Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZU

Bomba,smál jsem se úplně nevhodně.Jsou dny smutnější,když jste líný a nic nenapíšete.Jsem na hlodech závislá k.Díky.

2 0
možnosti
JE

J19i32ř52í 55E16u53l70e71r

13. 12. 2013 15:58

Taky vaše sentence o prodejní době je pěkná kravina, navíc napsaná na esteticky "vysoké" - vám vlastní úrovni. Co pan kmotr z COOPu a spol žvaní je absolutní hloupost. Stačí se zeptat ženských u kasy nebo ve skladech řetězců, co si o tom myslí. Že jsou podmínky v těchto obchodních řetězcích na pokraji otrokářstvím je všeobecně známo. A otročit ještě v době, kdy spousta ostatních lidí má od práce pokoj, tak to je fakt o hubu. Nakonec - běžte si to zkusit, možná, že vás během směny pustí i jednou na záchod (ale ne déle než na 2 minuty!), brigádička vám jistě přispěje do rodinného rozpočtu a pochválí vás nejen mamuš, ale i pavouk. Třeba i proto, že od vás bude klid.

1 5
možnosti
JE

J63i82ř85í 52E35u26l80e13r

13. 12. 2013 15:48

První část - tedy ta o vánocích - dobrý. O tom Menzelovi je to ovšem krok do... no řekněme slušně stranou. Jsem zastánce cenzury tam, kde to uráží lidský cit, estetické cítění a navádí k násilí a společensky nepřijatelným praktikám. Jsem na příklad zásadně proti tomu, aby se přes den v TV promítaly filmy a seriály, které naše děti kvůli jejich obsahu opravdu, ale opravdu nemají vidět. Jsem proti tomu, aby na nás z TV přečasto padaly záplavy vulgarismů. Stačí jeden večer s Pohlreichem a mám toho na celý týden dost. A to nejsem žádný puritán a když se uhodím do hlavy, pořádně zakleju. Ovšem obecně by mělo platit, že "odsud až potud". Takže výroky pana režiséra mě nijak neznepokojují. Jistě neměl na mysli cenzuru projevu na poli politickém ale spíš určitou obranu proti takovým "umělcům" jako je tzv. rapper vulgo Řezník.

0 0
možnosti
Foto

Kdykoliv slyším cenzura, vytahuji revolver. A děcka si má každý uhlídat sám, pokud nechce aby to či ono sledovaly. Ale ony se stejně k tromu zakázanýmu dostanou třeba u kámošů, protože zakázané ovoce chutná nejlíp.

2 0
možnosti
OL

O21t76o 88L41e48v

13. 12. 2013 15:08

Nezasekl jste se nějak u toho Ištvána čekal jsem delší komentář Klaus-Nečas-Ištván.

0 0
možnosti
Foto

Já znal jednoho, ten čekal, že si uprdne a nakonec se podělal.

0 0
možnosti
MS

S tím zdůvodněním přezdívky vašeho psa jste mě dostal. ;-D Ale i jinak R^

1 0
možnosti

Harášment - známý byl zatčen, zavřen a odsouzen (podmínka na rok) v Italii, když v horském baru plácnul koketující lížařku přes zadek. Karabinieři, soudce atd; byla to Rumunka a moc se divila, že soudce nepochopil, že jenom chtěla finanční "odškodné" a soud soudil striktně podle zákona, žádné balkánské m´éresy.

Poznávání chlapeček holčička:  Můj pětiletý vnuk poslouchal diskusi dospělých na téma ultrazvuk bříška a rozpoznávání pohlaví - Jasně se to pozná ... to mimino není oblečené!

0 0
možnosti
JC

Dneska dost slabé.

Zasmál jsem se než jednou.

1 0
možnosti
Foto

Tak je to správné. Většina příběhů je totiž k pláči.

0 0
možnosti
OP

Nepřijde vám řešení s ovcemi na palici? Jeden opilý nevěděl co činí, takže místo toho, aby měšťáci dál sledovali kamerový záznam a případně hned zasáhli, necháme ovce odvézt. Aby se dětičky zklamaně dožadovaly odpovědi, proč si letos nemůžou pohladit ovečku. Zklamané děti,navíc o Vánocích, mi teda vadí fest. A soukromý majitel vystavuje ovce zdarma nebo mu město něco platí?

0 0
možnosti
Foto

Třeba si nejsou jisti, zda tam neni ovcomilů víc. :-) Jak je to s placením nepsali.

0 0
možnosti
Foto

Už zase Kovařík. On si nedá pokoj. No když ho to baví....

1 1
možnosti
AK

I tak, mažete rád?

0 0
možnosti
Foto

L40u65b31o90š 57H70e22r34o

13. 12. 2013 8:02

Jako vždy super.;-D

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.