Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Říman

29. 1. 2010 13:33
Skončit není sranda

Kolega měl vážnou nemoc a musel přestat kouřit. A byl to silný kuřák. Přiznal se pak, že ani netušil, jak ten cigaretový kouř strašně smrdí, že si to vlastně nikdy neuvědomoval. Líp se mu dýchá, zlepšila se chuť... a dnes je rád, že měl najednou tak silný motiv, proč s tím seknout.

Vydržte! Přeju hodně štěstí.

0 0
možnosti

hňup

29. 1. 2010 10:35
terezo,

lžeš nám i sobě. ty ses nerozhodla nekouřit, ty ses rozhodla že to zkusíš vydržet bez cigaret. kouřil jsem desítky let, přestával dvakrát, a zase začal. pak jsem se rozhod že přestanu, a přestal. je to těžký, ale jde to. jen se musíš rozhodnout, že opravdu přestaneš, né že zkusíš přestat....

0 0
možnosti

DrID

29. 1. 2010 10:06
Pro nás šťastné nekuřáky

Kdo pije alkohol v konzumentské míře, neobtěžuje tím okolí a nesmrdí nikomu pod nos (nemluvím o notorácích - troskách válejících se po zemi a páchnoucích už úplně vším...) A co hůř, kuřácký dým je jedovatý a to opravdu hodně moc! Miluju miluju miluju západní země s voňavými hospůdkami, kdo chce dá si šnaps, děti, řidiči, abstinenti z jakéhokoliv důvodu a těhotné dámy cucají limču a v krásném čistém vzduchu jsou všichni VR^

0 0
možnosti

pecuchet

29. 1. 2010 10:08
Re: Pro nás šťastné nekuřáky

Nějak tak to také vnímám. Alkohol konzumovaný s mírou neškodí (téměř) nikomu, "kouření s mírou" škodí konzumentovi i jeho okolí. 

0 0
možnosti

DrID

29. 1. 2010 10:01
Je mi líto...

Ale vítězství to není! Jediným řešením je stát se abstinujícím kuřákem to jest nevzít si nikdy už ani jednu cigaretu. Vzhledem k tomu, že jste mladá žena, měla byste mít motivaci jako hrom, hlavně při nahlédnutí do nejrůznějších, vždycky otřesných lékařských statistik...

0 0
možnosti

Rézi01

29. 1. 2010 9:34
Kuřáci jsou hlupáci a sobci, co otravují život ostatním

Hrdý může být člověk pouze na to, že má v hlavně mozek a kouřit nikdy nezačal. Jsem hrdá nekuřačka, tvrdá odpůrkyně kouření a dávám to najevo, kde se dá, neboť s hlupáky kuřáky se člověk bohužel setkává téměř každý den. Normální lidé, tedy nekuřáci, mají právo na čistý vzduch kolem sebe a jejich právem a povinností je, si ho bránit.

Autorce přeji ať konečně dostane rozum a po cigaretě už nikdy nesáhne, pokud jí je zdraví a život milý. Na ostranění pocitu sociální méněcennosti mezi kuřáky (nervozita z toho, že nemám nic v ruce) zkuste nějaké uklidňovací metody např. jógu.

0 0
možnosti

pecuchet

29. 1. 2010 9:39
Re: Kuřáci jsou hlupáci a sobci, co otravují život ostatním

Tak se konečně ozval pořádný bijec kuřáků. :-)

S tou jógou je to určitě fajn nápad, těžko se však aplikuje třeba při čekání na tramvaj. ;-)

0 0
možnosti

Marhoul

29. 1. 2010 9:29
GOETHE

KDO KOURI PREMYSLI O ZIVOTE, KDO NEKOURI NEDELA NIC

0 0
možnosti

mayday

29. 1. 2010 9:19
Kouření

je boží  víc se ktomu nedá říct.:-P;-D

0 0
možnosti

axax

29. 1. 2010 8:46
Kouření je šílenost

víc se k tomu říct nedá

0 0
možnosti

tomas_s

29. 1. 2010 8:23
:-)

Mylně si to tam pooprav...

Já taky hulím jen v hospě, ale jednu za druhou. Doma po práci a pak třeba jednu, dvě... Copak na to jsou prášky?

0 0
možnosti

jedna

29. 1. 2010 8:13
dokuřte

vždycky když čtu podobné výlevy na téma cigarety, přestaňte kouřit, tak mi vrtá hlavou, proč proti jedné droze se v ČR vede skoro hysterická kampaň a druhá se obchází obloukem, ba dokonce se reklamě na ni nelze vyhnout ani na kanálu veřejnoprávní ČT, myslím tím hezký český alkoholismus, je to komické, když v ráji alkoholiků jako je ČR se bojuje s kouřením, víte že ČR je ve spotřeba piva a počtu mladistvých alkoholiků na předních příčkách, ale to viditelně nikoho nepálí, snad proto že naše republika je tak chlastem promořena, že normální je ten kdo pije a ne ten kdo abstinuje, smuné že:-P

0 0
možnosti

Říman

29. 1. 2010 13:25
Proč?

Protože mě z toho, že jiný pijou, nepálí oči, neštípe v nosu a nesmrdím pak jako hnůj.

"Hysterická kampaň" nemá za cíl zabránit kuřákům, aby si ničili své zdraví, ale aby ho neničili těm druhým a neobtěžovali je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3008x
Neobyčejně obyčejná dívka, co postupem času přestává čekat na to, že pozná neobyčejně obyčejného muže a své sny si raději plní i bez něj...ale i tak v koutku duše naivně doufá, že pozná lásku, co by rozněžnila i návštěvníky kinosálů :-)

Seznam rubrik