Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

O13t89o 64L37e66v

11. 1. 2014 13:19

Ubozí modří ptáci se zajímají kdo s kým má někde dítě,co si šáhnout do vlastních řad,to by taky bylo počteníčko.

2 0
možnosti
AK

Mi se líbí hlody s tou kávou.  :-)

Jak to praktikuji já. Dobře proležené, ve čtvrtek upečené a podušené páteční hlody si právě v onen den dopřeji po ránu k páteční, ale hlavně čerstvé kávě. Kávu piji zásadně slazenou a se smetánkou.

0 0
možnosti
OP

Vím že nemáte rád paní Drtinovou, já nemám ráda žádného moderátora,který skáče do řeči a nenechá dokončit myšlenku. Ale musím říct, že v poslední době je velice ukázněná, neštěká, klidně klade otázky a do věty skočí výjimečně. Jakoby četla vaše blogy.:-)

K ODS: Kuba vyčítá,že o nynějších kandidátech nebylo slyšet. Spíš bych si kladla otázku, zda je vůbec si staří kovaní kandidáti vždy na všechno pustili ke slovu a na volitelná místa.

4 0
možnosti
MC

M77a42r48e17k 29C45o13z92l

9. 1. 2014 21:34

R^ Úroveň tradičně vysoká. Nejvíce mě pobavilo to o osobních antipatiích v české politice :-)

1 1
možnosti
Foto

Ono to Petře s tím otcovstvím Petra Cibulky není tak žhavé. Zplodily ho (to dítě) asi ty jeho mršky rychlé, ale oficielně je k němu NIC. Vůbec nic. Kdyby nyní zemřel a zbylo po něm nějaké dědictví, tak toto dítě, které má s paní Marvanovou, nedostane lauter nic:

Zde malý citát:

"Dle čl. 10 české Ústavy má totiž tato Úmluva přednost před tuzemským právem, konkrétně před zákonem o rodině. Takže, je-li pravdivé tvrzení internetového zpravodaje Virtually ze čtvrtka 6. června, že otcem jednoho z dětí Marvanové je někdo jiný, než koho bez vědomí "biologického" otce později uvedla do matriky (kde se pravost tvrzení neověřuje), což ona sama přece vůbec nepopírá, v tom případě došlo k porušení základních práv tohoto dítěte. - See more at: http://blisty.cz/art/10736.html#sthash.dag4fCxY.dpuf";

0 3
možnosti
Foto

A už jsem si vzpomněl. Tím papírovým otcem by měl být redaktor ČR Rozhlasu 6 (TEDY alespoň v roce 2002, kdy se ta záležitost před volbami přetřásala) Radko Kubíček

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.