Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

O78t42o 47L14e58v

24. 1. 2014 12:01

No když jsou v eprlamentu takoví exoti jako Zahradil,Cabrnoch,Ouský a další proč ne Samková ta by mezi ně zapadla

2 0
možnosti
Foto

To srovnání kulhá. Ani jednoho z nich jsem neviděl dělat takové eskapády jako tahle adeptka.

0 1
možnosti
MK

"V Osvětimi jsme spálili kulturu, myšlení, tvořivost, talent.  Zničili jsme vybrané lidi, opravdu vybrané, protože představovali skvělé a úžasné lidi, kteří změnili svět.  Podíl těchto lidí se projevuje ve všech oblastech života: ve vědě, v umění, mezinárodním obchodu a především  jako svědomí světa." Opět bavíte ;-D

Opravdu máte pocit, že tito lidé dělají třeba ve filmovém průmyslu, kde mají prakticky monopol, tak záslužnou činnost svou otevřenou podporou neomarxistického myšlení ? Dnes už snad není film nebo seriál, který by zároveň nebyl propagandou  multikulturalismu, homosexualismu a zesměšňováním křesťanské kultury. A fakt je tak skvělé, že mafie těchto "úžasných lidí" ovládá světový bankovní sektor a prosazuje díky svým lobby neustálé likvidační zadlužování zemí ? Poté za pakatel skupuje majetky a pozemky.

0 3
možnosti
Foto

Pravdou je, že tito "vybraní lidé" jsou přímým opakem našich "nepřizpůsobivých" a že jejich dominance třeba ve fimovém průmyslu je prostě ohromující.

A nakonec i v politice. O Uljanovovi to potvrzené není (Lenin), ale o Trockém (Lev Davidovič Bronštejn) to jasné je. A "hrdina" procesů padesátých let Slánský? To samé v bleděmodrém.

Nepřehlédnutelní lidé.

1 0
možnosti
ZM

Po přečtení zprávy o Klárce a její nové kandidatuře mi nezbývá než konstatovat:

"No tě prd.. !

2 0
možnosti
JP

Dobrý, jako vždy.R^ Ale bohužel to není veselé čtení. Nejvíce se mi líbila část o naší Smažce, či Samce;-D. Tak mám dojem, že Kadimůra to trochu pos........... Ale to je jeho problém;-).  A korunu všemu dodala arabština  na K. horn. Větva holt umí;-D

5 0
možnosti
JK

J56a53n 58K92o20ř31á86n

23. 1. 2014 22:29

Nejlepší je JDUVENBLEJT :-))

1 0
možnosti
Foto

Jako obvykle jsem se hezky pobavil a zapínám Vaillant (to je moderní typ karmy).

3 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.