Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

„Nejúčinnější diety nejsou o jídle, ale o přeprogramování mozku“ - takhle nějak by ten nadpis asi přeložil Google Translator z „američtiny“.

Česky by to mělo být třeba:

Nejúčinnější diety nespočívají v jídle, ale v přeprogramování mozku

nebo

Rozhodujícím faktorem účinné diety není jídlo, ale přeprogramování mozku

atd.

„O něčem“ je třeba film, román, divadelní hra, text písně. Dieta rozhodně ne.

1 0
možnosti

Mně se podařilo zhubnout tím, že jsem téměř stoprocentně vyřadil z jídelníčku maso a nahradil ho čočkou. Ta má tu výhodu, že  mi nijak nevadí jíst ji denně (nevím, jak jiným lidem, píši o sobě), že není tak kalorická jako maso a že člověk mnohem spíše než u masa pozná, že snědl přesně to množství, které organismus potřeboval.

Další výhodou je, že se mi snížil cholesterol.

1 0
možnosti

Nechci Vám kazit iluze, ale zrovna maso moc kalorické není. Třeba vařené kuřecí stehno má asi 160 kcal na 100g. Garantuji Vám, že kilo masa Vás na den klidně zasytí. Navíc, u bílkovin se asi 30 % přijaté energie spotřebuje na samotné trávení.

Co se obezity týče, z té se v současné době viní hlavně sacharidy a nedostatek pohybu. Maso určitě ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 393x
Chci lidem ukázat, že úspěchu lze dosáhnou i se špatně rozdanými kartami. Do 9 let jsem téměř nevěděl, jak vypadá moje maminka. Vytvořil spoustu traumat a vnitřních bolístek. Nevěřil ve svoji hodnotu.

Ve třetí třídě mě paní učitelka chtěla přeložit do zvláštní školy s tím, že jsem dyslektik, dysgrafik a nevím, co ještě. Na konci vysoké školy jsem měl možnost jít studovat Ph.D. na Harvard. Vystudoval jsem kybernetiku, ekonomii, koučink a psychoterapii.

Vypořádal jsem se s rakovinou. Vím, jaké to je být smířený s tím, že možná umřu. Podařilo se mi vybudovat 3 byznysy. Koučuju manažery, vrcholové sportovce a reprezentaci. 

www.JanPatrman.cz