Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Hyacinth Bucket

4. 11. 2008 23:28
Moje znama to vyresila tak,

ze deti sverila jedne kamaradce,ktera byla na dlouhe materske a trosku ji zaplatila. Kamaradka jim uvarila, byly s ostatnimi detmi, trosku si privydelala, vsichni byli spokojeni. Skolka prece neni povinna.

0 0
možnosti
D

discovery2.7tdi

4. 11. 2008 17:27
My jsme to vyresily tak,

ze jsme si zalozily vlastni skolku, ktera je jako charitativni spolecnost. Penize vydelavame ne sponsorskymi dary or rodicu, ale poradame ruzne akce, coz pomuze tomu, ze rodice poznaji lepe, ve spouste pripadech se stanou i dobrymi prateli a vydelame dost na to, abychom zaplatili personalu/budovu atd atd.:-)

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

4. 11. 2008 21:31
Re: My jsme to vyresily tak,

Zajímavé, blahopřeji. Ne každý má do toho chuť nebo spíš si nedokáže spočítat, co to všechno obnáší. Mohl/a byste prosím napsat, kolik je tam dětí, co stojí provoz, nějaké hrubé údaje pro představu.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

4. 11. 2008 11:33
Nerozumím?

Proč vám nevzali dítě v místní školce? Pokud jste došel k pohovoru, nabídl jim co můžete pro školku udělat. Dal nějaký drobný sponzorský dar, tak by byli hloupí, kdyby vás odmítli. Navíc pokud naznačíte, že sponzorské dary budou pokračovat, dokud třída bude bílá, a udělá to tak většina rodičů, máte i opravdu dobrou školku. U nás to tak funguje i na škole. Spíš je opačný problém, tlačí se k nám stále víc rodičů z města. Škola špičkově vybavená, žáci vyhrávají meziškolní soutěže. Je lepší ty peníze dát do školky/školy, než do benzínu.

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

4. 11. 2008 11:43
Re: Nerozumím?

Víte, já tak nějak nemám rád korupci, nechci soutěžit s ostatními rodiči, „kdo dá víc“. Je jedno, jak tomu budeme říkat. Beru to tak, že víc dětí se do místní školky nevejde. Ale myšlenka dát stejné peníze na něco užitečného je ušlechtilá. Jen z toho musím mít dobrý pocit.

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

4. 11. 2008 10:06
O čem

ten článek je? Já mám kluka na vysoký, holku na gymplu, sociální podmínky určitě horší, ale nikdy jsem takhle neuvažoval. Prostě jsem děti chtěl a teď se snažím zajiostit jim co nejlepší budoucnost.

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

4. 11. 2008 9:25
já vím, že se mi to mluví, když mám děti...

...velký. Ale to je jen začátek. Možná budou jezdit do školy v jiném městě. Dřív nebo později jistě. Když jsem bydlela na vsi, třikrát týdně se organizoval odvoz dětí od školy (7 km tam, totéž zpátky), aby nemusely čekat dva hodiny na autobus. Tak nějak se rodiče prostřídali.

Mít děti je docela drahá legrace, ale dala jsem se do toho dobrovolně.

0 0
možnosti
VP

Vítek P.

4. 11. 2008 9:40
Re: já vím, že se mi to mluví, když mám děti...

Ahoj Zuzko, já to beru spíš jako zajímavost, překvapilo mě, kolik je to peněz. A stačilo by, aby tady měli větší školku nebo víc učitelek, nebo co. Měj se fajnově … :-)

0 0
možnosti
S

sphagnum

4. 11. 2008 9:12
z toho mi vychází jedno řešení

každý den dávat 480 chůvě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1976x
Hledám a zažívám Zdraví a Štěstí a podle toho i píšu ...

Spolu s Mínou píšeme o štěstí … Šťastní lidé

Další zápisky si můžete přečíst na osobnějším blogu DeoSum.Com

Můj byznys: Osobní byznys … Živte se tím, co milujete

Šířím myšlenku poctivých peněz.

(Některé kliparty Copyright © 1999 Corel)

Seznam rubrik