Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M. Šimánková

17. 1. 2010 19:08
.

Kdysi jsem brigádně uklízela na pobočce jedné fakt velké banky. Z dámských záchodů jsem si utíkala odpočinout na pánské. Kromě toho na mně ony dámy vrhaly takové ksichty, jako bych jim tam ten bordel dělala já a ne obráceně...

0 0
možnosti

INDNIK

19. 1. 2010 22:16
Re: .

paní Šimánková,to je pro mě taky nepochopitelné,čistota,hygiena u českých žen!Ale podívejte se do hospod,je to pořád stejné,hygiena na O,okrádání a šizení,víte já si myslím,že je to už v krvi mnoha našich spoluobčanů.Vždyť jezděte tramvají v Norsku,Dánsku a neucítíte tam tolik smradlavých lidí jako zde,to mi věřte.Přeji hezký den;-)[>-]EU

0 0
možnosti

Kozlík_

17. 1. 2010 14:53
Tohle téma není vůbec hloupé

Hloupé a ostudné spíše je, jak mnohá veřejná WC vypadají. A pokud do toho zahrneme např. i WC na pracovišti, tak to je podle mě dosti podstatná věc. Může být jinak všechno hezky nablýskané, vyzdobené všelijakými kýči. Pro mě jsou ale podstatné přízemnější věci. Židle, na které se dá pohodlně sedět celou pracovní dobu. Řádně osvětlený pracovní stůl, ani tma, ani sluneční světlo. A WC je dosti podstatnou otázkou. Pokud jsou např. často obsazená, je to dosti nepříjemné. Nebo pokud jsou zaneřáděná a člověk tam pak jde jen v krajním případě, tak to umí otravovat život. Když jednou odpoledne nešla voda (a tedy i WC), bylo to dosti nepříjemné. VYdržel jsem, vlastně jsem ani nemusel, ale i ten pocit je nepříjemný.

WC jinde, veřejná, ta mě zajímají trochu méně. Snažím se využívat minimálně, zvl. pokud jde o velkou potřebu. Ženy jsou ovšem zde v dosti velké nevýhodě.

0 0
možnosti

BoboHml

16. 1. 2010 13:43
Vy máte,ale témata

;-DR^

0 0
možnosti

Šerlok Homeless

17. 1. 2010 14:24
Re: Vy máte,ale témata

Ale to je velmi relevantní téma! Pokud o něm nebudeme mluvit my, tak si pište, že návštěvníci Prahy (tedy aspoň návštěvníci pocházející z civilizovaných zemí) určitě. Rozhodně  si vytvoří obraz o nás podle stavu veřejných záchodků spíše, než podle nějaké načančané potěmkinovské výstavy.

A peníze investované do stavu veřejných záchodků by měly v PR určitě větší návratnost, než peníze vynaložené do potěmkinovských výstav.

!!Všimněte si,že supermarkety své záchody žádným hajzlbábám nepronajímají ani neprodávají, i když podle skalních kritiků kapitalismu by přece měly vydělávat na všem. !!

Pronajímají je (či prodávají?) jen organizace napojené na veřejné penězovody.

Proč asi?

0 0
možnosti

SantaKlaun

16. 1. 2010 13:35
.

Hrůza. Divím se existenci prasat, která tohle dokáží udělat. U veřejných WC bych to ještě tak nějak svým způsobem pochopil. Chodí tam lidé různí i s nižším IQ, které nedovoluje pochopit, na co je záchodová štětka. Ale co mě dovede totálně vytočit je, že i u nás v práci jsou jedinci, kteří tu štětku snad v životě neviděli a jsou schopní odejít z WC, které zanechají po sobě pos**** .  o to je to smutnější, že pracuji v mezinárodní firmě v IT, kde se dá očekávat u lidí jistá inteligence a to i sociální. A mám dojem, že čím luxusnější kvádro a kravata na sobě, tím je ten záchod po tom jedinci špinavější. Mám vždycky takový vztek, že bych jim v té míse vymáchal nejradši hubu, kdybych tam někoho chytil.;-€

0 0
možnosti

BoboHml

16. 1. 2010 13:38
Re: .

R^

0 0
možnosti

terezav

16. 1. 2010 9:43
čistota

já si myslím, že je spousta bezdomovkyň a drogově závislých, kteří se tímto způsobem zcela bezostyšně chovají; řekla bych, že slušné dámy to nedělají, ale je pravdou, že i na některých pracovištích jsou záchody v trochu horším stavu; myslím si, že ta dáma co inkasovala těch deset korun asi moc ty záchody neuklízí, kdyby je uklízela vypadalo by to o dost lépe; v některých obchodních centrech v zahraničí jdou uklidit záchod po každém použití a těchto uklízecích dam je tam třeba pět a záchod je vždy čistý a vstupné dobrovolné; myslím si, že neuklizený a zapáchající veřejné WC je také vina oné uklízecí lady

0 0
možnosti

Fufán

19. 1. 2010 21:21
Re: čistota

To nebude jen otázka bezdomovkyň a feťaček. Bydlela jsem na VŠ koleji, a z toho, co byly budoucí ekonomky, manažerky a učitelky schopné po sobě na záchodcích nebo ve sprchách na patře zanechat, se mi pravidelně zvedal kýbl. Přesně, jak popisuje autorka blogu - použité hygienické prostředky, zaplivaná umývadla, pomočené nebo rovnou poblité prkýnko. Zajímavé je, že na klučičích patrech takový humus nebyl.

0 0
možnosti

Antek

16. 1. 2010 7:07
Veřejná wc

Bývalo přísloví-podle záchoda se pozná kultura národa.Jenže podle zkušeností bych každé wc opatřil nápisem-chovejte se zde jako doma,ať víme,jak to u vás vypadá...

0 0
možnosti

Kozlík_

16. 1. 2010 15:20
Re: Veřejná wc

Ano, to přísloví zcela jistě platí.

0 0
možnosti

INDNIK

16. 1. 2010 0:45
WC po česku

TEREZO,za komoušů se to moc v tisku rozebíralo(MS) a jak vidíte další generace stejně,zajděte na českých škol a pochopíte a to vaše cinknutí a drobné jsou jen prkotiny v čase.stejně si myslím,že ženy budou tak dlouho dohánět muže a vyrovnávat se jim,že budou chodit neoholené na tváři(antikoncepce-testosteron);-) a děti budou vyrábět továrny,docela se těším na novou budoucnost,to mi věřte.[>-]EUnení nad slušné české ženy,mimochodem nevyřešil by problém českého Wc saharský písek?je ho dost i pro českou republiku.

0 0
možnosti

Kozlík_

15. 1. 2010 23:09
Dlouho jsem si myslel, jak jsou jistě dámské wc čisté

Normálně na ně muž nechodí, ale párkrát se mi poštěstilo. Pánské vyřazené z provozu, takže poslán na dámské. Zjistil jsem, že stejný ekhalft jak pánské, že tedy prasata nejsou jen muži. Muži to mají s tím sedáním snazší. Ale fakt je, že při obnažení určitých partií není zas příjemné, když zrovna přijde vytírat uklízečka. Bylo to hned u stěny, kde začínala, takže po vytření proužku se postavila a koukala na mě, kdy už jako budu hotový. I když možná příjemnější než gymnastická poloha na zasr... mísou a prkénkem. Vydržím poměrně dlouho, pokud ale vypijete dosti tekutin, tak někdy musíte - nebo to chce velké přemáhání.

Jinak, lidi jsou asi prasata i v civilizovanějších zemích, myslím teď USA, západní Evropu, ne třeba Rusko... Ale právě od toho je tam ta uklízečka. Nejen inkasovat, ale hlavně udržovat čistotu. Znečištění o předchozího uživatele/lky, to nejde vyloučit. Ale někdy je wc tak zaneřáděn, že muselo jít o práci více lidí a a neuklízí se v pravidelných intervalech, nebo jsou dlouhé

0 0
možnosti

urbi001

15. 1. 2010 21:54
Slečno, máte skvělé portfolio článků

R^:-)

0 0
možnosti

barbarrosa

15. 1. 2010 21:49
O tom malování

Na jednom hajzlu bylo napsáno - MOC TADY NEMALUJ , VYSER SE A UPALUJ

0 0
možnosti

barbarrosa

15. 1. 2010 21:52
Re: O tom malování

A ještě jsem si vzpoměl.V jedné hospodě měli na pánském záchodě nápis.

NEHÁZEJTE VAJGLY DO PISOÁRU , RUKA KTERÁ JE VYBÍRÁ VÁM TAKÉ ČEPUJE PIVO.

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3008x
Neobyčejně obyčejná dívka, co postupem času přestává čekat na to, že pozná neobyčejně obyčejného muže a své sny si raději plní i bez něj...ale i tak v koutku duše naivně doufá, že pozná lásku, co by rozněžnila i návštěvníky kinosálů :-)

Seznam rubrik