreamové, blogerské a zahraniční až po bulvár nejhrubšího zrna. Inu, kdo umí, ten umí, je to vpravdě renesanční člověk. A že by se autorsky podepsal i na uveřejněných obrazových montážích? Lze mu proto jen závidět, není-liž pravda? A to myslím upřímně.

0 0
možnosti
AK

Tipoval bych skrytě týmovou práci.  :-)

0 0
možnosti
JE

J56i34ř37í 13E39u71l88e14r

10. 12. 2013 15:13

Tak jsem si vždycky myslel, že Mandela bručel v lapáku a on se zatím rekreoval na "Krymu", odkud k¨ho pak pustili.;-D

0 0
možnosti
Foto

Zejména R^ za detaily o Mandelovi, které dost velké množství lidí nechce vidět.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DH

tu moderátorku ČT přesunuli na ráno, aby se večer mohla plně věnovat Mynáři.

2 0
možnosti
MS

Teda ta moje exoblíbenkyně Alexandra Nosková tomu dala ! Zahodit se s Mynářem ! :-/ Tím u mne úplně spadla z lopatky. Ještě že je v dopravním zpravodajství ČT24 další, náladu zlepšující moderátorka, Jana Peroutková. Doufám, že ta bude mít rozum. :-)

1 0
možnosti
Foto

Trochu vám vypadla z vaší neúprosné kritiky Mandely ona drobná skutečnost, že Mandela bojoval proti apartheidu, což byla státem uplatňovaná rasová diskriminace černošského obyvatelstva. V JAR byla tato rasová diskriminace oficiální politikou až do roku 1990. Jestliže je dnes v JAR vysoká kriminalita, má to na svědomí především tato segregační politika, která zde byla uplatňována 42 let. Mandela byl prezidentem pouhých pět let. Co asi zásadního mohl za tak krátké období změnit? Vytvořit přes noc z černošských ghet a negramotných domorodců vzdělanou a finančně soběstačnou střední třídu? To asi těžko. Přesto se mu podařilo nemožné, čtyři roky po ukončení politiky apartheidu měla JAR svého prvního černošského prezidenta. Docílil to leckdy i diskutabilními prostředky z pohledu Evropana, jsme ale my schopni posoudit, zda by to šlo jinak? Ono je velmi pohodlné být nesmlouvavým kritikem a sedět si pohodlně u počítače uprostřed české kotliny.  Že byl Mandela kontroverzní aktivista? To jistě byl, ale nesmíme zapomínat, kde působil, v jaké zemi. Mandela byl socialista a v určitém období byl dokonce stoupencem ideologie Marxe a Lenina. Nicméně, když ANC v roce 1994 zvítězil ve volbách s 66% hlasů, svou pozici nezneužil a vytvořil vládu složenou ze všech parlamentních stran. Mandela tedy nepokračoval v prodlužování či nahrazení jedné rasové segregace jinou, ale snažil se vytvořit stát s rasovou rovností. Vaše kritika Mandely je příliš jednostranná, i když nepopírám, že v lecčems pravdivá. 

Co se týče Rusnoka - zde jde jednoznačně o jazykovou úroveň našich čelních pol. představitelů, a je zcela lhostejné, zda jsou mikrofony v provozu nebo ne. Politik, který v jedné větě použije dvakrát "vole", ve mě nevzbuzuje důvěru, že je pro místo, které zastává, náležitě odborně vybaven. To, jestli chci někam jet, nebo ne, je věc druhá. Pohřeb Mandely je však důležitá politická událost, takže bez ohledu na to, co si o Mandelovi myslíte vy nebo Rusnok, pro ČR by byla účast na této události víc

1 2
možnosti
Foto

pro ČR by byla účast na této události víc než vhodná.

0 2
možnosti