Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

2. 9. 2011 13:42
Palacký a Čelakovský by byli dnes předními fašisty

nacionalisté jedni nemultievropští;-DR^ Současná cenzura už nejen připomíná tu komoušskou, už se jí zcela vyrovná.

Místo nálepky "je proti-socialistického smýšlení" tu máme "má příklon k rasistickým a fašistickým názorům".

Vrcholem je, že tak lze označit prakticky jakýkoli nesouhlas s establishmentem bez ohledu na racionalitu argumentů. Prostě jako za komára.

Ať už ta multikulturní hydra konečně zdechne.;-)

0 0
možnosti
DP

nocnizvire

1. 9. 2011 3:33
V první

v první řadě pan Kalousek je debil....

0 0
možnosti
J

josefnik

29. 8. 2011 16:01
Jalta v Brně

Vážený pane, kdy už konečně napíšete o kauze Jalta? Se svými spolustraníky, když jste byl zastupitel na radnici v Brně, jste provedl, mimo jiné, neuvěřitelnou směnu jednoho domu "na spadnutí" za několik prosperujících domů... Také byste měl odmítnout směnu Jalty. V opačném případě máte pořád špínu za nehtama a nejsem si jist zda náckové s Vámi budou kamarádit!!Nebýt takových zlodějen z dílny ODS (ale i ČSSD), tak jsme nemuseli být tam kde jsme ...

0 0
možnosti
L

lovec.trollu

30. 8. 2011 7:39
Re: Jalta v Brně

Poslouchej ty trolle, vždyť už o tom dávno psal v roce 2009:

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/63755/Vysumele-znaky-mozne-korupce.html

0 0
možnosti
A

ach.jo

26. 8. 2011 12:28
Z Facebooku

Rasismus je teoretický pojem v dnešní době hojně využívaný a hlavně zneužívaný. Onálepkovaní člověka rasistou slouží ve výsledku k potírání politických konkurentů, stejně jako kdysi označení "buržoust" či "kapitalista", neboť jedním z hlavních problémů současné vládní garnitury jsou etnické a rasové konflikty a to nejen Čechách. Dále je uměle mainstreamovými médii vytvořeno spojení mezi slovem rasismus a hrůzami 2. sv. války a tak dostává slovo rasismus svůj pejorativní význam a tím dociluje toho, že společnost začne instinktivně bez přemýšlení odsuzovat kohokoliv, kdo byl za rasistu označen. Je potřeba si uvědomit, že v minulosti bylo rasistické uspořádání několikrát využito k lepšímu soužití všech dotčených ras, protože mezirasové rozdíly skutečně existují a mají dalekosáhlé společenské důsledky.

0 0
možnosti
P

parquin

26. 8. 2011 12:37
Re: Z Facebooku

To je naprostá hloupost - je prokázané, že chování člověka se z vlané většiny formuje výchovou a prostředím, ve kterém vyrůstá a ne nějakými domnělými rasovými rozdíly. NIKDE A NIKDE není správné rasistické uspořádání, stejně jako nikdy a nikde není správné dělit lidi podle barvy kůže na občany I. a II. kategorie. Odsuzovat rasismus je velmi správné, ale není správné nedat rasistům, jako jste bezpochyby vy, prostor k vyjádření i kdyby jen proto, že budeme vědět co jste zač.

0 0
možnosti
C

cojanato

26. 8. 2011 11:00
"Pryč s politickou cenzurou, ať žije svoboda!"....

...to volá právě ten pravej,...modrej a spravedlivej !;-D....A ještě odmítá škatulkování.

Paulczyňski, s váma je to pořád na levačku, vy už jinej nebudete, je to ve vás. Kam vítr, tam plášť.:-/

A škatulkování ?...V tom se přece sám vyžíváte roky, ba celá desetiletí. Nebo jste nikdy, pro vám nepohodlné osoby nebo názorově odlišné skupiny lidí, nepoužil výrazů "ekoteroristé",....aj.?  A to nemluvím o nadávkách, urážkách a hrubém zesměšňování.

Vaše falešné, populistické a rádoby moralistické výkřiky jsou proto více než trapné. Sáhněte si raději do vlastního svědomí.

0 0
možnosti
P

parquin

26. 8. 2011 9:09
S Bátorou a podobnými

z duše nesouhlasím, ale naprosto souhlasím s jejich nezadatelným právem jejich hlouposti svobodně pronášet v soukromí i na veřejnosti. Správně píšete, že svoboda slova má být nedělitelná a, přes všechny nelogismy a ptákoviny, co entity typu Bátora nebo Jákl vypouštějí z úst, holocaust neobhajují a "konečné řešení cikánské otázky" neplánují, takže ať se vypindají a nijak mne to nepohoršujeR^

1 0
možnosti
ZH

Zani

2. 9. 2011 13:33
Re: S Bátorou a podobnými

Zdá se , že máte naprostou pravdu. Jenže, já jsem už na vlastní oči poznal, že ty pindy slyšej i jinde a pak na Čechy koukaj jako na exoty, co maj prezidenta, kterej krade tužky a vlastním občanům odepírá listinu základních práv. A pořád je prezidentem!!! Státní úředník si podle mě nemůže jen tak pindat.

0 0
možnosti
V

VsichniMeMajiRadi

26. 8. 2011 9:05
ohřívač vody

R^

0 0
možnosti
G

gaučo

26. 8. 2011 1:39
naprostý souhlas

0 0
možnosti
K

korzár

25. 8. 2011 18:42
Můžete se podepsat taky

pod petici http://www.akce-dost.cz/dost.htm. Já jsem to udělal již před mnoha měsíci. [>-]

0 0
možnosti
PP

paulczynski

25. 8. 2011 18:54
Re: Můžete se podepsat taky

Já to podepsal jako jeden z prvních.[>-]

0 0
možnosti
A

ach.jo

25. 8. 2011 18:10
Politolog Zdeněk Zbořil:

„Jedna věta Ladislava Bátory na Facebooku, tedy téměř polosoukromé poště, nemůže přece zbořit vládu. To je úplně absurdní. Navíc Bátora jen reagoval na vulgaritu pana Schwarzeneberga, který ho nazval osinou v zadku. Tuto krizi spouští TOP 09 a již útok Karla Schwarzenberga byl účelový. Je to vrchol absurdity. Že kvůli tomu TOP 09 nejde ani na jednání vlády, tak to se naposledy stalo na podzim 1947, v době před únorovým převratem komunistů, když se vedl spor o odvolání krajských velitelů SNB. A nechodit týden před zahájením rozpravy o státním rozpočtu je také nevídané," řekl ParlamentnímListům.cz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.