Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za vynikající text. Měli bychom si vážit toho co dnes máme. Už zítra se přičiněním jiných můžeme stát Abduláhy.

2 0
možnosti
PB

..... mě se teda líbí jak voni sou vždycky upravení, čistí, nažehlení, a jak v tech bílejch helmách pózujou před tema kamerama !,- nakonec aj na tech vašich prezentovanejch fotkách hnedle poznáte kdo je hrdina s bílou čisťonkou helmičkou a kdo je znavenej a špinavej tata, kerej v sutinách našel svoje děcko !

0 0
možnosti

Abduláhovi opravdu není co závidět.

Na světě jsou miliardy těch, co se mají mnohem, mnohem hůř, než my, nejen Abduláh.

A jak z toho vyplývá, že bychom se o kohokoli z těch miliard měli starat?

5 1
možnosti

Nemusíte mít obavy, nakonec zvítězíte, i když je vás jen zanedbatelné množství. Protože jak praví klasik, pro vítězství zla postačí, aby slušní lidé nedělali nic. A protože se 99% lidí se nenamáhá proti migraci něco dělat, tak se tady brzy budeme mít stejně dobře jako ten Abdulah.

2 4
možnosti
KM

K53a92r45e42l 82M16a51s19e43k

28. 9. 2016 19:51

Co jste udělal proti migraci tento týden, měsíc, rok?

1 2
možnosti
ES

Nelze zachránit strádající obyvatele celého světa, pane autore. Co my Evropané máme, vytvořili PRO NÁS naši předkové. Pomáhat miliónům se pokouší Evropa od konce 2. světové války, naprosto bezvýsledně.

9 1
možnosti
JL

Díky. Ano, války jsou hrozné a lidi jsou často nepoučitelní, a proto musí jít do válek znovu a znovu, aby pochopili, co nemají dělat.

1 0
možnosti

Pokud nám sem hodlají ziskovky dovážet takové "válečné uprchlíky" jako to předvedla Generace 21, tak se nedivte.

9 0
možnosti
ZB

Karma.Velmi dobře napsáno.Už je mi skoro špatně z lidí,kteří tvrdí,že žádní skuteční váleční uprchlíci nejsou a všichni to jsou ekonomičtí migranti.Organizace,které se snaží pomáhat přímo ve válkou zničené Sýrii jsou dehonestovány a označovány za "vlastizrádné"."Správní vlastenci" přece nikomu pomáhat nebudou,stojí to přece peníze a my jsme takový chudáci,pro které je problém pomoci pár stovkám uprchlíku z válečného pekla...

9 8
možnosti
LV

L90i64b18o76r 30V69a90n91ě50k

28. 9. 2016 19:51

Nesmysl.

Proti pomáhání nevinným obětem na místě si myslím ani největší tzv. "xenofob" nic nemá.

Naopak. Pomáhat je třeba tam. Za stejné peníze co by stála "integrace" muslima u nás, se dá zachránit několikanásobek životů přímo v Syrii.

Kromě toho jde o ryze propagandistický článek pomíjející, že tzv. povstalci zahájilli svou činnost vražděním křesťanů a jiných náboženských skupin.

7 2
možnosti
MS

Skvěle, Karle! Jednoznačně karma.

7 7
možnosti