Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BL

První jistě, druhé jsem nikdy nečetla. A moje pravé jméno je Blanka Laudová, nic víc, nic míň.

0 0
možnosti
BL

patřilo jinam, nějak jim tu to blbne.

0 0
možnosti
JH

J48a81n 87H55l79e16d90í81k

19. 7. 2013 11:16

autor asi tím navrhuje, přiletěl čáp, otec porodil a žena slaví s kámošem v baru ? Jaksi slavit porod, je předčasné, slavit se dá jeho vyučení, promoce, dobré místo, šťastné manželství potomka, to pití po porodu je záminka opilců.

0 0
možnosti
AV

Když na to kouknete takhle, tak předčasné je nakonec i to vyučení, dobré místo či šťastné manželství. Když to budeme chtít mít na tuty, že neslavíme předčasně, zbydou nám jen pohřby. ;-)

2 0
možnosti
AAP

Maminka, babička, teta, prababička, prateta a sousedky rodily, srůstaly a táta, děda, strejda, praděda, prastrejda, sousedi...ACH! A tak to má být! Proto všichni žijeme do sta let... ;-D

1 0
možnosti
MI

"Rozhodně nechcete servilně přitápět", ale rozhodně servilně přitopil, že? Kažopádně si myslím že je vaše plus, že si všechny tyto své nedostatky uvědomujete a je tedy naděje že v případě dalších potomků i u případných dalších maminek již budete prospěšnější a uvědomělejší.:-P

1 0
možnosti
Foto

;-DR^ .....autor tu trošilililinku servility místo lžičkou nabral jen na špičku lopaty

2 0
možnosti
LB

Tak aby bylo jasné. Na zdraví dcery se pije půl roku a na syna celý život.

Jednoduché, ne.

0 0
možnosti
Foto

J24a91n13a 23M27a11j77o53v50á

18. 7. 2013 23:44

Hm, tak mně bylo srdečně jedno (v porodnici), jestli tatínek slaví nebo se doma škrábe za uchem, kdy to půjdeme domů. Jedno dítko oslavené je (s roztomilým trapasem v závěru ze kterého je hezká rodinná historka), druhé ne, protože "se to nestihlo". Může mne klamat paměť, ale názory kamarádů se manžel nikdy netrápil. Prostě stačí nechat to nějak vyplynout, ne?

5 0
možnosti
Foto

asi to schytám, ale u mě je bábovka...pomoc potřebuje žena hlavně po příjezdu domů z porodnice...ostentativní odmítnutí oslavy v době, kdy tam leda překáží je u mě blbá póza...ale jak libo...a teď do mě;-)

7 0
možnosti
Foto

L68e54o14š 71P44a52t68k61a

18. 7. 2013 22:12

Není důvod Vladimíre, logicky to zní z obou stran :-)

0 0
možnosti
MK

Paní nebo slečno Blanche, vy už jste rodila? Ptám se jen proto, že některé vaše návrhy jsou dost mimo realitu. Například návrh na rodinný přípitek kolem lůžka novorodičky - jistě není nic lepšího, než když se na novorozenecký pokoj nahrne hromada příbuzenstva.

To setrvání otce v přítomnosti ženy si představujete jak? Oni jsou totiž i v porodnicích nějaké návštěvní hodiny - poměrně krátké na standardních pokojích, delší ale rozhodně ne 24 hodinové pokud máte štěstí a byl volný nadstandard...

3 0
možnosti
BL

Ne a pravděpodobně ani nebudu, když už jsme tedy u těch intimních otázek (zcela zbytečných - moje vlastní zkušenost je irelevantní, bavíme se v obecné rovině). A děkuji, ale určitě mi nemusíte říkat, jak to chodí v nemocnicích ;-D Návštěvní hodiny jsou alespoň ve FNHK solidně dlouhé, jak je to s přespáváním u otců, nevím, ale určitě je řešení, aby otec byl s partnerkou celý den, večer se šel domů vyspat a ráno zase přišel. Což asi nebude dost dobře schopen, pokud bude kalit v putyce ;-)

2 3
možnosti
RK

No jestli to ma byt skutecne otazka a zadost o radu, tak muze byt resenim treba zmena pohlavi ?

0 0
možnosti
BL

To je docela složitý řešení, ne? Nebylo by jednodušší prostě být s manželkou než s kamarády, ať už ti si o tom myslí cokoli?

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1564x
Působím v oblasti komunikace, mám ji rád. Denně před ní však unikám do roubenky v Podkrkonoší. Píšu hodně o sportu, nikoliv však výhradně. Přeji příjemné čtení a moje starší blogy najdete na pankreativec.cz nebo FB/pankreativec

Seznam rubrik