Diskuse

Zemanovo ticho

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za skvělý a pravdivý blog. Ze zdejší diskuze jsem v šoku. Kde se v lidech bere tolik zaslepenosti a nenávisti?!

0 0
možnosti
JP

Goebbelsův učeň jako vyšitý.

0 1
možnosti
JP

Ať žije Evropský sojuz! Nevím proč si pan Paták plete kapely. Ten Ortel zpívá aktuální věci, ve kterých nás média, rektoři, politici a další často obelhávají. Rozkopávat hlavu nikomu nebudeme, ani kamenování nejsou křesťanské evropské metody. Jestli nás, ale bude někdo ohrožovat, pevně se mu postavíme a vyženeme ho z našeho domu.

0 1
možnosti
DM

Kdo vás za tuhle kupu lží a zvráceností zaplatil?

Nebo snad vlastní invence?

5 1
možnosti
PH

Tomuhle se, pane, říká, jít někomu na ruku - a tím myslím Váš článek.

5 1
možnosti
JE

Dovedete si představit, že by se podobný "incident" odehrál v opačném gardu? Že by někdo demonstrativně odešel a prásknul dveřma při dekorování pana Bangy? To by se naše média předbíhala, kdo to lépe a barvitěji odsoudí.

3 1
možnosti
LM

A to já třeba jo - vulgarity v takovém gardu nemám ráda. Ale to nic nemění na tom, co je zač Ortel, ani na právu p. Bangy to říkat nahlas. ;-)

2 2
možnosti

drahý pane teď jste tady předvedl pravé nefalšované překrucování faktů a velké, obrovské lži - Vy si opravdu myslíte, že zdejší diskutéři jsou tupé ovce a nepřečtou si texty Ortelů R^ a texty BangaRv fujjj

7 3
možnosti
DM

Stačí si přečíst texty Ortela - vlastenectví, hrdost na svůj národ, statečnost, se kterou říká nahlas názory umlčované většiny Čechů. Asi to není největší Muzikant, ale lidé ho volí ne pro jeho meinstreamem podsouvaný fašismus, ale pro pojmenování pravdy!

A podívejme se na texty Banga - oplzlosti, pitomoučké až malomyslné kolovrátkování.

6 4
možnosti
ZH

Koukam kolik latentních extremistu v Cesku je, ze dokazi hajit krecovite znameho nacka (a rikat tomu vlastenectvi je uz za hranou duševního zdravi) a vůbec neresit ty extremisticky silenosti z facebooku.

5 4
možnosti
LM

Sbírka lží, které jste ani nebyl schopen sám vymyslet a opisoval jste je od Bangy, který šel na slavíky zřejmě proto, aby mohl demonstrativně odejít a trochu se zase zviditelnit, když mu to hudbou moc nejde.

Lidi prostě Ortelu dali hlasy a vykladači té jediné správné "pravdy" se lživými argumenty jako vy s tím nic nenadělají...

7 2
možnosti