Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

strycek-Joe LLC

16. 10. 2012 7:35
Bojujete s vlastní nevědomostí

. Patko a to je chvályhodné. Ještě musíte přidat a pak budete volit KSČM také R^

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

16. 10. 2012 4:20
Ale jděte,

neinformovám jste sám. Ostatně jako většina. Nepřejte si vidět to tsunami při parlamentních volbách, pokud by se lidem dostalo skutečných informací o výkonech pánů Kalouska a Nečase. Nečas se nepřímo vyslovil o Klausovi jako o ekonomickém debilovi. Klaus je pln omylů, jak v minulosti tak i nyní, ale ekonomický analfabet není. Kalousek a Nečas to už vůbec není o pravici či levici - to je naprosté břídilství a nekompetentnost. Vám vůbec nedochází, že tu střední třídu podřízli naprosto zbytečně stejně jako celou ekonomiku. Oni si zcela diletantsky dělají v rozpočtu krátery sami. Naprosto nevhodným typem penzijní reformy, jenž chtěli zaplatit DPH, čímž vedle toho podříznutí všeho vyrobili další kráter ve zdravotnictví třeba. A jejich reformy kdekoli? Naprosto nesystémové. Stejné jako když doma budete muset setsakra začít šetřit a budete to realizovat tak, že o x procent snížíte výdaje na stravu či oblečení, ale i na elektřinu či plyn.Vy se ještě bojíte levice? Pak netušíte v čem vězíme.

2 0
možnosti
JS

lodka

16. 10. 2012 0:03
Ono to nebude tak horké

Volby rozhodli voliči, kteří nepřišli k volbám, protože nejsou komunisty ani socany ani odeesáky. Nejsou na výplatnicích

dobře placených státem, na výplatnicích politických stran, nikdo jim nedává provize, úplatky, služební telefon, kancelář ani auto. Od premiéra a jeho náměstka se dozvěděli, že prožírali státní rozpočet, chtěli by, aby mnohým byl zachován reálný důchod. Chtěli by také, aby měli jakous takous jistotu práce.Také jim vadí, že jisté části občanů "z ohrady se

těžká doba" netýká, inu závistivci.Také je zajímá jaké mají vyvolení majetky a kolik od státu berou. Dokonce onehdá

jsem slyšel takové obvinění,že  politické strany jsou zločineckými oganizacemi, které léta vyvádějí finance ze státních

zakázek do svých stranických pokladen.Ti co přišli volit, ať už kohokoliv,ty známe,ale co s těmito??Ti mě děsí!!Nějak se jich zbavit, pro tyhle hlupáky se kampaň jaksi vůbec nedá dělat. Zkrátka opravdu nevím...

2 0
možnosti
LP

Leoš Patka

15. 10. 2012 22:51
Od autora

Opět přidám jen jeden komentář. Opět děkuji za názory, zajímavé, zvláštní i za rady starších. Zamýšlím se nad vším, což bych doporučil všem, a to dříve než píšou. Zatím jsou komentáře vůči volbám skutečně symbolické - levicový volič dělá zmiňované sudy, pravičák přečte a mlčí. Pěkný večer.

1 0
možnosti
.

.Camino

16. 10. 2012 7:16
Re: Od autora

A ja si dovolim Vam udelit karmu....mate pravduR^

0 0
možnosti
LJ

Ladislav Jílek

15. 10. 2012 22:29
Jsme zvláštní národ

Za První republiky bylo u nás více komunistů než v sousedních zemích, většina básník a spisovatelů byli členové KSČ. Po válce dostali komunisté tolik hlasů, jako v žádné jiné sousední zemi. Za normalizace bylo u nás na milion obyvatel více komunistů než v sousedních zemích, dokonce ani v SSSR jich tolik neměli. Po změně poměrů všude hladce proběhli církevní restituce, i na Slovensku po odtržení, u nás kole nich byla a je ohromná hysterie. Po změně poměrů se v sousedních zemích komunisté přejemnovali na demokratickou levici a podobně a vytratili se. U nás se nepřejmenovali a sílí. Žádný politik, politolok, filozof či historik se u nás nepokusil vysvětlit, proč tomu tak je.

Čemu se divíte?

1 0
možnosti
K

kaktusak

15. 10. 2012 22:24
Těm nevoličům prostě vláda KSČM nevadí,

navzdory vymývání mozků pravicovými médii.

2 0
možnosti
LH

nespavec

16. 10. 2012 9:29
Re: Těm nevoličům prostě vláda KSČM nevadí,

Média že jsou pravicová?Hlavně nejsou objektivní!!!!Honí se za exhibionisty typu Smetana, Týc a na ty další si nevzpomenu a to je jejich priorita, ne pravicovost!!!!

0 0
možnosti
PS

Petr-007

15. 10. 2012 22:05
Pokusim se vysvetlit muj postoj.

Ucast jednotlivce ve volbach jako volice je jakkoliv at uz teoreticky ci prakticky neovlivni. V kolektivnim meritku ja proste odmitam uvazovat. Takze z meho pohledu jde o plytvani casem. Dale snazim se spolehat jen a jen na sebe (svou rodinu, pratele), nechci byt zavisly na politicich, statu, stadu zmanipulovanych volicskych ovci, proto svou budoucnost stavim tak aby ji vysledky vasich volicskych hratek nemohly ovlivnit. Diky urcite urovni poznani a tvrde praci mi je uz v podstate jedno zda si zvolite zlodeje z prava nebo z leva. A kdyby opravdu doslo k nejhorsimu? Diky Bohu mam pas EU, tak se jednoduse budu zbytrek zivota valet nekde na plazi v Bulharsku nebo na nejakem tom reckem ostrove (pokud je tedy krize donuti jeste kousek snizit ceny).

1 0
možnosti
K

kaktusak

15. 10. 2012 22:30
Re: Pokusim se vysvetlit muj postoj.

Jedinec neprosadí nic, to věděli už šlechtici nebo obchodníci ve středověku. Proto vytvářeli různé šlechtické nebo kupecké jednoty, města, cechy... I novodobá buržoazie bývala vždycky silná při organozování politických stran.

Co je to za zvláštní módu "spoléhat se jen a jen na sebe"? Něco takového nikdy nefungovalo. Jedině dnešní prostředí silného sociálního státu může u někoho vyvolávat mylný dojem, že nikoho nepotřebuje.

0 0
možnosti
JP

Kojot

15. 10. 2012 21:59
Vida, další ubrečený pravičák! :-D

Asi bych to nenapsal lépe, než pan Kucharovic, takže odkaz:

http://kucharovic.blog.idnes.cz/c/294631/Vyhodte-toho-ubreceneho-pravicaka-ven.html

3 0
možnosti
.

.Camino

16. 10. 2012 7:25
Pan Polak urcite zna film: Coyote ugly...:-))

zajimave, jak rostete svalnatite;-D....pisete na objednavku....dotahnete to vysoko;-D

0 0
možnosti
ML

M.L.

15. 10. 2012 21:36
Vlastně mě výsledek voleb vcelku uspokojuje.

Nejsem cvok ani bolševik. Věřím, že jde o varování v pravý čas:

1. Konečně si snad vládní strany uvědomí, že pro to, aby je občané volili, je nutné opravdu pracovat ve prospěch celé společnosti. Nestačí jen vtloukat ovčanům do hlavy, že to s nimi politici myslí dobře.

2. Voliči v dalších - poslaneckých - volbách obezřetněji zváží, komu dají svůj hlas. Přece jen kdoví, jak by to mohlo dopadnout, pokud budeme mít krátkou paměť.

4 0
možnosti
P

P.32

15. 10. 2012 21:31
.

Možná všichni nezapomněli.

1 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1564x
Působím v oblasti komunikace, mám ji rád. Denně před ní však unikám do roubenky v Podkrkonoší. Píšu hodně o sportu, nikoliv však výhradně. Přeji příjemné čtení a moje starší blogy najdete na pankreativec.cz nebo FB/pankreativec

Seznam rubrik