Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-D skvělý článek! karma!! Hlavně to fináleR^;-D

0 0
možnosti
AK

No, vidíte, a to máte teprve ty čtvrteční ze středy. Počkejte na ty nejčerstvější, Hlody páteční (většinou uvařené už ve čtvrtek), to se zasmějete. Dnes je sice úterý, ale hlodař Paulczyňský porcuje často už na středu, takže ve čtvrtek možná předhodí nějaký žvanec, abyste do pátku vydržel. Nový Hlody, to je jeho.;-D

1 0
možnosti
LM

ad Pošta a její služby - jak jsem napsal začátkem týdne na jiném blogu:

Osobní zkušenost z konce loňského roku: Čekal jsem balík, adresovaný na naši firmu (baterii do mobilu - takže nic velkého ani těžkého). "Náš" pošťák, který nosí pravidelně listovní poštu, mi na můj dotaz řekl, že on nosí jen dopisy, balík přiveze "balíkář". Cca za hodinu po tomto rozhovoru se v poštovní schránce objevil vzkaz o uložení balíku na poště. Důvod? Příjemce prý nezastižen. Jaký paradox, když doručovací adresa byla na firmu, kde v tu chvíli sedělo v kanceláři asi 10 lidí! Druhý den jsem se ptal "našeho" pošťáka, jak je to možné. Ten se jen ohlédl přes rameno a spiklenecky mi pošeptal, že "balíkář" ani balíky nenakládá do auta - prý si tím šetří práci, protože dopoledne stejně skoro nikoho nezastihne doma. Takže ráno si na poště jen vypíše hromadu oznámení o nezastižení příjemce a tato oznámení pouze rozveze do schránek. Opravdu skvělá služba České pošty, navíc za kterou odesílatel zaplatil!!! ;-€

P.S.: jednalo se o poštu na Praze 7, ale přesně totéž jsem slyšel už vícekrát i z jiných částí republiky... Českou poštu už nepoužíváme. Pravda, nejen kvůli tomuto popsanému případu. Ale i jejich nepřiměřené ceny nás dotlačily k přechodu ke konkurenci - a od té doby zatím nebyla jediná příležitost ke stížnostem!

0 0
možnosti
AK

Od dnešního rána ve mně hryže otázka, proč ve čtvrtek tradičně nevyšly

Hlody páteční (?)   :-))

0 0
možnosti
Foto

Aby se měli blbí čemu divit

1 1
možnosti
JE

J82i28ř77í 32E81u73l98e82r

27. 2. 2014 10:42

Jinak pokud se týká obsahu článku, zejména pasáže o České poště jsou - bohužel - trefné.

2 1
možnosti
JE

J69i19ř81í 77E82u24l86e37r

27. 2. 2014 10:41

Pan PP se opřel do návrhu Jiřího Dienstbiera na jinou formu péče o děti. Samozřejmě, že to tvrdě zkritizoval z hlediska pravicového pojetí světa, kdy stát neřídí vůbec nic. A jak to v současné době v rodinách vypadá? Podle PP výborně, protože do nich stát zatím moc nekecal. Takže nemáme díky nevhodné stravě a mála pohybu zarážející procento otylých dětí, neslyšíme z úst záklaďáků (a už i od frekventantů mateřinek) žádné vulgarity, žáci ctí kantory a nenapadají je slovně ani fyzicky, veřejná hřiště i volné plochy jsou plné našich ratolestí zapálených pro sportovní aktivity, na lavičkách a trávnících parků neposedávají hlučné party záškoláků holdujících alkoholu, cigaretám, marihuaně a dalším fajnovostem, prostě idylka vyrůstající ze spořádaných rodinných poměrů. Takže proč chtít, aby stát podporoval střídavou péči o děti, když nám v rodinách funguje všechno na jedničku? Že občas doma někdo někoho zavraždí a rozseká, v lepším případě se vrací domů opilý buď z hospody nebo herny a partnerku jen zmlátí, to je asi jen taková antitřešnička na dortě rodinných vztahů a běda státu, který by do toho chtěl zasahovat. 

BTW - dnes se pan PP kupodivu obešel bez obligátních populistických jadrných a peprných slov a slovních spojení - že by kvůli bodům ve finiši soutěže o nejlepšího blogera?

P. S. Proč BTW a ne třeba MCH (mimochodem)?

0 9
možnosti
Foto

Vážený pane. Vychovali jsme s manželkou dvě děti bez ingerence státu a bez Vámi popsaných excesů Z toho vyplývá, že to, jak mám děcka vychovaný je moje věc a ne věc nějakého osvíceného státního mamlasa. Co se expresívních výrazů týče, asi mi je slina na jazyk nepřinesla. A BTW je dnes ve věku internetových zkratek asi srozumitelnější, než MMCH. Tož tak.

6 0
možnosti
PK

Vážený kolego z Brna, 

Vaše články jsou naprosto skvělé, vždy se těším na nový!!!

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

EP

Jako obvykle váš blog potěší a přispívá k rovnováze, protože některé mohou vznětlivější náturu dokonce i na....... A díky za to.

2 0
možnosti
Foto

Závěrečnej fór potěšil nejvíc.

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LB

Pobavil jste mne. Mohl byste alternovat v pořadu Uvolněte se, prosím. Humor s notnou dávkou věciznalosti je potřeba.

;-D

1 0
možnosti
Foto

R37o62m61a35n 33K78o57z62e42l

26. 2. 2014 20:37

Zkrátka manažeři pošty přemýšlí nefalšovaně kapitalisticky - zisk za každou cenu. A k tomu, že jsou otevřená dvě okénka z šesti - kdy byla ta pošta postavena? Že by za minulého režimu přece jen víc mysleli na lidi, že navrhli tolik přepážek? :-)

2 2
možnosti
Foto

Nene, to už přestavěli za kapitalismu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.