Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

karma ..

Komunismus je zločinná organizace idea nevzdělaných lidí ,komunismus je pro normálně uvažující lidi utrpením

7 6
možnosti

Když komunismus je pro nevzdělané lidi, tak nám řekkněte co je to komunismus. Tedy jeho idea.

Mne se to zdá jako krásná pohádka ?  Nerealistická jelikož evidentně lidem s pravicovým názorem vládne bůh Mamon !!!  Ale vemte si scifi seriál z USA. STAR-TREK tam je podle mne propagován komunismus. Peníze tam nejsou lidé nelpí na materiálních hodnotách .  Ale za to mi se tu chováme spíš jako FERENGOVE.  Za pruty zlatem raženého latýnia prodají i vlastní matku !!!   A proto nelze pravej komismus zavést !   S pozdravem Vulkánec!

4 4
možnosti

Ten Beneš udělal všechno pro to, aby to ten Gottwald vyhrál. Byla to jeho nejlepší šachová hra. Takové izraelské zahájení. e2-d4. To zmátlo každého.

3 1
možnosti

R18a73d30i56m 67F66r11a35n45c

2. 12. 2012 22:20

Čemu se divíte Patočka?....Dávno již zrudla kotlina česká, kulturní národ je plný pitomců, kocourkovští zblbli úplně a mladým se nejvíc líbí Simpsonovi a komunisti.;-D

3 3
možnosti
Foto

Článku nerozumím - Váš režim, pane Patočko, přebíral moc v roce 1989 a nikoli v roce 1952 V roce 89 zde byl kvalitní, ekonomicky stabilní, soběstačný stát, s vysokou vzdělanostní kulturou a akceptovatelnou justicí. Co to tedy blábolíte ? Váš režim ekonomicky krachuje, vyloženě prožral všechna socialistická aktiva a žene se do záhuby. Měl byste tedy být raději potichu a zpytovat svědomí, neboť nevidím žádné výsledky, kterými byste se mohl chlubit.

10 7
možnosti

Akceptovatelna komunisticka justice? Sobestacny stat v roce 1989? Vysoka vzdelanostni kultura? Vy si delate legraci, ze?

8 9
možnosti

Škoda, že jste nebyl v kůži Beneše v r .1948 - myslím, že byste dopadl stejně. Reálný socialismus jsem  prožil skoro celý. V jednom se mýlíte - vládnoucí třída (v Čechách žilo cca 1 mil. komunistů) v žádném "luxusu" nežila - pokud za to nepovažujete žigulík či byt, chatu. Někteří zbohatli až po sametu, to je pravda.

8 3
možnosti

I náš kormidelník Milouš říkal na Červeném Hrádku (ne Hrádečku), kdo je nejbohatší - milá holka Zagorka, nebo Janda - milion, dva miliony berou .....

Ale uznávám, že to staré dobré NSR (Bonn) dokázalo se Sozial- Marktwirtschaftem zázrak.

0 0
možnosti
Foto

Bububu bojte se komunistů? Naštěstí už Václav Klaus dokázal, že komunistů se netřeba bát a pěkně poprosil, aby ho zvolili.;-)

10 8
možnosti

Ano, bojim se komunistu. Proto jsem take ten clanek napsal. Nebo Vy snad zase chcete komunistickou diktaturu?

8 8
možnosti

Proč vám vadí zrovna KSČM? Proč vám nevadí ODS, do které po r. 1989 nalezli skuteční komunističtí bossové?

13 6
možnosti

Proto ODS nevolim a proto take ODS mela tolik korupcnich skandalu - protoze tam bylo hodne komunistu - tedy lidi bez moralky. ODS ale neni pri vsi kritice stranou extremistickou, jako KSCM. CSSD take nevolim, ale je to strana demokraticka. Tady jde o ten extremismus a nebezpeci pro demokracii.

8 4
možnosti

Už je to strašení opravdu trapné.   Ano KSČ sice popravilo několik lidí, ANO bylo to špatné ale je to už dosti dlouho né?  Ti lidé co to nařídili již mezi náma nejsou a svalovat to na celej systém ?   Pokud teda ano tak budeme teda důkladný a připomeneme si období od 23. března do 19. dubna 1932 na dolech v severozápadních Čechách. Ano Když budeme teda důkladný ja mužete obdivovat T.G.M a stavět mu pomníky když nechal střílet do stávkujících?   Tak tento system byl dobrý????   Střílet do dělníků se může ????   Vymejvání mozků co tu provádíte je úplná demagogie !!!

10 8
možnosti

Pane Peteliku, Vy mluvite o nekolika popravenych, kdyz jich byli stovky? Kdyby treba pani Horakova byla Vase matka, asi byste na to nahlizel jinak. Strileni do lidi je spatne urcite. A to davate za vinu demokracii? At lide voli levici - CSSD, s kterou sice nesouhlasim, ale je to strana demokraticka. Komuniste jsou ale extremiste a nasilnici. To neni straseni nebo demagogie, ale skutecnost.

8 11
možnosti

To, že KSČM volí téměř pětina voličů, není díky kvalitě politiků a skvělému programu téhle partaje, ale - pomineme-li komunisty srdcaře - protestní volba těch, kteří vidí, do jakého morálního bahna zavlekly stát především pravicové vlády. A samozřejmě řada lidí se má hůře než za bolševika a lidem jsou upírána sociální práva v míře nesnesitelné, to také hraje roli. A na druhé straně vidí přepych, ve kterém žijí podnikatelské a s režimem spjaté vrstvy, často kriminálního původu.

No a Dienstbier i Zeman jenom pragmaticky využívají ten potenciál, který KSČM získala díky zločinné politice pravice. A je to v pořádku, proč by se měli vzdávat legitimních hlasů těch, kteří také nejsou spokojeni se současným stavem?

14 6
možnosti

Pane Kodet, pragmatismus neni dobry, kdyz mu schazi moralni ramec. Goebbels a Hitler se take chovali pragmaticky. S temi byste taky jednal, kdyz dostali vic jak 30% hlasu a lide byli nastvani na vladu? Vidite tu paralelu?

6 4
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2211x
Jsem podnikatel a žil jsem do nedávna v Německu od roku 1983. Vystudoval jsem ekonomii v Německu a Velké Británii. Poslední roky trávím většinu času v Čechách, ale v Německu stále podnikám a každý rok trávím několik měsíců v USA. Jsem otec tří dětí, manželka je Němka a děti jsme vychovávali trilinguálně. V zhledem k letům strávených v zahraničí žádám čtenáře, aby byli shovívaví s mojí gramatikou. Myslím si ale, že obsah je důležitější než gramatika.

Seznam rubrik