Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

semelik

15. 9. 2010 9:58
řešení je (dneska už) docela prosté

1) zrušit daň z televizního a rozhlasového vysílání (protože poplatek to není, platí ho každý, kdo má díru do zadku)

2) zavést kódované vysílání jak ČT, tak rozhlasu (jména stanic opravdu neznám, ale ty co poslouchám to nejsou)

3) kdo to chce vidět (poslouchat) koupí si kartu/žeton/cokoliv, možností je určitě víc

'

A bude vymalováno.

0 0
možnosti
O

ozdoba

9. 9. 2010 20:19
přepnout na Z1

nezbývá mi, než autorovi poradit přeladit své TV na stanici Z1!!!

Mě již došla s ČT1 trpělivost dávno a tak jsem zkusil Z1.... a ejhle, ono lze dělat publicistiku, rozhovory a diskuze úplně jinak, a naprosto korektně, pohodově a hlavně pro diváka.

To co tam předvádí Eugen Korda a další redaktoři, je balzám na duši a hlavně ukázka opravdové profesionality.

Teď už si Moravce, Drtinovou, Veselovského, či Železného pustím jen , když jsem opravdu "obrněn" a duševně v pohodě, či chci "z justu" vidět nějakého pitomce....R^

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

15. 9. 2010 14:30
Re: přepnout na Z1

Přeladit může, televizní poplatek platit MUSÍ!

0 0
možnosti
V

vmt

9. 9. 2010 16:12
Vidíte,

a já si myslela že jsem paranoidní a všichni ti komentátoři jsou tam aby nezazněla jediná smysluplná myšlenka. Jsou okamžitě připraveni skočit do řeči. Obzvlášť soudružka Drtinová, vyvalí oči a mele a mele, aby všichni věděli, co si mají myslet a co je ten správný názor a jaký je dotazovaný gauner a neschopa. A taky mi vadí, a ne málo, a to nejen u ČT, ale i u  soukromých TV, že málokterý redaktor, který je někde v terénu ,zahájí svůj komentář pozdravem. Za to bych jim ten polatek nejradši strhla jako pokutu za neskušné chování.

0 0
možnosti
T

tromso5

9. 9. 2010 14:31
spíše od pěti k nule

0 0
možnosti
ZK

SID09

9. 9. 2010 19:17
Re: spíše od pěti k nule

R^!!;-D

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

9. 9. 2010 12:30
Vy pravičáci...

...byste pořád všechno jen privatizovali. Nebylo by lepší udělat tam pořádek a nastavit do budoucna taková pravidla, aby tam ten pořádek zůstal?

Ale ne. Máme plný septik, tak ho zprivatizujeme a budeme chodit kálet za stodolu. A až toho bude moc i za stodolou, tak zprivatizujeme i stodolu a s*át budeme rovnou v obýváku. ;-)

0 0
možnosti
E

echo.3

9. 9. 2010 19:10
Re: Vy pravičáci...

Autor Paulczyňski, že je pravičák? Od kdy?

      :-))

0 0
možnosti
MP

Harison

9. 9. 2010 11:39
Popsal jste to naprosto přesně

Z ČT je žumpa. Toto je naprosto přesný popis reality: "Z pánů  Moravců, Železných či dam jako je paní Drtinová se vyrábí  ikony nadané Bohem, které vytvářejí veřejné mínění. Způsob jakým hovoří s pozvanými osobami mi připadá jako pronásledování křesťanů ve starém Římě.

To co se vysílá, skladba účinkujících, tendenční a účelové komentáře. Skákání hostům do řeči, nenechat hosta dokončit myšlenku, hon na pana Jocha, výroba hvězdy z pana Kocába, prostor pro obskurní iniciativy, když se sejde 50 pomatenců, vnucování evropského newspeaku, obhajoba nepřizpůsobivých menšin atd.atd." !!

0 0
možnosti
KS

kasty

9. 9. 2010 11:30
... pro autora

Vážený pane, jak lze vyčíst z Vašich článků, kterými neustále "obohacujete" nás, čtenáře, jen Vy jste ten spravedlivý a jen Vaše pravda je ta pravá. Nechte také někdy svůj rozum, aby Vám pomohl překonat Vaše bloky vůči některým institucím, událostem a nebo jedincům.  P.S. ČT má rozhodně právo na život, veřejnoprávní stanici potřebujeme a pořady této stanice jsou, jako jedny z mála v televizi, ke koukání. Tedy alespoň některé.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

9. 9. 2010 12:36
Re: ... pro autora

ČT stojí za houby, v tom s autorem souhlasím. Řešením ovšem není její privatizace. Řešením je drapnout za límec každého, kdo se pokouší konkurovat komerčním televizím, vyvést ho za budovu zpravodajství a tam ho zastřelit a zakopat. S Janečkem v čele.

Na veřejnoprávní televizi nemají co dělat komerční estrády typu Sportovec roku, Český lev nebo Stardance. Veřejnoprávní televize má být alternativou, nikoliv nápodobou. Od veřejnoprávní televize chci publicistiku, dokumenty, vzdělávání a pořady z archivu (klidně nonstop na speciálním archivním kanále, to by se uživilo). Veřejnoprávní televize má dělat to, co jinde nedělají - a má to dělat nejlépe ze všech.

0 0
možnosti
B

bororo3

9. 9. 2010 10:17
Petr Hájek

Nepříjemným zážitkem skončila předevčírem večerní procházka se psem Nerudovou ulicí v Praze pro devětadvacetiletou ženu. Z málo osvětleného průchodu vyskočil neznámý postarší muž a začal ji zcela bez varování přesvědčovat o nevýhodách vstupu do eurozóny.

Více zde:

http://www.hradniparticka.cz/

http://www.parlamentnilisty.cz/galerie/foto/174396.aspx

0 0
možnosti
C

coj@nato.3

9. 9. 2010 11:31
Re: Petr Hájek

R^....:-)....R^....;-D....Jóóó !

0 0
možnosti
L

Lanta.2004

9. 9. 2010 10:17
ČT by se měla zprivatizovat

Ze zákona je asi povinnost státu zajistit nějakou informační službu občanům nap. v krizi.Když pominu,že tuhle službu pravidelně lépe plní soukromé TV,tak tuto úlohu může bez problémů sehrát ČT24,která je na zpravodajství již beztak výhradně zaměřená.Všechny ostatní programy veřejnoprávní ČT by se měly co nejrychleji zprivatizovat.Nechápu proč musí Šíp ,ale i další dělat šou za státní peníze........od toho jak správně píšete jsou soukromé stanice.

0 0
možnosti
L

luniksix

9. 9. 2010 10:40
Re: ČT by se měla zprivatizovat

Před soukromymi stanicemi nás ochraňuj pánbůh.

0 0
možnosti
PP

petrp65

9. 9. 2010 9:39
autor článku je patrně odmítnutý uchazeč o práci v ČT

ještě že tu ČT je.. jistě není bez chyb ale je to jediná televize která tu a tam něco hodnotného odvysílá.. bez ní by naše kultura vstoupila do ilegality....

0 0
možnosti
PP

paulczynski

9. 9. 2010 9:48
Re: autor článku je patrně odmítnutý uchazeč o práci v ČT

Já a do ČT? To bych musel upadnout na hlavu. Ale mám tam pár kamarádů, takže za ty kulisy vidím docela dobře.

0 0
možnosti