Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby tam nebyl ten reklamní odkaz na stress management, dala bych +

0 0
možnosti
Foto

Vychutnávat si chvíle klidu je buď hřích nebo překážka v "užít si maximum" a "vyzkoušet si všechno" (aspoň podle manipulátorů a většinového mínění). Abychom mohli využívat ušetřený čas ve svůj prospěch, musíme být příživníci, nezaměstnaní nebo důchodci. Ani tyhle kategorie však nejrůznější chytráci nechtějí nechat na pokoji (viz např. všelijaké programy "aktivního stáří" a vámi zmíněné vlezlé pořady o vaření). Organizování (sebe i druhých) je choroba kolektivizmů všech dob (dříve to nebývalo lepší). A zážitky nebo vzpomínky? Mou první asociací při pomyšlení na uplynulý život (který nebyl úplně bez dobrodružných zážitků a do šedesátky mu moc nechybí) je konkrétní opakované čekání na autobus MHD, když jsem před lety jezdíval za manželkou do nemocnice. Nedělejme si iluze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 393x
Chci lidem ukázat, že úspěchu lze dosáhnou i se špatně rozdanými kartami. Do 9 let jsem téměř nevěděl, jak vypadá moje maminka. Vytvořil spoustu traumat a vnitřních bolístek. Nevěřil ve svoji hodnotu.

Ve třetí třídě mě paní učitelka chtěla přeložit do zvláštní školy s tím, že jsem dyslektik, dysgrafik a nevím, co ještě. Na konci vysoké školy jsem měl možnost jít studovat Ph.D. na Harvard. Vystudoval jsem kybernetiku, ekonomii, koučink a psychoterapii.

Vypořádal jsem se s rakovinou. Vím, jaké to je být smířený s tím, že možná umřu. Podařilo se mi vybudovat 3 byznysy. Koučuju manažery, vrcholové sportovce a reprezentaci. 

www.JanPatrman.cz