Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, jak Vy, ale při dotyku bankovky cítím pokaždé něco jiného. Když ji dostávám, tak pocity blahé, ale kdy ji vydávám, tak cítím fyzickou (i duševní ) bolest.

Co se týče neetického chování, tak také je skutečnost trochu jiná. Až Vám dvakrát někdo vymlátí okénko v autě, tak si buďte jist, že to nebyl nějaký boháč, ale spíše příslušník jisté etnické menšiny, která se vyznačuje alternativním přístupem k majetku druhých.

Blondýny - když mi někdo telefonicky nabízí nějaké "výhody", nepoznám barvu vlasů. V případě slečen, co takhle otravují na veřejnosti, posílám kamsi všechny bez rozdílu barvy, proporcí, oděvu etc. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 393x
Chci lidem ukázat, že úspěchu lze dosáhnou i se špatně rozdanými kartami. Do 9 let jsem téměř nevěděl, jak vypadá moje maminka. Vytvořil spoustu traumat a vnitřních bolístek. Nevěřil ve svoji hodnotu.

Ve třetí třídě mě paní učitelka chtěla přeložit do zvláštní školy s tím, že jsem dyslektik, dysgrafik a nevím, co ještě. Na konci vysoké školy jsem měl možnost jít studovat Ph.D. na Harvard. Vystudoval jsem kybernetiku, ekonomii, koučink a psychoterapii.

Vypořádal jsem se s rakovinou. Vím, jaké to je být smířený s tím, že možná umřu. Podařilo se mi vybudovat 3 byznysy. Koučuju manažery, vrcholové sportovce a reprezentaci. 

www.JanPatrman.cz