Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J51a64n 49H71o92r36a

21. 1. 2013 15:46

Zeman své členství v KSČ by mohl obhájit pouze svým aktivním vystoupením z KSČ, ale to se nestalo, takže z mého pohledu komunista jako každý jiný, žádný reformista. Reformistou k obrazu svému by rád byl spolu Klausem, ale věřím, že do dvou měsíců máme od obou pokoj.

1 0
možnosti
JS

Zeman vstoupil do KSČ ještě v době, kdy byla šance, že se stranu podaří reformovat- což bylo jeho hlavním cílem. A poté, co jej vyloučili, se proti komunistům nebál vystoupit- vzpomeňte si na jeho článek Prognostika a Přestavba, ve kterém zkritizoval komunistický režim.

Jako daleko větší komunista mi připadá Schwarzenberg, protože ten kolaboruje s Evropskou unií, jejíž ideologie internacionálního socialismu není nic jeného než novodobý komunismus.

0 0
možnosti
MP

Pane Sedlacku, reformovat komunismus je stejna hloupost, jako chtit reformovat nacismus. Tri mesice pred prevratem napsal jeden clanek (bohuzel jsem ho necetl a nevim jak je odvazny). Kdyby tech clanku napsal vic tak kolem roku 1980, tak by situacie byla uplne jina.

0 0
možnosti
JM

Autore, už jste někdy slyšel o něčem, co se jmenuje Google. To je taková chytrá věc, do které napíšete pojem a ona Vám zobrazí něco, čemu se říká odkaz. A když ten odkaz rozkliknete, tak se OBVYKLE k požadované informaci dostanete. Ušetřím Vám čas, i když vážně netuším, proč to dělám http://www.financnici.cz/milos-zeman. Řekl bych, že to zas až takovej posera nebyl, ale to už je věc názoru.

0 0
možnosti
MP

Pane Mrkvicko, krome toho, ze Zeman vstoupil do KSC a potom ho vyhodili (do KSC se nevstupuje - to slusni lide nedelaji) jsem v letech 1970 az 1989 zadne hrdinske ciny nenasel. Je to, jako kdyby v teto dobe Zeman neexistoval.

0 0
možnosti
LP

Němci podporují Schwarzenberga. Nikdo jim to nevyčítá ani nevymlouvá. Proč ale oni mají potřebu poučovat a vyjadřovat se.

0 1
možnosti
MP

Dobry den pane Pecho, jak jste prisel na to, ze Nemci podporuji Schwarzenberga? Rad bych si v nemeckem tisku precetl na toto tema clanek. Nemcu je 80 milionu a maji rozdilne nazory.

1 2
možnosti
JP

J36o54h34n 94P11e81t39r25e44s

21. 1. 2013 11:49

Taktika všech mystifikátorů v politice-když dojdou argumenty,vsaď na nacionalizmus a vnějšího nepřítele-typické pro Hitlera,Franka,Stalina,Gottwalda,nyní i pro Klause a Zemana..:-/A propos-rodiče Klause pocházeli z Haliče.Jméno otce-Pružinskij-když už jste u té krve...

0 0
možnosti
MP

Dobry den pane Petres, ja nejsem vubec zadny priznivec arijskeho mysleni - to jste ale pravdepodobne poznal. Ja rozlisuji lidi na cestne a necestne a ne podle toho, kde se narodili. Cesi splodili jiz hodne lumpu, stejne jako jine narody. Me jde o to, aby se ti lumpove nedostali na vyznamna mista ve statni sprave.

0 0
možnosti
JN

Ano, Schwarzenberga podporují tovněž Babiš, Bakala, .... a sám Posselt se těší, že kníže bude prezidentem! A to už má nějakou váhu R^

2 0
možnosti
HB

Jen velmi krátce - svět není černobílý, repektive rudohnědý a kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. Přeberte si to jak uznáte za vhodné.

1 0
možnosti
AK

Přrekrucujete pravdu, Zeman vstoupil do KSČ za Pražského jara, když byl u moci pan Dubček. Pak ńaše země byla okupována spojeneckými vojsky a Zeman toto kritizoval. Byl vyloučen z KSČ a ze zaměstnání. Za jeho vládnutí byla nastartována ekonomika, nebyl tak vysoký dluh jako dnes i když byly asanovány krachující banky. Chtěl oddělit důchodolvý účet od státního rozpočtu, což mu neprošlo díky Klausovi. Jest-li si myslíte, že opoziční smlouva byla dobrá spolupráce, tak si o tom něco přečtěte Vzestup a pád. Za éry pana Zemana byl odsouzen za tunelování Liberty Svoboda a Snopková. Je pro přímou demokracii a obecné referendum. Co udělal dobrého pro tuto  zemi K.S? Zhola nic. Nebyl schopen se naučit za 23 let českou hymnu. Smutné. Prosadil všechny nepopulární zákony navržené Kalouskem včetně církevních restitucí. A nechci už vůbec psát co prohlásil o Haagu. Jsem vlastenka a je pro mne nepřijatelný. [>-]

6 5
možnosti
JP

J40o84h30n 58P30e39t65r30e80s

21. 1. 2013 11:52

Žádná tolerance pro vstup do KSČ!Pouze pro ty,kteří v té straně zůstali dodnes.Je to jejich přesvědčení,všichni ostatní(a pak i vyloučení)v tom hledali výhody a prospěch!Rv

3 0
možnosti

Tak pokud jde o vstup v roce 1968 tak bych byl přeci jen tolerantnější:

 blog.iDNES.cz:http://sestak.blog.idnes.cz/c/278845/Vstup-do-KSC-v-srpnu-1968-vycita-jen-normalizacni-podrztaska.html

2 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2211x
Jsem podnikatel a žil jsem do nedávna v Německu od roku 1983. Vystudoval jsem ekonomii v Německu a Velké Británii. Poslední roky trávím většinu času v Čechách, ale v Německu stále podnikám a každý rok trávím několik měsíců v USA. Jsem otec tří dětí, manželka je Němka a děti jsme vychovávali trilinguálně. V zhledem k letům strávených v zahraničí žádám čtenáře, aby byli shovívaví s mojí gramatikou. Myslím si ale, že obsah je důležitější než gramatika.

Seznam rubrik