Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

... pánové František Salajka  a Jiří Euler:

A co vám brání?

0 0
možnosti
PH

P25e92t26r 39H72a66l14í95k

9. 8. 2013 14:27

ja v pripade Bema nerozumim jedne veci. Podle me normalni clovek, pokud ho nachyji pri necem nemoralnim nebo kriminalnim, tak se stydi a "chodil by nejradeji kanalama".  Ukaze se, ze Bem je loutka, ktera si necha od nejakeho kmotra rozhodovat o tom co ma delat, kdo ma byt sefem VZP a pod. Nekdo jiny si domlouva uplatky v sedmicce vina, jiny je ovladan dominou, ktera jeho jmenem zneuziva tajne sluzby. Nejaky komunalni politik Vana je chycen pri domlouvani korupce...

Jak reaguje politik? Stydi se? Ale kdepak. Pronasi plamenne projevy, vykrikuje o plukovnicich, inkvizici, klidne presto kandiduje na poslance a vykrikuje  "Při honu na korupci se vracíme do středověku".

Politici jsou asi opravdu uplne odlisni lide, pokud to tedy jeste lide jsou. Bez absolutni imunity by v tomto svete neprezili ani nekolik dni.

1 0
možnosti
FS

Autore,některé Vaše postřehy byly zajímavé,ale,že jste hulvát,to potvrzujete slovy,jak se vyjadřujete o prezidentovi.Z Vás ta "pravicová demokracie" přímo čiší.Styďte se a naučte se slušnosti,pokud jste toho ve své arogantnosti schopen!!

3 9
možnosti
JE

J48i36ř70í 35E21u90l82e37r

9. 8. 2013 14:14

Plně souhlasím. Paulczynskeho písemné projevy jsou sice místy docela vtipné, místy ovšem dosti vulgární, a to nejen co do obsahu, ale i tím, jak si ometá svoji nevymáchanou ústa nejen o prezidenta. Svobodu slova si vysvětluje opravdu svérázně. Že si oblíbil vulgární lidovku "chcát", taky o něčem svědčí. On je to totiž rozdíl, když tento slovní skvost uslyšíme jednou v jistém populárním filmu z úst populárního herce (obdoba cimrmanovského šrapnelu) a něco jiného když to čteme v každém příspěvku pana PP nejméně jednou. To je ovšem jen detail v celém kontextu jeho příspěvků. Máte úplnou pravdu, že hlava státu zasluhuje respekt (ať s jeho činností souhlasíme nebo ne) už jen proto, že získala podporu tak velkého množství našich spoluobčanů a je to nejvyšší představitel našeho státu. Navíc v případě pana Zemana se jedná o velmi inteligentní a kompetentní osobu ať už se to někomu líbí nebo ne. Protože je pan PP zjevně výsostný pravičák, samozřejmě se mu nelíbí snaha levicového prezidenta mj. šlápnout na kuří oka lidem s vyššími příjmy. A ti se pochopitelně ozývají, a to velmi často velmi nevybíravými způsoby.

3 8
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.