Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

numerologie je kravinismus vyššího řádu, z nějakého mě neznámého důvodu považují numerologové číselné označení dne za pevné a dané vždy, ovšem jelikož se kalendář během historie několikrát měnil, jeho počátek je velmi vágní a to co ovlivňovalo jeho podobu bylo vždy od člověka pocházející tak nechápu proč považují např. dnešní datum za číslo ze kterého lze odvodit něco jiného než to že označuje den v historii aby lidé měli přehled kdy se co událo, je to stejné jako označení podlaží v domě prostě jen číslo které příslušný den zařazuje, může být jakékoliv pokud by se lidé dohodli může kalendář za rok vypadat uplně jinak kupříkaldu může mít každý měsíc stejně dnů a začínat rok v létě to zaleží jen a jen na nás

také označování dnů dle desítkové soustavy je jen lidský vynález, přírodě či celému vesmíru je naprosto jedno zda počítáme v binární, decimální, hexadecimální soustavě dokonce je mu zcela jedno zda použíjeme poziční nebo nepoziční číselnou soustavu

prostě ten kdo věří na numerologii je rozumu prost

1 0
možnosti
MP

Rád bych znal příčinu, na jaké pracuje pravidelnost a zákony vesmíru- přírody- boha....;-D;-D;-DUnikátní otázka. mimochodem plynová koule není planeta, ale hvězda!!!!!Takže astroNomie.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JD

No vidíte, a zas ukazujete jak omezené jsou vaše znalosti vesmírných těles. 

Víte proč se třeba Jupiteru, Saturnu, Neptunu a Uranu říká PLYNNÍ OBŘI? 

Ach jo, jak se s vámi o takových věcech bavit, když znáte tak málo.

Co si přečíst jaké je složení třeba právě toho Jupiteru či Saturnu? ;-)

0 0
možnosti
JD

Ano, takto má vypadat blog na téma šarlatánských pavěd, učte se pane Miroslave Petře.

Autor nejen, že otevře diskuzi, ale přímo se čtenářů zeptá na názor. 

Ve svém článku, pane Patrmane, píšete, že numerologii sám nevěříte, pak se zeptám, jaký je vlastně smysl vašeho "výzkumu"? Přemýšlíte, zda se tímto oborem zabývat a kolik má eventuálních zájemců, co na podobné věci věří? ;-)

Já myslím, že dost. Když vidím, čím vším se lidé živí a za jaké bludy jim lidi platí, je to smutný pohled. 

Když pominu zcela zjevné podmínky za kterých numerologie prostě platit nemůže, jak píše pan Bystřicky např. různorodost kalendářů, tedy i různých čísel, jen ten náš středoevropský se měnil tolikrát, posunoval, obměňoval, že je těžké určit jaké číslo by vlastně mělo platit. 

Číslo jako takové je abstraktní pojem na kterém se prostě lidé domluvili, aby nějak mohli jednotně označovat množství něčeho.  Ale co by mě tím pádem zajímalo, je to tvrzení v článku, že každé číslo má nějakou frekvenci na které vibruje. Mohl by mi někdo z numerologů objasnit co je to za frekvenci, kde a jak vzniká a jakým způsobem dociluje toho, že ovlivňuje lidské vlastnosti a děje?  Tedy ptám se opět na PŘÍČINU daných jevů.

0 1
možnosti
MP

Díky, jsem v záchvatu smíchu. Nepochopil tak jednoduché vysvětlení. Ostatní diskuse zcela zbytečná. sbohem.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
FB

A co když nepoužívám gregoriánský kalendář? Musí se provést nějaká transformace výsledků...? Jaká? :) Podle gregoriánského jsem sedmička, podle juliánského trojka. A co když používám židovský nebo islámský letopočet? Samozřejmě, že žádný čísla nevibrujou a je to celé nesmysl, ale je zajímavé sledovat, jak tady funguje Forerův efekt...našel bych se v "charakteristikách" všech životních čísel naprosto dokonale :)

1 1
možnosti
MP

Samozřejmě že čísla platí na taková data, jaký je kalendář v dané zemi. Tak jako bůh ovládá všechny jazyky, tak i čísla platí na všechny kalendáře v daných místech. Bůh-příroda, vesmír je univerzální.

0 1
možnosti
MP

Numerologie je vynikající věc. ještě je velmi důležité číslo dne. I chaldejská numerologie neuvěřitelně funguje. Dále je důležité i číslo roku a měsíce. Je zajímavé, že v numerologii je sedmička bud číslo duchovní nebo dokonce velmi nepříznivé číslo. Mnoho lidí má sedmičku či devítku v době nemoci či smrti, či nějakého podrazu, krádeže... pětku samozřejmě při nějaké změně-rozvod, změna profese... To je na nekonečný román...

0 2
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 393x
Chci lidem ukázat, že úspěchu lze dosáhnou i se špatně rozdanými kartami. Do 9 let jsem téměř nevěděl, jak vypadá moje maminka. Vytvořil spoustu traumat a vnitřních bolístek. Nevěřil ve svoji hodnotu.

Ve třetí třídě mě paní učitelka chtěla přeložit do zvláštní školy s tím, že jsem dyslektik, dysgrafik a nevím, co ještě. Na konci vysoké školy jsem měl možnost jít studovat Ph.D. na Harvard. Vystudoval jsem kybernetiku, ekonomii, koučink a psychoterapii.

Vypořádal jsem se s rakovinou. Vím, jaké to je být smířený s tím, že možná umřu. Podařilo se mi vybudovat 3 byznysy. Koučuju manažery, vrcholové sportovce a reprezentaci. 

www.JanPatrman.cz