10 pravidel vizualizace hojnosti a splněných přání

Podvědomí k nám promlouvá formou představ a pocitů. Proč? Je to způsob komunikace srozumitelný pro naše vědomí. Proto je důležité, abychom s podvědomím komunikovali stejným způsobem.

Jedním z největších objevů současné psychologie je zjištění, že své podvědomí můžeme ovlivňovat a měnit vytvářením dobrých a vyživujících představ. Správná a vědomá vnitřní představivost dokáže dělat naprosté zázraky.

Vizualizace je vědomé přestavování si žádoucích obrazů, kdy vnitřním zrakem na nejhlubší úrovni vytváříme obrazy, které jsou pro nás hojivé, ozdravné a podporující. Pomocí vizualizace můžeme ovlivňovat věci budoucí, ale také měnit prožitky a programy z minulosti. Tímto způsobem můžeme zahojit vnitřní bolesti, traumata či emoční strádání.

 

Vizualizace hojnosti a naplněných přání má své zákonitosti.

  1. Uvědomte si, jak splněné přání a získaná hojnost obohatí váš život, jak vám pomůže k lepší kvalitě života. Jaké pocity budete prožívat?
  2. Pomůže vám, když ve svých představách budete vnímat charakteristiky a podstatu toho, po čem toužíte.
  3. Najděte si symbol, který vaši představu bude reprezentovat. Symboly jsou mocné, protože pronikají do podvědomí rychle a dodávají nám sílu na cestu, po které jsme se vydali. Symboly převyšují realistickou a racionální mysl.
  4. Žádejte jen o to, co skutečně chcete a co má pro vás smysl.
  5. Je třeba, aby vnitřní obrazy byly pozitivní. Pozitivní myšlenky jsou palivem pro naše konání.
  6. Přání posilujte vírou, že to, po čem toužíte, můžete skutečně mít. A pokud to existuje, tak to skutečně mít můžete.
  7. Přání neberte příliš vážně. Pokud na něm budete lpět, tak budete prožívat napětí, a přání se vám nevyplní.
  8. Buďte otevření všem možnostem. Naplnění vašeho přání může přijít v jiné podobě, než očekáváte. Kdo tvrdí, že peníze získáte jen tvrdou prací?
  9. Za výsledek buďte vděční předem. Tím vysíláte do světa energetickou zprávu, že se vaše přání již naplnilo.
  10. Oceňujte a važte si každého pokroku na vaší cestě.

Co je u vizualizace důležité?

Důležitá je pravidelnost a také pestrost vnitřních obrazů. Proč? Právě obrazotvornost formuje a mění vaše podvědomí a následně energii, se kterou jste napojení na vnější svět, okolí a podstatu, ze které je vše stvořeno.

Někdo tvrdí, že nejvhodnější doba pro vizualizaci je doba krátce před usnutím nebo krátce po probuzení. Myslím si, že to nestačí. Aby vizualizace byla co nejúčinnější, využívejte každou volnou chvilku – když stojíte ve frontě, procházíte se kolem řeky nebo popíjíte ranní kávu.

 

Mějte božský rok 2016

Autor: Jan Patrman | pondělí 15.2.2016 8:00 | karma článku: 9,80 | přečteno: 287x