Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Shibumi

23. 4. 2009 10:11
Autore

vy soudíte lidi dle jejich vzhledu?

Toto je Eva Holubová, je herečka a je to její image. Proč by si měla hrát na něco, co není? Vy máte zase ksicht, který ve mě asociue podlézáctví, neupřímnost, falešnost, nabubřelost a lakotu. Nebo pokud je Eva taková hrůza a vy takovej fešák, proč tedy nepozvali do toho pořadu vás? Vy asi prd znamenáte a jste proti paní Holubové pouhá nula. No, hlavně,že jste vlezl do z...u panu prezidentovi. Pa pa

0 0
možnosti
PP

pavouk první

23. 4. 2009 10:34
Re: Autore

No vidíte, co všechno vyčtete z jedné fotky. P.S. Mně nepozvali protože nejsem hérečka a bulvár nezajímám. Myslíte, že všichni kdo nejsou v tom pořadu prd znamenají? Podle této teorie znamenáte tuíž prd i Vy.

0 0
možnosti
S

Shibumi

23. 4. 2009 10:52
Re: Autore

Už pouze nadpis vašeho příspěvku a k němu přiložené foto je ukázkou vaší hnusné a ubohé povahy. Dle vaší fotky samozřejmě nepoznám vaše povahové vlastnosti, chtěl jsem pouze upozornit, že vy sám soudíte Evu H. mimojiné podle vzhledu. Vy jste to asi hned nepochopil, viďte? O tom co jste zač a čeho jste schopen, vypovídá nejlépe váš článek a pokud bych měl být jako vy, musel bych konstatovat ,že o vás vypovídá i váš léty vypracovaný  podbradeček. Takové týpky jako jste vy, dobře známe. Vepřo knedlo zelo k večeři, umaštěnou hubu, která dokáže jen pomlouvat druhé.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

23. 4. 2009 11:03
Re: Autore

Tady jste se netrefil. Já sundal cíleně 20 kg a dietku mi předepsal diabetolog. A strejcovský tip co hnípe u tTV, to rozhodně nejsem. Zkuste něco jiného.;-D

0 0
možnosti
S

Shibumi

23. 4. 2009 11:08
Re: Autore

;-D tak pokud někdo váží 160 kg, pak nějakých cílených 20 kg není problém shodit. Teď, když máte 140 kg nás chcete přesvědčovat o vaší štíhlosti?

Jinak se píše " strejcovský tYp" vy tipe a ťape. 

Celé je to prostě o tom, že jste se vaším článkem zachoval jako hulvát a prase. Zajímavé, že pokud se tak někdo zachová k vám, tak se vám to moc nelíbí. Hezký den

0 0
možnosti
PP

pavouk první

23. 4. 2009 11:30
Re: Autore

Nene ze 114 na 92. A to je ke 185 cm akorát.S tím tipem jsem se uťal. Nobody is perfect. Ano, článek byl možná hulvátský, stejně jako výrok oné hérečky k panu prezidentovi. Jinak nemusíte mít obavy, že se neumím bránit.

P.S. Kolik vážíte Vy, když kritizujete za váhu. Vy asi budtet vytrepaný jak Detva, ne?

0 0
možnosti
S

Shibumi

23. 4. 2009 14:30
Re: Autore

No vidíte. Vy se mě ptáte kolik vážím já, když vás tak kritizuji za vaši váhu. Takže pokud jsem já sám tlustý jak vepř, neměl bych kritizovat ostatní vepříky, že?  A proto, pokud vy sám jste hnusný jak noc, neměl by jste kritizovat Evu Holubovou za to , že je hnusná. Věřím, že se ještě dokážete napravit;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.