Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Reg

8. 7. 2009 12:36
homosexuál?

Pane P., jak prosím s tímto tématem souvisí homosexualita? Jsem bílý homosexuál, podnikám, dřu od rána do večera, platím daně v termínu... zajímalo by mě, jakou "dojemnou péči" získávám od státu. Žádám vás, abyste mi to sdělil nebo se omluvil, že si to berete do huby v nutkání poštvat proti sebe skupiny obyvatel.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

8. 7. 2009 13:16
Re: homosexuál?

Souvisí a to velmi. Patří totiž mezi minority, které jsou zviditelňovány a preferovány. A kdo není homouš a dovolí si to řici nahlas, je ihned přinejmenším homofob.  Nikoho proti nikomu neštvu. Komentuji, jestli jste si nevšiml.

Moc se karmou nezabývám. Ale u tohoto článku je dost vysoká. nemyslíte, že to očemsi vypovídá, nebo jsou to ti mnou poštvaní, co mi ji dali?

0 0
možnosti
VD

všd

2. 7. 2009 16:43
Skupina pro vyklizení squatu Milada

http://www.facebook.com/group.php?gid=95638869582

Blížíme se k počtu 200 členů, a to je málo vzhledem k tomu, že většina obyvatel musí za své bydlení platit.

0 0
možnosti
MS

mariik

2. 7. 2009 14:55
zajímavý zdroj

"Podle zasvěcených jde o  centrum zločinu, infekčních chorob, povalujících se lidských a psích výkalů a drog. V objektu  pobývala nebezpečná, často zcela nevyzpytatelná feťácká individua, ohrožující bezpečnost studentů, kolemjdoucích a všech sousedů. Odpad lidstva, nejhorší žumpa..."

Podle zasvěcených? Zřejmě podle Orálka, podobného individua jako je tadyhle pan autor... http://oralek.blog.idnes.cz/c/91137/Drogy-hnus-Kocab.html

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
L

lokutus

2. 7. 2009 16:45
Re: zajímavý zdroj

Kamarádka tam jednou byla na jakési "párty". Chlast, fet, chcaní v okolí objektu, smrad, bezprizorní čoklové, zpovykané smažky, randál... Zdrhla ani ne po dvaceti minutách. Nerada by prý něco chytla.

0 0
možnosti

3lipy

2. 7. 2009 10:25
Všem:

Ano ti lidé obsadili cizí majetek a musí jej opustit. Až potud správně. Ale dál je to trochu o lidskosti. A Kocáb se tak snaží chovat.

Nezapomnňte, že je synem faráře a  psycholožky a myslí trochu jinak než absolventi VUMLU.

"Miluj bližního svého jako sama sebe...". Ne, nikoho nenutím aby to dělal. Ale vy nneodsuzujte člověka, který se snaží " Lidem" a to jakýmkoli, pomoci. Kéž bychom, místo "kecání a odsudků" udělali totéž.

A Petře, vy jako politik važte slova-ksindl, paraziti, svoloč, lidský odpad, spodina lidsta

nepatří do slovníku správného.  Politik má pohát situaci řešit a ne podněcovat k nenávisti...

0 0
možnosti
PP

pavouk první

2. 7. 2009 11:36
Re: Všem:

Politik má věci nazývat správnými jmény. Jinak to za nás udělá Dělnická strana nebo Národní odpor.R^

0 0
možnosti
BH

BoboHml

2. 7. 2009 10:12
.

R^

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 7. 2009 9:17
Karma

Věděl bych o jednom skvótu, doprovodit by je tam mohla vězeňská služba.

Kocáb by měl zase skončit na psychiatrii. Ať mi nikdo neříká, že není sjetý.

0 0
možnosti
JC

Jenda Citrón

2. 7. 2009 8:16
Paulczynski

to že squateři vyhrožují je dětinské, to však nic nemění na tom, že ty jseš jen staré bolševické čuně, které překrucuje fakta k obrazu svému. Asi to s tím ohrožováním studentů nebude tak horké, ne:

http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?c=A090701_114810_praha_pei&r=praha&strana=4&foto=PEI2c22a0_IMG_6616.jpg

Svým štvavých článkem dokazuješ, že jsi skutečně starý bolševik, myšlenkový guru xenofobní buranské pakáže.

Uvědom si, že já nemám potřebu někoho takhle urážet, je to jen reakce na tvůj podlý, štvavý článek. ;-)

0 0
možnosti
PP

pavouk první

2. 7. 2009 8:29
Re: Paulczynski

Jendo, že Vy jste se taky někam naboural. Bacha, kukláči už se těší. A s tím bolševickým čunětem  je to taky jinak, ale necítím potřebu se hájit před obhájcem zhulených squaterských nájezdníků.:-P

0 0
možnosti
VTG

Vladimír054

2. 7. 2009 3:02
Jo.

Asi není co dodat.

0 0
možnosti
JM

honzin.cz

1. 7. 2009 23:54
nelžeme si do vlastní kapsy?

zdravím, ne, že by se mi na článku něco zásadně nelíbilo, ale chtěl bych jen podotknout, že už po  generace tu máme ne desítky, ale statisíce podobných squatterů, kteří nedělají, ergo neplatí daně; soužití s nimi je sci-fi; na dluzích za bydlení, ne v rozpadlých vilách, ale celých městských částech(pavouk Bronx zná), dluží státu nevymahatelné miliony; mnohdy se ani nenamáhají naučit česky. a my se budeme čílit kvůli pár pitomcům? :-/

0 0
možnosti
PP

pavouk první

2. 7. 2009 0:03
Re: nelžeme si do vlastní kapsy?

Myslím, že když uklidníme ty zastánce všiváků, že se to pomalu začne hýbat. I když dlužník a násilník co obsadil cizí majetek je trochu rozdíl.

0 0
možnosti
D

D.A.V

1. 7. 2009 23:33
Souhlas s autorem článku

Člověk, který celý život pracoval, vychoval své děti, nikomu nic zlého neprovedl, jen se třeba dostal finančně do úzkých, řeší bytovou otázku a zahájil boj o přežití, se musí koukat, jak banda výrostků, mnohdy narkomanů, beztrestně obsadí dům na který nemá žádný právní nárok a ještě se rozčiluje, když je vykázána. A co víc ?

Těmto drzým nemakačenkům je vládou nabídnuto jiné bydlení, dokonce na státní útraty. To ale není na státní útraty, půjde to opět, jako řada jiných věcí z našich daní.  Banda čuňat milostivě nabídku zvažuje a přijme pod podmínkou, že se jim bude náhradní bydlení líbit !!!  A ještě chce podávat žalobu na ty, kteří je z nemovitosti konečně dokázali vypudit. Michaela Kocába můžu uznávat jako osobnost hudební, mohu zvednout palec nahoru při likvidaci sovětských vojsk, ale tím to končí. Pan Kocáb se musí v politice příšerně nudit, když si vybírá jen kontraverzní kauzy tohoto typu. A je dost možné, že na jinou kauzu ani nemá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3084x
Postřehy z politiky a života.